Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 350
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
То при мен не става дума за сърдене ,просто използват форма на избраното име, което мен супер мн ме дразни и меко казано не ми харесва. 🧐🤬😡Но да си родят и да си го кръстят така .Наистина ,осъзнавам, че е глупост, но го приемам като вмешателство,което всъщност е главният проблем.Нз дали обясних добре и дали ме разбрахте правилно 🤔🤗

# 616
Не сме мислили още за име, като разберем пола, тогава.
Дъщеря ни не е кръстена на никого. Седнахме, избрахме си името, харесахме го и двамата и това беше. Ама как не ми дреме дали някой ще се сърди, да не ви обяснявам. Точно това пък ми е последна грижа - дали ще нараня на някой крехката душа с криворазбрано уважение.

# 617
А ,да и дъщеря ми на никой не е кръстена. Тъй като разликата между 2те деца ще е 10год,Та съм се размислила дали мога да направя именият им ден общ.?Все пак да имат общ празник ,който да ги свързва и събира след време ? Така или иначе до момента имен ден на каката официално не е правен.,защото не е на толкова важен ден..🤔

# 618
Имена имаме намислени с ММ от момента,  в който заговорихме за деца. Това са имена, които харесваме ние,  на никого няма да са кръстени.

Въпрос - как беше групата във фейсбук?  Не я откривам като Бебе през юни 2020

# 619
Има ли мамчета от Плевен, пак да питам 🙃🙃🙃

# 620
Имена имаме намислени с ММ от момента,  в който заговорихме за деца. Това са имена, които харесваме ние,  на никого няма да са кръстени.

Въпрос - как беше групата във фейсбук?  Не я откривам като Бебе през юни 2020

Групата е Юнски бебета 2020. Мисля че са 2-3групи.
По въпроса с имената сме мислили още преди забременяването. Имаме лек натиск от бъдещите баби да е писано на свекъра, името не е грозно (на мен ми харесва) ама от инат няма да е на него (поне за сега). Мислим само мъжки имена, въпреки че мечтаем за две момиченца 😁

# 621
  • Plovdiv, Bulgaria

Въпрос - как беше групата във фейсбук?  Не я откривам като Бебе през юни 2020

Тази група е скрита, няма как да се види като я търсите. Но и в нея сме 4 човека и не се пише. В нея може да се добавя само ако сте с някой от членовете приятели във фейсбук, затова ако някой желае, трябва да се каже.
Другата група е Юнски бебета 2020. Тя се вижда като се търси, само трябва да се изчака добавяне от администратор. Гледам, че там има повече хора и се пише чат пат Simple Smile

# 622
Аз искам някой да ме добави в скритата група.

# 623
Ние вчера се заговорихме за имена. Ако е момче, сигурно ще е на свекървата, не за друго, а защото буквата й ми харесва и въпросното име ми е едно от любимите мъжки, а и е международно. Но като цяло съм нагласата за момиче... Там става по-сложно, само едно име харесвам, с буквата на баща ми. Склонна съм обаче и на никого да не го кръщава. Едва ли ще имам 4 деца, че да угодя на всички и все някой ще е обиден. Хубавото е, че свекърите имат едно внуче, не е кръстено на никого и не са мрънкали. Таткото харесал пък име, с на майка ми буквата и вече си го нарича така.
Не мога да кача снимка, но има един китайски календар, който доста познава. Поне покрай мен, всички деца съм познала с него. И там дава момиче. Даже така реших кога да започнем опити, че сън наумила първото да е момиче. 😈😈

# 624
Аз лично разбирам много добре. Колко неприятна е ситуацията с имената. Ще разкажа за мен. И двете баби са с български имена,много български. Родителите ми са харесвали името Стела. Тъй като едната баба е б Станка,другата баба решава че трябва да има и нейната буква в името на първото внуче. В родилния дом сътворява сцена с припадъци...пазарлъци и тнт. За това съм с 2 имена ...  И на мен не ми харесва вмешателство и натиска...а и в името на детето буквално, ще гледам да си отстоя моите виждания.
Има един лаф на кой я кръстихте - Наденица? На баба Надя и баба Деница...та ето..

# 625
Здравейте! Simple Smile Преди малко се прибрах от София и веднага застъпих на работа,нямам време да чета сега какво сте споделили,ще е по-късно ,за което се извинявам.

Много съм щастлива,че всичко е наред,имаме си сърдечна дейност Simple Smile Аз не чух нищо,даже и не видях ,защото апаратурата е обърната към нея,а ММ каза,че е гледал ама нищо не разбира Simple Smile Аз очаквах да чуя някакво туп-туп ама не би Simple Smile Радвам се,че всичко е наред,там е където трябва даже аз си усещах още по време на имплантирането ,че точно там бели не боде и оулсиря,колкото и да казват ,че такива работи не се усещали,ама си знаех и точно там се намира.Отговаря на 7 г.с. + 0 дни и е голямо 0.97см.
По ориложениеъо ми съм в 7 + 5 дни,но цикъла ми ,не е 28 точно,а и аз си и казах,че не знам колко точно ми е дълъг,защото след миседа,беше с различна дължина.
Докторката каза,да не мисля за миналата бременност ,да съм спокойна,да се пазя на работа от студа,който идва и да не вдигам тежко.
Пита ме какво пия,казах,че само фолиева киселина,нищо друго не ми е изпуснала.Попита ме дали съм имала болки,отговорих,че не и това беше всичко.

В колата не престават да гледам снимката ,макар,че то се вижда много малко неопределено нещо,но то си е моето бебе и толкова много се радвам .Ще направя каквото е нужно,за да е добре и занапред.След две седмици трябва да отида отново.

За яденето,което коментирате ,аз ям много кисели краставички и постоянно ми се яде картофена салата Simple Smile

Приятен следобяд,мамчета! Simple Smile

# 626
Ирина, Верончита честити сърчица! Heart
Кайлин, на теб честито сакче! Бързо да ти минат следващите 10 дни. ФМ е чак 11-13седмица
 Аз след сърчицето имам още един преглед в 9 с., след това ще трябва да се регистрирам за ЖК и може би ще ми се позастъпят с ФМ, която ще ми е в 12с. Първия триместър викат на 2 седмици, за втория не знам.
По въпроса с имената ние също ще имаме проблем май. Само че с ММ! Grinning Харесваме коренно различни имена, как ще се разберем не знам. Но със сигурност няма да е кръстено на никой. Като разберем живот и здраве пола ще започнем да мислим и за име. Blush
А за шефовете.. аз мисля да им съобщя директно като им връча официално уведомление за бременност, което се издава при регистрирането, да ми е спокойно, че им нямам много доверие..

# 627
  • Варна
Мина и моят преглед днес Simple Smile Там е бебето Heart, видяхме сакче и аз също като Irina го усещам, къде се намира, колкото и невъзможно да е Grinning Записах час и аз за 08.11 за сърчице, тъй като както подозирах още ми е рано Simple Smile ТОва ще са най-дългите 10 дни в живота ми! НО както каза лекарката, по-ведро, без напрежение и много умуване, защото така най-много да си навредя и на себе си и на него.
Тsundoku давай китайския календар насам да се проверяваме подред, после ще видим колко е верен Simple Smile
Мисля,че ви бях споделила,че при нас бебеправенето отне малко повече от 3 години и...така де, имахме доста време да си измислим имена и сме готови с тази задача. По този повод също се  замислям и за следващата стъпка след сърчицето (знам,че е още рано, но го обмислям и реших да споделя и с вас) Мисля да си направя Пренатест. Някой мислил ли е за това и какво е мнението ви? Ще ми бъде интересно да споделите, дори и да сте против Simple Smile

# 628
Lemons
Аз ще правя Пренатест, в 10г.с. по препоръка на АГ, мисля да не правя другите кръвни статистически изследвания, тъй като ще са безсмислени.

# 629
  • Варна
Lemons
Аз ще правя Пренатест, в 10г.с. по препоръка на АГ, мисля да не правя другите кръвни статистически изследвания, тъй като ще са безсмислени.
Пренатеста ги обезсмисля да. Аз днес не говорих с АГ по този въпрос, но то няма и нужда, тя едва ли ще ме разубеди.

Общи условия

Активация на акаунт