Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам зъб 6оито ме боли чат,пат ,ще трябва да хода.Доки каза че не е проблем упойка,то ме боли от студено камо ли без упойка да пукна.Каза да пия 2 но-шпа и да го правя на време

# 661
Да, щом те боли, не го отлагай!
Момичета, днес ми е мн зле... Толкова ми се повръща, че не мога да стана от леглото. Вие как сте? Мъчат ли ви още неразположения?

# 662
Аз съм вече трети ден на легло 🤢 Много ми се гади и нито мога да ставам, нито да се храня и така си чакам да стане към 6 часа следобед, когато малко ми просветлява и успявам да хапна нещо и да си свърша малко работа. Никога не съм си и представяла, че ще е толкова силно това гадене!

# 663
Да, щом те боли, не го отлагай!
Момичета, днес ми е мн зле... Толкова ми се повръща, че не мога да стана от леглото. Вие как сте? Мъчат ли ви още неразположения?

На мен ми става лошо вечер,аз по принцип дали съм повръщала два пъти през целия си живот и за сега не повръщам,но усещам ,че ми става толкова гадно някак между гърдите точно към корема,че не мога да го обясня дори.Снощи съм яла само салата от домати,за салами не си и помисля.Сутрин нямам никакви проблеми ,не знам защо така.Рсботя на открито и някак като съм на въздух и ми е добре,даже като е студено ми е още по-добре и вечер дори избягвам да пускам парното на колата като се прибирам.Понеже е по тъмно и може би от самото пътуване ми става зле,не знам.

А за зъбите и аз ще изчакам май до след третия месец ,Пламъче! Мен пък много ме е страх от зъболекари и винаги се стискам и треперя дори да не ме боли и затова се притеснявам,че не искам да стане нещо на бебето заради страха ми.Тия машинки хич не ми се нраввт и направо откачам дпкатомми врънчат из устата.Представям си как ще ме порежат по бузата и такива глупости. Simple Smile Дано не ме заболи и на всички ви дано нямате такива ядове .

Омм,бързо да минава това ти състояние и да се чувстваш добре.Гуш

# 664
  • Варна
Ооо горкичките... Heart Дано минава този период бързо!
Ние вчера с ММ ходихме на театър и климатизацията в залата беше много неприятна, на няколко пъти ме втресе и днес имам усещането, че се разболявам. Носът ми тече и ми е малко гадно на гърлото. ПИя чайчета и ям лимони... Много се моля да не се разболея!
Започвам да се мъча да правя тема, ще се опитам да изпълня изискванията, гледах стари теми на други мами... Малко не ми е ясно, трябва ли да изчакам до 50страница, за да ви пусна новата, но ще чета сега и ще видим Wink

# 665
Момичета, като ви чета с тези зъби, наблегнете на млечните, много е важно да се храните добре и не заради бебето, то ще си дръпне каквото му трябва, после ефектът ще е върху вас, аз след първата бременност се оказах с такъв дерматит, че поне една година се мажех с какво ли не, а никога не съм имала преди това здравословни проблеми.. иначе при нас беше планирано забременяването, та аз минах през зъблекарката преди инвитрото, да не ги мисля поне зъбите

# 666
Лошото и гаденето ме мъчат вече 20 дни. Един ден ми е поносимо, един ден не мога да стана. Вчера нито съм яла, нито съм пила нищо, хич не е хубаво така. надявам се като вляза в трети месец да мине вече.

# 667
В коя г.с започна гаденето?  Днес влизам в 6 и да чукам на дърво засега ме подминава този симптом.

# 668
В шеста започна при мен, буквално един ден си бях ок и от следващия ме отряза.

# 669
И аз минах през зъболекари и лекари преди започването, но едни мъдреци ги отложих, отложих, и ей, на - така си останаха. Ще чакат вадене догодина в някой слънчев ден. Дано не се обадят по-рано само.
Освен болезненеите гърди и липсата на цикъл, никакви симптоми нямам. Ей тъй едно гадене/повръщане за разнообразие - тцъ.
Шегувам се! Не ми е зор, само всичко да е наред.
Пренатест или какъвто ми препоръчат, ще направя задължително. Според мен е важно.

# 670
Охх милите Confounded откога ви започна гаденето? Много ви съчувствам, повтаряйте си, че е временно и че ще мине скоро. Аз съм съвсем в началото 5 г. с засега нямам гадене и се моля много да ме подмине или поне да е леко, че аз съм ужасна като не ми е добре, ставам супер черногледа и започвам да се самосъжалявам. В работата как оправдавате липсата ви? Че сте болни ли? Аз бях грипава още преди да видя 2те чертички и бях взела 3-4 дена болничен и не знам какво ще правя, ако скоро пак ми се наложи. Ще трябва да си кажа сигурно за какво иде реч. Засега съм много отпаднала и нямам почти никакъв апетит, ще видим какво ме чака. Пращам ви позитивна енергия и ви прегръщам Hug

# 671
Веднъж ползвах болничен от личната с ларингит, пускам си отпуска по 1-2 дни, работя от вкъщи, изобщо въртя едни схеми... изобщо не ми се работи, много се изморявам, но пък вкъщи ми е скучно, затова редувам, общо взето съм решила да избутам до НГ, после може и да изляза в болнични, зависи как се чувствам, сега един ден ми се повръща, един съм ОК, казват, че вторият триместър е по-лек, с дъщеря ми нямах никакви такива неприятности, та няма как да знам

# 672
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз в петък повръщах много, в неделя също. По-добре да нямате симптоми, защото е някъв ужас. Гаденето с малкия ми се видя слънце, пред цяла нощ повръщане.. И дегана не ми помогна даже.

Аз съм взела само 1 ден отпуска, но на работа знаят колежките. Другата седмица вече ще е минал зора на работа от към избори и ще мога да си взимам болничен без проблем. Мисля да се възползвам, поне седмица, да си почина, дори да не ми е зле. Ей така да си се наспя Grinning

# 673
Ommm и всички други с повръщане-бързо възстановяване. Само да кажа баба знае всичко и е казала ако дойде този момент ,споделям с вас ,кисели зелени ябълки . Може да не помогнат на всеки,но не пречи да се опита ,не вреди.
Още го умувам за работата канех се декември да избутам,но уви започнах да се разколебавам.  Тъмно..студено, май ще е по-добре ..да излизам по-бързо  болнични.
Успех на всички ❤❤

# 674
  • Варна
МОмичета, не всички са си написали термините, а ми се иска да ги добавя в заглавната страница на следващата тема. Тези, които са в списъка на първа страница и нямат дата за термин, да ми го изпратят (ако искате, разбира се) на лично съобщение. Може да ми изпращате и предложения за полезни връзки, които да добавим в заглавната страница, понеже към момента не предвиждам такива Simple Smile Flowers Bouquet

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 17:13 от Lemons

Общи условия

Активация на акаунт