Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Дайте мнение за Сезони . Гледах някъв клип как се строи че е почнат. До 2 години дали ще го свършат  гледам че ще е газифициран но пък паркоместата пак ще са малко? Кой е строителя и читав ли е въобще мнение за такива по-големи обекти забавят ли се със строенето или вървят по-добре от по-малките кооперации ? Ако има пък някой купил там за мнение ще е Ок да сподели мерси .

# 496
  • Варна
Петре, голямо лутане те тресе. Купувай вече нещо, че не останаха изгодните имоти. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен лично този район не ми допада особено, много застроено стана.

Толкова много строежи по кварталите, като ги населят, изнасянето сутрин към центъра ще стане още по- кошмарно.
То и сега е зле трафикът в пиковите часове, за след 2-3 години не ми се мисли.

# 497
Петре, голямо лутане те тресе. Купувай вече нещо, че не останаха изгодните имоти. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен лично този район не ми допада особено, много застроено стана.

Толкова много строежи по кварталите, като ги населят, изнасянето сутрин към центъра ще стане още по- кошмарно.
То и сега е зле трафикът в пиковите часове, за след 2-3 години не ми се мисли.

Виж нормално е да се лутам все пак не съм от покупката ми трябва да бъде внимателно направена . Ти като брокерката ми дето искаше За 5 дена да съм решил от полазаното лятото на пазара все пак не се купуват зеленчуци от пазара. Повечето от вас гледат да сменят или 2-ро жилище . На 2-Ят пазар няма а и няма да има нищо читаво.Все повече се ориентирам към строеж ама трябва да си местен да ходиш да се буташ е как казва Лъки с крачета да обикаляш .Аз най-вероятно ще съм в чужбина тези 2-3 години после и от БДС-то още ще глътне но така е поне може да си го направиш както трябва . Просто нещо прилично на площ си е риска и скок , ето сега гледам в Кв.Левски  някакво Сграда Слънце не изглежда лошо .

# 498
Петре
Използвай лупата в мгмама с ключови думи комплекс сезони Варна и пр. Тез сезони ги дъвчиИм вече колко време стана....

# 499
  • Варна
Те ги разпродадоха почти, Петре се сетил да пита за тях. Затова казвам, че ако човек е решен да купува имот, трябва да действа, а не да се почесва. Grinning

# 500
# 501
  • Варна
Имат си официален сайт, той човека иска комисион да плаща... Имаха и примоции в края на миналия месец, да беше купил нещо до сега, ако наистина търсеше сериозно.

# 502
Не търся си сериозно просто все не харесвам нещо , намерете ми нещо  вие 13 спалня 20 дневна от тия по дълговатите правилна площ ... претенции нямам за тераса даже по малка по добре че безсмислени общи части са това .... много високо не  харесвам но и етаж като че ли нямам претенции ,тухла ново ако е пред актове 14,15,16 ще е добре Simple Smile  Сграда Слънце кв Левски си харесах един с голяма тераса на последните етажи ама там един купен няма и кога въобще ще го строят на скица е едно реалност е друго . Предлагайте пращам 1 бутилка вино ( Чилийско) на спечелилия директно на Адреса ( тази на Лъки дето бях обещал тя и без това не дойде да си я вземе ) 😃. 50-55 000 Е

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 17:24 от Petre_33

# 503
Хората взимат 3% за да ти намерят бленуваното жилище, ти с едно вино искаш да минеш.  Laughing
Иначе имаше във Фемили Гардън каквото търсиш, че и с 10к надолу като цена, ама ти каза че там не ти харесва...отиде във Владиславово да търсиш зеленина.

# 504
Лъки ти не разбра ли не искам да съм ти съсед , това там е фамилно общежитие  Simple Smile затворен тип , Какво ще го чина там ще бъда като Западен Чичо Манчо от с Деца на море 🙂. Сайта им също е много убит 15 сгради с по 13 етажа то един ден ще загубя само да разглеждам разпределения . Тва за Владиславово питах щото е 60тина квадрата за 40 000 което си е оферта па ако ще само от Калкута да са около мен. Ето виж е за това говоря кво ще е тва нещо кой стои зад него надеждно ли много лъжовно да не е в боровете на Изгрев пък да го водят Левски !!! На 7 етаж има така по просторничко с голяма спалня Simple Smile споменавал съм че големите спални са ми приоритет ако може дайте мнение за това много хубаво интериорно изглежда .

https://www.era.bg/properties/sell/building/residentialbuilding/ … kv-levski-1004808

# 505
Аз пък искам да си ми съсед. Ще се хващаме на басове и виното ми ще е практически без пари.  Laughing
По обявата нямам мнение. Не знам къде е...в лозята над военна болница ли?

# 506
  • Варна
Петре, ако наистина искаш във Владиславово, мога да питам познат брокер, продаваше един двустаен на тапа, ако не се лъжа беше малко под 40 000 Е, нова тухла.

# 507
  • Варна
Като чета описанието...заленина, в близост до Хр. Смирненски, ветрове и чист въздух, 100% е Изгрев, което не знам хубаво ли е или лошо, очаквам доста сгради да се построят в този район в близко бъдеще.

# 508
  • Варна
Някъде бях срещнал визуализация на локацията на този проект.Беше кажи речи в двора на терапията.Някъде между оградата  и ул.Мир,от западната страна на терапията.

Edit: Намерих снимката.Според мен мястото е ОК за несемеен човек или двойка без деца.

# 509
Лъки няма нищо читаво в фемилито сега разглеждах тук таме някой двустаен ама 9 и над етажи а аз имам страх от височина , айде ако е с тераса последни етажи 7 може , иначе добри цени има там и за 3ни , но останалите са с малки спални по 10 -11кв . Ако е Изгрев тази зградата както аз си мисля също е кофти една брокерка ме води то нямаше много път там невярвам общината да облагороди бързо.тя ми каза че често се публикуват така за заблуда но знае ли човек явно и там ше бетонират. Тази сграда нищо не. е продадено сигурно всъщност да е на разрешение за строеж . Криса не Владиславово ще чака засега. Ако всичко е точно 2 години ли е срока за изграждане на една сграда !!?

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 19:36 от Petre_33

Общи условия

Активация на акаунт