1 АЕГ - тема 3

• 68 359
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Миналата година УНСС в хода на кампанията промениха условията и приемаха и с ДЗИ, така че старите балове не са голям ориентир.
Но подготовката на децата е достатъчно добра, за да изкарат високи оценки и на изпитите им.

# 586
знае ли се кои учителки поемат 8 клас по АЕ? те ли ще са им класни и от 9ти - други?
преподавателите по БЕЛ сериозни ли са? по история също?
аз се включвам с едни последни хаотични питания, преди тежкото решение как да подредим желанията за кандидатстване след 7 клас Simple Smile

# 587
  • sofia
Arino, без да е абсолютно правило, учителите през следващата година поемат следващата се по азбучен ред паралелка - ако тази година води 8Г, следващата поема 8Д и така се завъртат. От това правило винаги има и изключения, а тази година имат и нов профил "Предприемачески" . Не можеш всичко да предвидиш, ако по принцип сте избрали училището, действайте.

# 588
опасявам се да не попаднем на някой от недолюбваните по английски, а точно той ми е важен. наред с цялата атмосфера, разбира се, надявам се активните извънкласни занимания.

# 589
По български език имам наблюдения за двама преподаватели - Павлов и Георгиев - харесват ми и двамата, вторият дори беше класен на сина ми. Младежът ми е абитуриент тази година и приключвам с гимназията. Само ще кажа, че се радвам, че на дъщеря ми не й достигна бал за това училище...

# 590
  • София-Младост
По български език имам наблюдения за двама преподаватели - Павлов и Георгиев - харесват ми и двамата, вторият дори беше класен на сина ми. Младежът ми е абитуриент тази година и приключвам с гимназията. Само ще кажа, че се радвам, че на дъщеря ми не й достигна бал за това училище...
Последното изречение не наклонява везните към 1 АЕГ...Вече 4 години след като дъщеря ми завърши след ятемата и сякаш...абе не е онази хубава гимназия, за която много се говореше положително.
Не знам, синът ми иска АЕГ, защото кака му е учила там...а аз се чудя, дали да не го отказвам, ако балаът му стигне разбира се.

# 591
  • София
Последното изречение не наклонява везните към 1 АЕГ...Вече 4 години след като дъщеря ми завърши след ятемата и сякаш...абе не е онази хубава гимназия, за която много се говореше положително.
Не знам, синът ми иска АЕГ, защото кака му е учила там...а аз се чудя, дали да не го отказвам, ако балаът му стигне разбира се.

Щерката е трета година в АЕГ, бала и стигаше за Испанската, но тогава прецени, че предпочита Английската с немски, голяма грешка, племенника тази година завършва Испанската, определено е по-доброто училище.

# 592
ако може по-конкретно да обясните, ще е полезно.

# 593
Има добри преподаватели, но директорката  е доста комерсиална. Балът на абитуриентите по традиция е в Маринела. Срещу сума от 170 за куверт са получили миниатюрни порции, вода от кана, мизерни тоалетни. И голямата награда от томболата на бала, почивка в хотел, печели внучката на директорката.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:04 от DayInMay

# 594
  • София
... Младежът ми е абитуриент тази година и приключвам с гимназията. Само ще кажа, че се радвам, че на дъщеря ми не й достигна бал за това училище...
А аз пък малко се ядосвам, че не се наложих на дъщеря си за него. Joy
Но преценката ми не е много обективна предвид факта, че повечето време е била ДО. Не е редно да сравнявам двете гимназии, тъй като наблюденията ми са от различни форми на обучение.

# 595
е тази награда не я ли теглиха пред всички??

спунк, за кое не си се наложила, за 1 АЕГ ли, т.е. си я харесваш?! Heartbeat

# 596
  • София
Да, на фона на българското образование аз съм доволна от 1 АЕГ. Надявам се и за ФЕГ да кажа същото след три години.

Много е субективно всичко.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:19 от Спунк

# 597
  • столицата
Наистина е много субективно. Опира и до детето, и до преподавателите, които му се паднат, и до съучениците и сработването с тях.
Все пак ми е интересно кои училища биха могли да се считат за по-добри от АЕГ. Държавни, разбира се, освен НЕГ, 73-то и Испанската.А и СМГ, но там са друга бира.

# 598
  • София-Младост
Втора АЕГ...не е ли добра?
А иначе, ако трябва да сме реалисти, АЕ ще научат и във всяко едно СУ с чуждоезиково обучение. 

# 599
  • София
Аз не съм много съгласна, че във всяко СУ ще го научат на същото ниво. Говоря като цяло, не за отделни деца.

galimar, по резултатите от ДЗИ ли класираш гимназиите?

Общи условия

Активация на акаунт