Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Lemons пишете ме термин 16 юни.
А за излизането в болнични, още утре мога да си легна на дивана, но като знам каква е разликата в заплатата ми и болничните/майчинството, които ще взимам, ще си карам до последно живот и здраве, стига да съм добре.

# 676
  • Sofia, Bulgaria
С предишната бременност бях на работа до последно. Не съм ползвала нито болнични,нито отпуск. Чувствах се чудесно през цялото време. Сега така се стекоха обстоятелствата, напуснах работа преди няколко месеца заради тичане по болници и грижи за човек на легло (лека му пръст на баща ми) че ще съм си вкъщи през цялата бременост. За добро или зло, такъв е кръговрата на живота един умира, друг се ражда. Нова надежда, лъч светлина и утеха ще е мъничкото човеч:heart_eyes:

# 677
Здравейте ,бъдещи мамчета! 🍭💜🍼
Дълго се колебаех дали да се запиша и аз ...в крайна сметка се престраших 🤗
Имам четири загуби до момента ,станах суеверна и се страхувам безумно .
На 32 г. съм . ПЪРВИ  ден от ПМЦ - 8 септември, термин - 14 юни . Всяка седмица съм на преглед ,ходя при трима , включително и д-р Сигридов . Някой беше питал колко прегледа са възможни с едно направление - 4 до момента два минах по ЗК и ми записаха още 2 ,докато е валиден талона . В началото сакчетата бяха две ,но едното е спряло развитие. В 6+2 дни чухме сърчице . В понеделник беше 14,5 мм .  Успех ви желая ,мили момичета ,успех и на мен ,за да сме заедно до финал ! 🤰

# 678
Добре дошла Hoppy. Желая ти успешен финал този път и лека бременност. Сподели в коя седмица си и как се чувстваш?

# 679
Според мен ще е хубаво да се запише възраст,  град и коя поред бременност е,  но дори да не стане с втората тема,  ще имаме мнооого темички до юни Simple Smile

# 680
  • Варна
Според мен ще е хубаво да се запише възраст,  град и коя поред бременност е,  но дори да не стане с втората тема,  ще имаме мнооого темички до юни Simple Smile

Няма проблем, мога да ги добавя Simple Smile Само трябва всеки, който иска да ми изпрати Simple Smile

# 681
В 8 г.с. + 2 дни съм . Тези дни рязко се влоши гаденето . Днес,дори си тръгнах от работа ... Цял ден се премятам в леглото . Гърдите са леко напрегнати в момента,понякога ме болят ,в следващият момент - не ,и си изкарвам акъла . Болки почти нямам,освен в кръста ,случва се ,когато стоя дълго време права . С Ешерихия коли съм естерилната урина ,за момента не можем да я лекуваме ,освен с Неоренал .

# 682
Lemons, аз съм с термин 23.06. (не е потвърден от лекар). На 30 съм, от Варна, първа бременмост.

Hoppyy, добре дошла и безпроблемна бременност!

# 683
  • Plovdiv, Bulgaria
Lemons пишете ме термин 16 юни.
А за излизането в болнични, още утре мога да си легна на дивана, но като знам каква е разликата в заплатата ми и болничните/майчинството, които ще взимам, ще си карам до последно живот и здраве, стига да съм добре.

Аз до колкото разбрах, ако болничния е непрекъснат, не играе роля в майчинството. Може би има значение и заплатата постоянна ли е де. Аз затова отлагам излизането в болничен, поне до януари (ако изобщо ще излизам), че да не го прекъсвам.

# 684
Не съм го написала ,защото още не съм ходила на 1ви преглед .Мога да дам по приложение ВТР.😍🤗😊

# 685
  • Варна
Не съм го написала ,защото още не съм ходила на 1ви преглед .Мога да дам по приложение ВТР.😍🤗😊
Давай, не се притеснявай, защото повечето ще запишем термин от приложение. После ще поправяме Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:39 от Lemons

# 686
Happy, добре дошла! Пожелавам ти този път бременността да е до край, да е лека и безпроблемна!
Момичета, аз заради ин-витрото съм си в болничен още от деня на трансфера. Притеснявам се да ходя на работа, защото психически е много натоварено. А в нас си ми е екстра. И без това имах нужда от почивка. Simple Smile
Най-после и прилошаването ме отпусна. Но съм спала почти до сега. Хахаха, голяма поспалана съм станала в последно време.
Лимонче, ти ли ще правиш новата темичка? За да не те затруднявам да търсиш назад, да си кажа пак, че съм на 32 години, от Пловдив, първа бременност, с термин на 4 юни. Blush

# 687
Такааа,според калкулатора на моетодете.бг ВТР е на 28.06,а бебо ще е момченце..Предстои да разберем 😂🤗Иначе аз съм на 32год ,от Плевен ,това е 2ра бременност😍💝🌺Имаме си една кака на 9год,която няма търпение да се запознае с братчето/сестричката си. Да ви кажа тя иска сестричка 😃🤔Баща й иска момченце, а аз както и първия път ,така и сега ,нямам претенции към пола.Важното е вс да мине по мед и масло -бременеенето и раждането и бобчето и аз да си се гледаме вкъщи..🌺💖💝

# 688
И аз да си кажа. На 23 от Пловдив. Първа бременност, терминът ми е за 15 юни.
Леко бременеене на всички ☺️

# 689
  • София
На първата страница написах термина на тези, които са си го казали, макар че май скоро не съм попълвала новите мами Simple Smile)

За зъболекаря да кажа аз - ходих да си правя зъбите, но бях закъсала яко, защото цял живот ходех при една зъболекарка и когато отидох на зъбен камък при друга се оказа, че имам сума ти кариеси...остана ми само един мъдрец и един мъртъв зъб с кариес за правене, утре ще ходя да го направи. Нямам страх от зъболекари, мият е много готин, имам висок праг на болка, така че нямам притеснения, че съм във втори месец. Да знам, че сме приключили, да ми ги снима всички и да не се занимавам поне година Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт