Отворен въпрос към всички !!!!

• 12 843
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
Не се страхувай да я изведеш на преден план. Човек сам си гради съдбата. Пробвай и успех.

# 106
Ако има желание, има и начин  Peace
Защо да е късно,пробвайте и успех.

# 107
Понеже въпросът е "отворен" - разбира се, че не ти е късно. Приятно бебеправене ви желая  bouquet

# 108
  • Бургас
Zdravei mila,
nakratko samo 6te kaja, 4e moqta krustnica, rodi na 45 i sega ima prekrasna osemgodi6na da6terq. Kuraj skupa. Mislq 4e e zaduljitelno da opita6 da ima6 svoi deca.

# 109
Виава,
включвам се към всеобщото единодушие! Hug
Няма смисъл да добавям и аз примери за жени,родили на по-късна възраст от твоята Wink Пожелавам ти да си здравичка,да си забременееш бързо и с удоволствие,да си го износиш безпроблемно,да го родиш леко...и оттам нататък ще е вечно щастие,сигурна съм! Wink
Силно се надявам,че си взела окончателно решението и че няма да позволиш на никакви хора и обстоятелства да ти губят още времето.А то е перфектно сега-в този етап на живота ти.
Доколкото разбрах,ти си искаш детенцето,независимо от желанието на сегашния ти приятел(което подкрепям) и въпросът е дали той ще се съгласи да бъде бащата или ще търсиш други варианти.Нека в тази посока са и разговорите ти с него-не го питай дали да станеш майка,а дали той иска да бъде баща на детето ти...И на мен не ми харесва неговото отношение и даже ме вбеси начина,по който те е обезкуражавал...Така че и ти прецени дали той е подходящ да бъде бащата...какви качества притежава...все пак гените му ще ги има твоето скъпоценно съкровище Wink
А това,което намекваше ,за хитруването...не мисля,че е добър вариант.Не е работата да забременееш от него против неговата воля.Ако не иска той да бъде таткото,това е и негово право,и..негов проблем. Wink
Нали няма да позволиш на когото и да било да те спре от най-голямото щастие...и смисълът на живота Hug А ти си готова,не чакай повече!Ако той не е любовта на живота ти,ще я срещнеш по-нататък по пътя си...,но през това време...създай си детенце,имай си детенце,което да те прави винаги обичана,пълноценна и ...майка!  bouquet
Късмет и ...пиши,...хвали се!!!!!! Praynig baby_neutral Heart Eyes Wink

# 110
Изобщо не е късно. Днешните жени първо учат и правят кариери, а после раждат деца. Не е като едно време на 20 ако не си омъжена си стара мома. Раждай смело бебче. Това е най - хубавата възраст за създаване на поколение. Не се съмнявай. Та помисли си само ако си на 20 без образование и работа, без дом...Нищо не можеш да предложиш на това дете. А така ще има майка зряла и разумна, която може да го дари с огромната си любов и вътрешно равновесие.

Бъди здрава!  bouquet

# 111
Не е никак късно Grinning Разбира се прекрасна и благородна постъпка е да осиновиш дете, но можеш да имаш свое собствено без никакъв проблем.
Ето, днес разбрах, че жена на 42 години с две големи деца, е бременна и ще има бебе през декември. За мен това е смела постъпка и много отговорна.
Въобще не си и помисляй, че е късно Grinning
Чакаме те при нас Hug

# 112
  • София
След нужните консултации и изследвания - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ РОДИ СВОЕ ДЕТЕНЦЕ.Ако не можеш, тогава си осинови. Но не се колебай и за двете. Децата осмислят живота -другото е тъпо съществуване. / Извинявай, ако съм те засегнала, но това е за да те насъскам/

# 113
  • в шоки-land
и3общо не е кьсно  Naughty.... жената на брата на мьжа ми ( хич ме няма по роднинските врь3ки Blush )  има 5 дечица...сега чакаше 6 -то на 46 години..... така че действайте Hug Heart Eyes

# 114
и3общо не е кьсно  Naughty.... жената на брата на мьжа ми ( хич ме няма по роднинските врь3ки Blush )  има 5 дечица...сега чакаше 6 -то на 46 години..... така че действайте Hug Heart Eyes
Off topik-твоето бяло шоколадче ми създава всеки път невероятно силното желание да си направя на момента, ама на момента ново...........и да го мачкчам, хапя, стискам...ааааааааа....... Joy hahaha

# 115
започвайте да правите любов активно и целево Wink, не е късно, а и ако решите за едно осиновено детенце едва ли ще вземете първокласник.

# 116
Не е късно, разбира се.
Свекърва ми например на 40 роди близначки Wink

# 117
Понеже темата е още актуална, да допълня.
Братовчедка на баща ми се омъжи на 38 г., а мъжът й беше вдовец на 42 г. с дъщеричка на 12 г.
Та, понеже слушаше разни роднини и приятелки колко била престаряла, как щяла да й тежи бременността, детето можело да му има нещо и какво ли не още, не се престраши да забременее и си осиновиха прекрасно момиченце, когато тя беше на 40 г. А още 2 г. по-късно забременя "случайно" и роди страхотно здраво и много красиво момченце.
Та от "стара мома" сега на 44 г. е една щастлива омъжена жена и великолепна мама на 3 слънчица (на 18, на 4 и на 2 г.).

# 118
dano priqtelqt ti se navie,ako ne ima i drugi na4ini-uspeh  newsm10

# 119
според мен не трябва да се притеснявашот възрастта си щом сега си решила че ти е времето всеки има право на този избор сам за себе си дали на 18 или на 40 това  въпрос на личен избор който е индивидуален за всеки а и все пак решението да имаш дете не е лесно това е голяма отговорност препоръчвам ти да се консултираш с гинеколог и ако той смята че всичко е наред да опиташ да родиш ако искаш разбира се каквото и да решиш важното е да го искаш за да дариш нужното внимание и любов на детето защото това е по-важно отколкото да го родиш успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт