Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Малцинствата ?

# 526
  • Варна

Офф, къде ги няма?

# 527
Да малцинствата уж не ме притесняват ще носа нож в себе си 🤣  съдба поне лятото не ми се сториха агресивни жените някви врачки ми се видяха . Но конкретно за тази лилава сграда някои знае ли я на кой строител е , Лъки грешиш на БДС е в Явлената са 2 обяви мен обаче тази високия етаж ме интересува , че другата е 2 тераси и 10 кв спалня 1 етаж макар че не етажа е проблем (може и да се краде на ниско) , но забелязах че в други сайтове те бяха 2те този който искам  е свален предполагам че е купен ... а е останал само този на 1ви етаж . Отделно на този линк който пратих има снимка на скица и стълбите а вътре въобще не е сниман . Писах мейл отговор нямам все си миля че ако звънна на Явлена ще кажат че тоя е продаден но имат същата сграда ,,перфектен “ на 1-я етаж . Гледах го и него но пространството на кухнята е много малко и неможе да се удължи много защото е шибнат и прозорец т.е с общи части като тераси нисък етаж получаваш и малък кухненски бокс поне на снимките така ми се видя .

# 528
В Аспарухово е пълно с ц....ни и от там проблеми свързани с тях, аспаруховци, дори си записват децата да учат в училищата "в града".

# 529
На много места ги няма, а точно в Аспарухово са концентрирани доста мургавели.

# 530
  • Варна
Всеки почивен ден съм там, не са ми попадали. Много субективно се мисли на моменти. Все пак не е Максуда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
  • Варна
Киса, познавам хора, живущи там . Само ниската цена е била причина за покупка . При по - добра алтернатива бягат. Точно до плажа има тип  общежития с цигани . Т.н. централна част е населена с турчеещи се роми . Дори улиците са с подобни имена. Контингента от проституция е там . Отделно транспорта им е плачевен. Гето.

# 532
Признавам, че не съм добре запозната с района, мен само моста ме отказва да ходя там.
Иначе около молчето би трябвало да е хубаво, близо до парк и магазини.

# 533
Редовно липсва вода. Една катастрофа на моста и си изолиран от света. А такива се случват особено зимата. Иначе е приятно местенце.

# 534
Какви общежития с цигани моля ви се ... вода и в Центъра на Сф няма стига  Simple Smile , и то пък в парка видях няква конна база фанагория и рибари че е село да , сега за моста сигурно е така , е супер значи и платени секс услуги ще имам на една ръка разтояние 🤣. Транспорта плачевен мисля че има повече линии от 1-Ят автобус за Виница !!! . Ако е чак такова гето дето го описвате защо е по-скъпо от Виница и Владиславово и Кайсиева, за 50 примерно във Виница обзаведен ще вземеш че и по хубави квадратури .... Портних четох че ще  прави басейн там нов 2ра морска градина в АСП.  Simple Smile) и кой знае още какво хехех. Не ми изглежда и толкова претъпкано просто защото няма блокове По 20 етажа . Във Фемили гардън сигурно само ще живеее половината население на Аспарухово . Във Възраждане 1 пък сигурно ше се събере 2/5 от цялото население на Варна. Споделям мои впечатления нито съм живял или съм от там ама кои ще са тея цигански общежития .... до парка видях едни стари много тухлен и сгради като пощенски блокове бяха там ли да е заселено с цигани а не с Пенсионери !!!!!!

# 535
  • Варна
Петре, не си наясно с реалността, но опровергаваш местните.  Дай си парите на вятъра и после ще се чудиш как да пробуташ неразумната си инвестиция. Вярно е, че имат чести проблеми с водата. Защо не инвестираш във вашия "Филиповци"?

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:22 от Viviana91

# 536
  • In transit
Абе Петър иска Аспарухово. Стига сте го агитирали, че не става. Сигурно е зодия овен и не поема съвети. Оставете го да си купи апартамент в Аспарухово, моля ви!

# 537
То и аз незнам какво искам Simple Smile , ми не е лошо Аспарухово за малък бюджет един мост и си в центъра да карат скутери адпаруховци и няма да има задръствания .Иначе   съм зодия Риби не че има значение аз не вярвам в такива суеверия , които обобщават хората но съм роден преждевременно в 8я месец ме водят така че реално съм правен за Овен  Simple Smile

# 538
  • Варна
Петре, я кажи кой район на Варна ти харесва поне на 80% и ако имаш нужната сума, би инвестирал там?

# 539
Лятно кино , зимно кино , общината ,около майчин дом , ХЕИ и около него преди стадион Спартак ВиК ли е , едната по крайна част на Цветен  , център около Ботева градинка май се води ( чайка нямам шанс За там ) ...... много са гранични и не ги различавам имате доста наименования на кварталите за територията , не ми хареса Спортна зала встрани от стадион тича гл.вход едни високи блокове не ме кефеха трябва да е спортна зала района ...кайсиевата , възражданията , младост и трошево са по добре но нямам наблюдения големи там . Виница не съм бил . Галата ми се вижда много далеч за постоянен живот .Св Никола е ок то там е и табела за Варна ако не се лъжа , просто се чуда нататък само кола ти е нужно . Ето сега гледах репортаж за Възраждане стр. Отпадъци разбити пътища хора с детски колочки се оплакваха . И така и Гръцка махала всяка една стара сграда е супер вътре незнам как са но мен. Ми харесва , духа на сградите . Колхозния бива там май е евтино и има мангали ( около билата е ужасно ) та Аспарухово пак ми се вижда ок  Левски също става Simple Smile . все пак съм чуждоземец не претендирам за разбирач .

Общи условия

Активация на акаунт