Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 334
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Да,Калина и на мен ми е любимо.Мн малко имена ми харесват ,както за момиче така и за момче ,даже при мъжките доста ще помисля..Но освен ,ако един ден нямам 3то дете ,то да е момиче и мм да е ок ,др вариант да ползвам името не виждам засега.Но Калина е мн нежно и красиво име.Браво за избора.🐞🌺

# 646
Името Калина е много красиво,да.Моят баща се казва Калин,но и аз като другите искам да не е кръстено на никого и да има собствена карма.В рода ни всеки е кръстен на някого.А на баща ми са кръстени и братовчедка и братовчед -Калинка и Крис ,та даже и племенничка Катрин.
На баби и дядовци също са останалите,на ММ на майка му и на баща му е абсурд да го кръстим,още повече,че изобщо се нямаме нито аз,нито той с тях,а и имената не ми допадат изобщо.
Още от дете когато гледах филма "Снежната кралица" си харесах името Кай и от тогава искам ако имам момче да се казва така ,но всички че си мислят,че е на баща ми,а и не се връзва с нашата държава и останалите две имена след него.
Обмислям и Виктор или Виктория,винаги са ми харесвали и нямаме име изобщо с "В"  в родата,но ще видим на какво мнение ще е ММ,още не обсъждаме такива неща. Simple Smile

# 647
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Малката ни дъщеря за жалост на всички роднини Grin не е кръстена на никой. Избрахме си името, защото ни харесва- Наталия. Има си имен ден на галено ѝ казваме Наталка или Нати. Много добър избор за име според мене е. Свекърва ми, когато отидохме да и съобщиме че ще е момиче, реакцията ѝ беше жестока Smile "И сега как ще се казва това дете, ако беше момче беше ясно че ще е Иван" (на починалия ми свекър, когото аз не познавам, и на баща ми, който също беше Иван и към онзи момент беше още жив). Бях шокирана, защото въобще не съм имала намерение да си кръстя първородното дете на тях. Сега обаче го обмислям наистина.

# 648
Еее,  ако само първата буква значи,  че детето е кръстено на някого... Нашите първи буквички съвпадат,  но нямат нииищо общо имената натам и не са мислени с цел да бъдат кръстени на някого.

Виктор/ия,  Александър/а,  Сияна,  Йоана са хубави,  но тоооолкова често срещани, че при нас изобщо не са обсъждани като опции. Харесвам много Калоян,  но напоследък е много масово и на две наши приятелски семейства децата са кръстени така и също отпадна.

# 649
Момичета, скоро трябва да правим нова тема.
Аз не съм правила до сега, а и влизам от телефона та ще ми е доста трудно.
Има ли доброволци желаещи? Blush

# 650
Първородната ни рожбичка се казва Наталия🤗😊 Баща й го предложи и се съгласих ,различно е ,не се среща често ,а това беше целта ни и не е кръстена на никой.Сега ,бобчо мисля да го кръстя аз (мой ред 😂🥰) на майка ми .💝💖🌺

# 651
Ние, още преди да забременея си знаем със сигурност женското име. Свекърва ми е с хубавото име Мария и ако е момиче, със сигурност ще се казва така. Като цяло държим да е българско име, независимо дали е мъжко или женско. За мъжко още не сме сигурни. Името на майка ми не го харесвам, на баща ми е хубаво, на свекър ми също, таааа ще видим. За кръщаване на някой от родата нямаме проблеми и да не е кръстено никой няма да се сърди, но в случая свекървата е с име, което харесваме, така че нещата съвпадат. Пък накрая ще видим, какво ще излезе 😁

# 652
Мистик, и аз през тела влизам.Но защо нова тема?Или има ограничения ? Как си личи ,когато някой(демек аз🧐😂) не е запознат с условията ..

# 653
  • Варна
Аз не съм правила тема до сега, но мога да се опитам. Към 14-15 часа ще съм си вкъщи, ако дотогава някой не се е активизирал, мога да пробвам Simple Smile
Ред: сега видях, че сме на 44 стр, а те май ги заключват на 50, така че има време

# 654
Мистик, и аз през тела влизам.Но защо нова тема?Или има ограничения ? Как си личи ,когато някой(демек аз🧐😂) не е запознат с условията ..

Обикновено се заключва на 50 страница, но аз си мисля, че ще е хубава нашата да си е месечна, Т. Е. На 1.11. Да отворим нова тема и да си пишем там целия месец. Аз бих направила, ако сте съгласни да е така.

# 655

Обикновено се заключва на 50 страница, но аз си мисля, че ще е хубава нашата да си е месечна, Т. Е. На 1.11. Да отворим нова тема и да си пишем там целия месец. Аз бих направила, ако сте съгласни да е така.

Това не мисля, че отговаря на правилата на форума.

# 656
Аз не съм особено запозната с правилата, знам само, че ги заключват на 50стр., а ние в последните дни сме доста активни и бързо ще ги стигнем.

# 657
Здравейте. Как да си направим нова тема? Т,е продължение на тема 1 ?

за овните ли?
да, тема с номер 2 в заглавието, останалия текст по ваш избор
линк на старата тема в първия пост на новата
линк към новата тема като последен пост на старата тема
и доклад до модератор, за да зключим темата

# 658
Ще е хубаво вече да,да има нова тема.Ако някой може ще е добре да направи и списък в първия пост с всички мами от темата и да се допълва като дойде някой,защото аз вече изгубих кой когазкакво ,що.Може да има и информация някаква с линкове към важни сайтове за бременността,такива неща,като в бебеправещи теми.А към списъка с мамите да е добавен например кога ще е термина ,за да се ориентираме кой на какъв етап е точно Simple Smile После да се добавя в другите теми кой какво бебче очаква и т.н. Т си неща бяха в декемврийската тема,в която се бях включила и много ми харесваше .Но ви трябва работа,а аз също пиша от телефона и съм по цял ден на работа .
Но който и каквато тема да направи ще си е нашата и ще си я пълним с хубави новини и многоо бъдещи бебоци и мами Simple Smile

Редактира се,за да ви се оплача:
Падна ми една пломба и то голяма,направо си беше изграден зъб и сега положението е трагично.Ще трябва да ходя на зъболекар,как ще се оправя без упойки,за сега не ме боли ,но дупката е огромна и езика ми е все там.По принцип зъбите ми са много зле и от малка съм все по зъболекари и се моля детенцето ми да не хване от моя ген точно това.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 13:46 от Irina Jolie 616216

# 659
Иринка, много ми харесват идеите ти за новата тема и аз си я представям така.
Уф, с тия зъби и аз съм зле. Преди две седмици също ми падна пломба. За сега не ме боли и мисля да го отложа до след третия месец.

Общи условия

Активация на акаунт