Американски колеж - осемнадесета тема

• 45 002
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Отвъд алеята зад шкафа
Значи се  повтаря бройката от миналата година. Освен ако няма допълнителна дата за записване.

# 646
  • София
Мдаа, винаги има.

# 647
Кога затварят регистрацията - днес в 12 ч ли?

# 648
  • софия
12 в полунощ.

# 649
  • София
Тази сутрин номер 632 на познато дете.
Тюх, подмина ни залога, няма да пия боза Sob
Аз се вълнувам с настоящ шестокласник и бъдещ кандидат за колежа, но още ми е широко олоко врата...
Успех на тазгодишните кандидати, списващи в темата. Бройката за прием в колежа мисля ще е достатъчна за  всички тях. Simple Smile

# 650
  • София
Току-що обявиха удължение на срока за регистрация за изпит:

"Крайният срок за регистрация за приемния изпит в Американския колеж след 7. клас е удължен до 16:30 ч. в сряда, 4 март 2020 г. Модулът за регистрация, както и допълнителна информация, ще намерите на нашия уебсайт, раздел Прием на български ученици след 7. клас. Пожелаваме успех на всички кандидат-гимназисти!"

# 651
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, явно искат тази година да минат 700 като бройка.

# 652
  • Sofia
ами... може да достигнем заветните 700...

# 653
Или може би се съобразяват с националната културна особеност да вършим нещата в последния момент и да не успяваме в срок. Поради което да са ни нужни още два-три дена.
Което се "лекува" с обявяване на по-ранен краен срок от действително търсения, с последващо милостиво удължаване Grinning

# 654
  • софия
А защо “хаха”?
Най-нормалното нещо е да се иска повече посещаемост първо, второ едно от наистина хубавите неща на колежа е, че административно бързо съобразява нещата. Ако има дори няколко сигнала за забавени учебни справки от разни училища, то колежа винаги може да реагира в крачка.
Например навремето за малката ми дъщеря директорката на ДГ забави безобразно много издаването на удостоврението за под. група и аз трябваше да се моля и доказвам в училището, че не е по-наша вина забавянето в предоставянето на исканите от документи.

# 655
  • Отвъд алеята зад шкафа
Амели, "Хаха" е с оглед на воденото в темата залагане за бройката.

# 656
Е, аз не съм доволна от удължаването. Срокът беше достатъчно дълъг.
18 дни не стигнаха за бележките ...

# 657
  • софия
Е, аз не съм доволна от удължаването. Срокът беше достатъчно дълъг.
18 дни не стигнаха за бележките ...
Ние това само можем да гадаем дали е резонен аргумент. Аз споделих “причина” която ми хрумва като доста валидно съображение, базирано на споделени притеснения (свързани с работата на настоящи училища) по-напред в темата.

# 658
Когато моята дъщеря отказа да кандидатства, 2015г., бяха под 2:1 за място. Сега над 3:1 е вече нормално. И до повече ще стане, ако нещата в ДУ и в икономически аспект като платежоспособно търсене се задържат като сегашните.

# 659
Нотарис,
Не, че има значение, но под 2- ма за едно място никога не са били.

Общи условия

Активация на акаунт