Американски колеж - осемнадесета тема

• 45 023
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Отвъд алеята зад шкафа
Както вече казах, според мен тази година кандидатите ще са по-малко от миналата.  Залагам на 50 човека по-малко, но може да са и 100. Имам чувството, че бройката ще е под 600.

# 511
  • Банкя
Синко номер 2 получи номер 204 от тази сутрин Wink

# 512
  • Sofia
До тук - всички са поканени Simple Smile
и така ще си остане, ако от утре се прекрати записването....

но предвид факта, че днес сме точно в средата на периода, както и че очаквам засилено регистриране през втората му част... ми остава да се моля хората с цифри около 500 да са прави...

Както писа Мария, личен интерес Simple Smile

# 513
  • София
Миналата година, ми се върти някакъв спомен, имаше около 50-на записани за изпит на допълнителните няколко дати през март.

# 514
Мдааа, според мен още не са се активирали всички за записването. Като нас например Simple Smile чакам щерката да се снима днес и да подавам документите ....

# 515
Пожелавам успех на всички деца, които наистина искат да учат в колежа.

# 516
  • София
колко време след първия автоматичен мейл за получени документи ви изпратиха втория мейл?
подадох документи на 13.02, още нямам втори имейл и ми е странно това.

на телефоните от сайта им не отговаря никой...

# 517
  • София
Аз подадох документи, получих одобрение и преведох парите на 14.02. Входящ номер получих на 17.02.

# 518
колко време след първия автоматичен мейл за получени документи ви изпратиха втория мейл?

Подадох документите (на 12.02 около 13 часа), получих първи автоматичен мейл минута след това и втори мейл, че съм одобрена и мога да платя около 2 часа след първия. Платих веднага, но "моята" банка не е булбанк и явно транзакцията е минала на другия ден, та от 13.02 по обяд имам и входящ номер.

# 519
  • Sofia

Трябва да имаш отговор досега, но виж и в Спам-а....

# 520
офффф, на мен токущо ми върнаха отговор, че трябва да попълня адрес на родителя Sad  На първа страница на бележника има за родител "местоживеене" и "адрес на родителя", аз съм попълнила само единия. Бележникът е с подпис от класна и директор, 2 печата на у-щето. Ама сега явно ще дописвам, сканирам наново и ъплоадвам пак Sad Така че, който не е подал, огледайте си внимателно първа страница на бележника.

# 521
  • София
Участвам в залаганията Simple Smile 654 предполагам.

# 522
  • Sofia
дали има номерче, което да споделите от днес?

# 523
  • гр.София
От днес следобяд - 324

# 524
  • София
Аз се придържам към първоначалния си залог 598 кандидата тази година.
Да видим дали ще пия боза 😆

Общи условия

Активация на акаунт