Помощ! Конденз! Какъв обезвлажнител? - тема 2

• 14 640
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
Може би пръскане с кислородна вода първо и после чистене с хлор, защото спорите летят, не се виждат и ги вдишваме.
Не знам така дали биха се обезвредили.
Изобщо гадна работа.

# 76
За да не се разнася - първо се полива с белина или друго на хлорна основа,оставя се няколко часа, даже един ден, и едва след това се мие банята. През това време гъбата е умряла и спорите вече не летят, защото и те са убити. Белината убива всичко, обаче мирише гадно.

# 77
# 78
Който харчи най-малко ток.

# 79
Бих избрала първия, от Техмарт.

# 80
  • Варна
Вижте в сайта на TWE. В момента има намаления.

# 81
Какво ще кажете за този обезвлажнител на TWE https://tweuropebg.com/3-obezvlazhniteli/59-obezvlazhnitel-twe-a … q13-1687988858008
Мислех да взема препоръчвания тук по-скъп модел, но този е с цели десет децибела по-тих-35 db.

# 82
Какво ще кажете за този обезвлажнител на TWE https://tweuropebg.com/3-obezvlazhniteli/59-obezvlazhnitel-twe-a … q13-1687988858008
Мислех да взема препоръчвания тук по-скъп модел, но този е с цели десет децибела по-тих-35 db.
Имам същия от почти 2 години. Много добра работа върши. Тези 35 дб може и да са на нощния режим. Не е шумен, но не мога да кажа и че не се чува.

# 83
Да дам отзив. Върши чудесна работа, но ми е една идея по-шумен от очакваното. Понеже пречиствателят ни е доста безшумен на първа степен и очаквах, че и обезвлажнителят ще е толкова  тих.
Не препоръчвам нищо над 35децибела. Това е шумът на режим спане. През деня нас ни няма, така че другият модус не ми пречи, но нощем го чувам, като се включва и бръмчи на 35 db.

# 84
Дъждец, не разбрах - за кой модел е отзивът Ви?

# 85
Аз не разбирам защо трябва денонощно да работи обезвлажнителя. Пускам сутрин на автоматичен режим, като задавам време, а съм го настроила на 45%, когато достигне една от двете стойности се изключва сам. Вечер влажността в помещението е около 52-53%, което за мен е ок.

# 86
Дъждец, не разбрах - за кой модел е отзивът Ви?
Този от линка два поста нагоре.

# 87
Здравейте.

Появи ни се влага в спалнята и съответно започна да се развива мухъл. Купихме по- горе споменатия обезвлажнител TWE Alpha Q13.
При първоначална работа да го пускам ли да обезвлажнява постоянно докато изсмуче влагата или да си настроя примерно 45% и да го оставя така?

Благодаря предварително!

# 88
Аз настройвам на 50% и той се включва, докато свали влагата на това ниво.

# 89
  • Варна
Здравейте.

Появи ни се влага в спалнята и съответно започна да се развива мухъл. Купихме по- горе споменатия обезвлажнител TWE Alpha Q13.
При първоначална работа да го пускам ли да обезвлажнява постоянно докато изсмуче влагата или да си настроя примерно 45% и да го оставя така?

Благодаря предварително!

To не е ли едно и също? Ако го настроите на 45% ще работи докато влагата падне на 45% и ще спре.

Аз си купих TWE S10A. Прочетох някъде, че нормалната влажност зимата е 30% и го настроих на толкова. Работи вече цяла седмица. Излях 3 пълни резервоара. Едва днес показва 39% - най-ниската стойност откакто съм го включила...

Общи условия

Активация на акаунт