Отворен въпрос към всички !!!!

• 12 838
  • 189
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че не ти е късно за дете. До колкото знам (а аз знам малко по въпроса) може да си направиш изследвания и да прецениш с помоща на специалист.

# 31
Пробвай първо да имаш твое детенце ,а иначе и това да осиновиш е хубаво като идея.Успех  bouquet

# 32
Благодаря на всички !!!
Толкова много ме трогнахте с вашите мнения!
Ще направя още един опит за разговор,но ако някой се сети за нещо нещо нека ми пише-ще е от голяма помощ за мен.
Искрено Ви благодаря!

# 33
   Viava, извинявай, може и да не съм прочела нещо, но не разбрах - той деца от предишна връзка има ли? Щото ако няма -  Shocked! А и щом говориш и за осиновяване това ме навежда на мисълта, че не е против идеята за дете /или идеята за осиновяване си е само твоя/! Предлагам ти една история, която се надявам да ти помогне за разговора:
     Моят колега няма деца! И двамата със жена му немогат да имат деца по ред причини! Едно време мислели за осиновяване, но незнам защо се отказали! И двамата са единствени деца, реализирани в кариерите си 50 годишни хора с много големи финансови възможности! Мога да ти кажа, че тези хора са станали толкова ограничени и егоистични. Те незнаят какво е да дадеш цялата си обич на някого, да живееш за моментите, когато едно малко същество с цялата си искреност ти казва: "Обичам те!", а от сега мислят само кой ще ги гледа вече като немогат и какво ще стане с всичките им пари и имоти! Направо тъжна картинка!
   Представи на приятеля си живота ви в тази переспектива, предложи му двата варианта по които може да протече той и го остави да си помисли, кое му харесва повече - самосъжаляващ се старец или пълноценно реализирал живота си човек  Peace!
   Успех с разговора!   bouquet

# 34
Той луд ли е?
Разбира се, че ще си родиш свое.
А то осиновяването, да не мислиш че е лесно. Има хора чакат с години за това...
Ако си здрава и всичко е наред няма проблем да родиш и зиносиш бебе. А и така ще имаш шанс наистина да разбереш и да се отдадеш на майчинството, а после и да го кърмиш.

Когато живяхме в Америка попаднахме на баба над 50 г. бременна. Решили да задържат бебето, децата й били големи. Вече всичко е възможно.
Намираш най-добрия доктор и като не ти липсват средства можеш едно след друго и 3 да родиш.

Остави осиновяването, за хора които имат сериозни проблеми и не могат да имат деца. Здравите да си правят и износват. И не чакай много дълго. Веднага се заемай с правенето.

# 35
Щом наистина искаш детенце, направи си изследвания,намери си лекар, който би могъл да следи зачеването и бременността и после се похвали с бебе!  bouquet

# 36
давай смело и да се похвалиш после!

# 37
преди два дни в офиса ни дойде една жена с дете на година и месец... оказа се, че е родила на 42 години. Честно да ти кажа, искрено и се възхитих за смелостта.

Аз също имам такива познати ,които са родили на тези години .Действай смело, поговори с него явно има определена причина и това не е кариерата ти.

# 38
Viava, каквото и да стане не забравяй, че износването на бебето и неговото раждане не те прави родител, а грижите след това играят най-важната роля  Wink

# 39
  • Linz
Може и да съм дебил, но нищо не разбрах... Той готов ли е да си осиновите дете? Защо казва, че е късно без да сте опитали? А като е късно защо те пази? И какво ще пречи кариерата да си добра майка (хиляди жени работят и имат деца)?

Колкото до това дали е късно- естествено, че не е (преди няколко дена имаше тема за жена, родила на 62 г.). В родилния дом лежах с няколко бременни около 40-те. Раждах с жена, която стана майка за първи път на 42.

# 40
Давай смело напред !  Peace
Постави му въпроса ребром : решила си да родиш дете  Praynig ,  иска ли да стане баща  newsm78 или ще си намериш някой, който да стане донор  Shocked ! Интересно е как ще реагира тогава !  Party

# 41
  • София
Опитай да имаш свое дете - помисли и сама вземи това решение, защото времето минава. Сега ако може да стане, след 4-5 години може и да не стане. На твое място не бих питала никой дали да имам дете.
Годините ти не са много - това е една прекрасна възраст да станеш майка -улегнала и знаеща какво иска от живота жена. Не се колебай, вземи бързо решение и го направи. Нищо неможе да се сравни с това едно малко същество да ти каже мамо и да те прегърне.Нищо не осмисля така живота, както едно дете.
Когато го имаш вече, ще разбереш, че преди това - просто не си живяла. Wink

# 42
На 38 не е късно за деца! Peace

# 43
Благодаря на ВСИЧКИ,които ми отговорихте!
benighted,ти наистина ме накара дълбако да се замисля над тези неща.Не ,че аз не съм си ги мислила,но явно страха да си ги призная е малко по-голям.
Вярно е  и друго ,че за осиновяването идеята е повече моя.Нали аз ще бъда осиноветеля.
Но съм и доста объркана от факта,че искам от този човек дете,той ме пази/или си пази/,а годините минават и .............??????????????????
В крайна сметка кариера и борба на показ,а личният живот го няма никакъв!
Благодаря Ви много на всички ,че сте с мен!

Бог да Ви благослови!

# 44
Докато препрочитах отговорите се сетих нещо-тук във форума сме повече жени.
Моля Ви попитайте Вашите съпрузи или приятели какво те мислят по въпроса.Убедих се ,че ние жените мислим доста по-различно от другият пол.Та ние си мислим по един начин в главите на мъжете е друго newsm78
Отново голямо Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт