Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз продължавам с моите кахъри - ще започнем компромисите май ... ул.Студентска? не зная номер, но бива ли като място, знам, че няма нищо общо с търсенето ми, но снимките ми харесаха поне е направен...
Да, улица Студентска е много добре. Скоро я ремонтираха. Има всичко като комуникации и инфраструктура.

ул. Студентска блок 12 било високите блокчета хм

# 391
  • Варна
Мястото е хубаво,в края на квартал Левски.От источната страна на блока е доста просторно.Ако е на по-висок етаж и гледката е хубава.Единствения минус е,че блока е стар.Разгледайте на място.Района като район е хубав и комуникативен.

# 392
  • In transit
Мястото е хубаво,в края на квартал Левски.От источната страна на блока е доста просторно.Ако е на по-висок етаж и гледката е хубава.Единствения минус е,че блока е стар.Разгледайте на място.Района като район е хубав и комуникативен.
+1 Има си всичко и пак ще ви е толкова близко до морето колкото и от тази част на Бриз. Ако държите на това.

# 393
  • Deutschland/HE
Района е хубав, има си всичко, но тези блокове са ужасни. Там живее по едно село хора, което води до проблеми с подръжката на общите части и др. подобни.

# 394
  • Варна
Хоум Ту Ю избухват с "Черен Петък" за комплекс "Ренесанс"   Grinning

10К евра са си сериозна отстъпка за тази цена.

"💥 Комплекс Ренесанс - гр.Варна, кв. Възраждане
🚧 ВЕЧЕ С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ
‼️Най-големия ЧЕРЕН ПЕТЪК при имотите - САМО ДО 29.11.2019 год.
☎️тел. 0882 790 127

90 кв.м. апартамент на среден етаж. Граничещ с най-новия парк на Варна. Свържете се с нас сега и резервирайте един от промоционалните апартаменти

Комплекс "Ренесанс" е позициониран на ул. Ана Феликсова и се състои от три луксозни сгради, граничещи с новоизграден 30 декара парк.

# 395
  • Варна
Позициониран...като почнат с НЛП-то и ме съсипват от смях...наричат мазата "изба" и други подобни бисери. За мен това е несериозно, това не е часовник, че да го намалиш...а, как ще се почувстват закупилите преди това ако има реално толкова отстъпка? Другия вариант е да е или някакъв измислен апартамент или измислена отстъпка, което и в трите случая е зле и говори за ...айде да не класифицирам.

# 396
Ами обадете се и се престорете на  дядо Рокфелер с затихващ глас и вижте има ли уловка , през сайта оцениме също се получава подобаваща информация , аз например съм харесал един но той е точно с 10000 Е надценен според този сайт. ЗабеляВам намаления и от ранга на 5-7000 Е от офертната на обзаведени апартаменти на кофти локации явно целта е стоката залежала  да се пробута на каквато и да е цена с малка печалба . Все пак свежата пара може да се реинвестира в нови проекти ако си инвеститор -строител де или да се кешира в бело и е такива като новата мис Джука Simple Smile .

# 397
Утре имам среща с ХоумТуЮ за Ренесанс да доразгледам финално арх.планове и ще разпитам кои точно апартаменти от трите сгради са намалени-по мои изчисления това ще са в сграда 2 или в 3-северни и/или крайни. Не ми се вярва да са пуснали другите на черен петък, не заради друго, а защото почти не останаха празни вече.А и са пред започване на първа копка, едва ли ще се излъжат да си намалят толкова много  по-стойностите апартаменти, ако има изобщо такива останали, де.Ще пиша след срещата какво са ме информирали..

# 398
Сезони също има черен петък Simple Smile

# 399
Сграда Младост е вече на 5та плоча, ако не е 6 даже. Засилиха работа, ама то взе че заваля. А аз ги чакам да я завършват, че и моя блок да започват...  Laughing

# 400
Някой повече инфо за Пенемат да има? Доста блокчета ще трупат на това място. Възложители са Пенемат и Станка Иванова Тодорова, някой знае ли тя какво участие има? Инвеститор е уж само Пенемат ООД.  Нещо повече за строителя?

# 401
Някой повече инфо за Пенемат да има? Доста блокчета ще трупат на това място. Възложители са Пенемат и Станка Иванова Тодорова, някой знае ли тя какво участие има? Инвеститор е уж само Пенемат ООД.  Нещо повече за строителя?

Аз бях на среща там. Обясниха ми, че целият им парцел е 19 декара. В момента строят половината от това което се вижда на рекламата- 3 блока. Отстоянието между блоковете щяло да е 35-40 метра (такъв спомен имам). Хареса ми идята за ТЕЦ и подземни гаражи. Относно инвеститора Пенемат ООД знам от познати, че са сериозна фирма. Разпитвах и за строителя и от Планекс ми казаха, че работят с него и бил сериозен. За въпросната Станка Тодорова не знам нищо.

# 402
  • Варна
На оградата на Пети елемент има лепнат голям жълт банер на Явлена и телефон.

# 403
Позициониран...като почнат с НЛП-то и ме съсипват от смях...наричат мазата "изба" и други подобни бисери. За мен това е несериозно, това не е часовник, че да го намалиш...а, как ще се почувстват закупилите преди това ако има реално толкова отстъпка? Другия вариант е да е или някакъв измислен апартамент или измислена отстъпка, което и в трите случая е зле и говори за ...айде да не класифицирам.
Без да защитавам никого, но "изба" явно вече е общоприето понятие за маза. На много места го срещам.

# 404
Малко помощ? Харесахме едно ателие ново строителство, но ни притеснява, че е ателие. Какви са минусите, освен по-високите данъци.

Общи условия

Активация на акаунт