Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 382
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте аз се добавих във групата в фейсбук само някой трябва да ме приеме

# 151
И аз се присъединявам към групата във фейсбук. Днес се чух с докторката ми вика ме на преглед след 10 дни чак , явно ще си почакам Rolling Eyes

# 152
  • Plovdiv, Bulgaria
Юнски бебета 2020 е групата във фб

Е, явно тази е друга. Но пък е видима и аз ще почакам малко, за да се включа Simple Smile

Със сина ми не бях на 1та фетална, не знам защо, ходих на 2 и 3та.. но сега задължително мисля да отида. Само се чудя аз ли си решавам кога или доктора преценява. И има ли значение дали е към 11, или към 13 седмица? На места чета, че и до 14та можело.

# 153
Привет! Simple Smile
Много е сладко като говорите за това как ще кажете на първите си дечица Simple Smile Дано един ден и на мен да се случи това вълнение,но за сега всичко по реда си Simple Smile

И на мен нещо започва все по-често да ми става лошо.Сноши съм яла само кисели краставици и малко хляб,нищо друго не исках,а ядене имаше .Все по-трудно ми става да ставам сутрин за работа,направо ли е мъка.То и преди е било,ама сега....

Завиждам благородно на всички,който ще могат да напуснат работа по-рано да си останат вкъщи зимата.При мен е сложно положението и  с работата на открито как ще в карам и дониогя,не знам .Току що си поръчах енцунг за бременни,дано е по-дебел,че нямаше описание и да мога под него да слагам поне клин ,якета имам доста,нооо...май ще са ми тесни на талията вече.

А  за феталната с миналата бременност като се обадих те ми казаха кой ден и час според моя цикъл и кога имат свободни часове и дни.

# 154
И аз пуснах заявка за присъединяване във ФБ групата. Simple Smile
По въпроса за казването на новината на по-голямото дете, казахме му като разбрахме,че съм бременна. Радва се и си чака бебето, но не си спазва много обещанието да не ме ядосва Laughing
Споделете идеи за закуска? От години не закусвам, но сега реших да променя това.

# 155
И аз пуснах заявка за присъединяване във ФБ групата. Simple Smile
По въпроса за казването на новината на по-голямото дете, казахме му като разбрахме,че съм бременна. Радва се и си чака бебето, но не си спазва много обещанието да не ме ядосва Laughing
Споделете идеи за закуска? От години не закусвам, но сега реших да променя това.

Деси,тъй като аз закусвам на работата си правя сандвичи вкъщи или си взимам Активия със зърнената закуска отгоре.
Не ми се става още по-рано ,за да хапвам вкъщи ,а у дома има по-голям избор за правене на закуска.
Работя с плодове и зеленчуци и понякога хапвам бананиниоо ябълка вместо друго .А сандвичите правя или с кашкавал или с пушено филе.За сега това ми се яде като опция.Гледам да избягвам купените и мазни банички.

И аз подадох преди малко заявиха за ФБ друпата Юнски бебета 2020. До колкото разбрах май две групи има,но аз тази само намерих.

# 156
  • Sofia
На децата  ми им е точно толкова разликата 1г и 9 месеца. Не е никак лесно и според мен с по.голяма разлика е по добре.  Аз им казах още преди 1,2 седмици и естествено се изпуснаха пред баба им та вече на всички казах.  Малкия е на 3 год. 

На моите разликата е 2г и 3 месеца. Още не съм им казала и ще задържа така докато ми е възможно. Ако им кажа, те от своя страна ще кажат на баби и дядовци, а точно това искам да избегна. Искам да си спестя негативни коментари, сега имам нужда от спокойствие. И без това ми е напрегнато заради бременността.

# 157
Здравейте!
Тази сутрин реших да си направя тест за Б на One step и за моя изненада се появиха 2 черти! Blush Последната ми М беше на 13.09., а овуто с тестове го засякох с + тестове на 1.10 и 2.10, тогава и щракахме Stuck Out Tongue Днес дефакто трябваше да ми дойде и ми е 34-ти ден. На таткото ще кажа довечера и ще направя един Шуър Heart Decoration В приложенията ми дава че съм в 4г.с и 5д. Чудя се как да разбера точно в коя седмица съм и за кога да си запиша час за АГ?

# 158
  • Sofia
Здравейте!
Тази сутрин реших да си направя тест за Б на One step и за моя изненада се появиха 2 черти! Blush Последната ми М беше на 13.09., а овуто с тестове го засякох с + тестове на 1.10 и 2.10, тогава и щракахме Stuck Out Tongue Днес дефакто трябваше да ми дойде и ми е 34-ти ден. На таткото ще кажа довечера и ще направя един Шуър Heart Decoration В приложенията ми дава че съм в 4г.с и 5д. Чудя се как да разбера точно в коя седмица съм и за кога да си запиша час за АГ?
Честито Диди, все пак хороскопът се е оказал прав Simple Smile (следя и другата тема).

За да си изчислиш седмиците броиш първия ден на последната М за първи ден от първата седмица. Сега по мои изчисления си 4с.6д.
Час е хубаво да си запишеш след 10-15 дена от закъснението/теста. Преди това може да се окаже малко рано, за да се види нещо.

# 159
Благодаря  brin de muguet! RelaxedFlowers HibiscusNature Sunny
Хаха да, наистина хороскопът позна (най-хубавия подарък преди рожденния ми ден, на 1-ви Relaxed), и наистина съм изненадана, защото все още нямам симптоми, като изключим странното усещане в зърната на гърдите ми миналата седмица и това, че няколко дни подред съм много разсеяна, а това не е типично за мен.
Записах си час за 6-ти ноември. Предполагам тогава ще съм в 7 г.с и ще може да чуем и сърчице?

# 160
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Надявам се да приемате още нови попълнения в редиците. Чакаме бебо към 04.06.2020 г. Two Hearts Или точно 2 дни преди 30-годишния ми юбилей. Не мога да се сетя за по-хубав подарък за юбилей.  А до преди няколко месеца наивно си мислех какъв купон ще вдигна следващата година за рождения си ден Smile Ама плановете се промениха в движение на 180 градуса.
Първа бременност ми е, затова всичко ми е ново и непознато като усещане. Отпадналост, гадене, придърпване и напрегнатост в корема.. общо взето това засега. Основно следобяд ми се появават тези неразположения.
Вчера бях на преглед и съвсем ясно се отчетоха тоновете. Вече имаме и първата снимка. Голяма емоция беше Simple Smile В момента съм в 6-та седмица и 6-ти ден. Лекарката каза, че на този етап малкото същество се развива прекрасно Blush
Намерих и се включих в групата във фб. Чакам одобрение от админ.
Успешна и лека бременност на всички!

# 161
Здравейте!

Добре дошла при нас и леко бременеене! Simple Smile
Гестационната седмица е 7 дни и се брои от първия ден на М.Но твоят цикъл е 34 дни,а не 28 и затова вървиш 6 дни назад,спрямо г.с. който ти дава приложението.Тези приложения и броенето на седмиците е за цикъл от 28 дни.Дефакто ти си две седмици след О в момента и все едно си точно в края на 4 г.с. Казвам ти това,за да си знаеш ,че като идеш на преглед може още нищо да не се вижда  и да не се шашкаш  Wink

# 162
  • Sofia
Прегледът е на 6-ти ноември  - тогава няма как да не се види нещо, дори и овулацията да е по-късна (в случая 6 дни). Щом има ЧХГ достатъчно високо, за да се засече от тест, едни две седмици след теста са достатъчни за да се види сакче. Виж за сърчице, може и да се окаже рано, но пак не е сигурно.

# 163
Прегледът е на 6-ти ноември  - тогава няма как да не се види нещо, дори и овулацията да е по-късна (в случая 6 дни). Щом има ЧХГ достатъчно високо, за да се засече от тест, едни две седмици след теста са достатъчни за да се види сакче. Виж за сърчице, може и да се окаже рано, но пак не е сигурно.

Така е,по-скоро имах в предвид да си знае,че сега не е в 4+6 дни.Но те все пак Аг-тата питат колко е дълъг цикъла,именно ,за да знаят в коя седмица е,извън стандартите.
Аз например изобщо не знам този цикъл колко ми е дълъг,защото още на 25 ден ми показа уринен тест + и то вечерта,тя знапи пък при мен е бил по-къс от 28 дни по тези показатели,а уж О ми е била на 16 ден.
То иначе сърце при някой се чува в 6та,при други чак след 8ма г.с.
Нямам търпение и аз вече да отида на преглед,защото сега съм в пълно неведение освен чхг стойностите,но и те са индивидуални.

# 164
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Надявам се да приемате още нови попълнения в редиците. Чакаме бебо към 04.06.2020 г. Two Hearts Или точно 2 дни преди 30-годишния ми юбилей. Не мога да се сетя за по-хубав подарък за юбилей.  А до преди няколко месеца наивно си мислех какъв купон ще вдигна следващата година за рождения си ден Smile Ама плановете се промениха в движение на 180 градуса.
Първа бременност ми е, затова всичко ми е ново и непознато като усещане. Отпадналост, гадене, придърпване и напрегнатост в корема.. общо взето това засега. Основно следобяд ми се появават тези неразположения.
Вчера бях на преглед и съвсем ясно се отчетоха тоновете. Вече имаме и първата снимка. Голяма емоция беше Simple Smile В момента съм в 6-та седмица и 6-ти ден. Лекарката каза, че на този етап малкото същество се развива прекрасно Blush
Намерих и се включих в групата във фб. Чакам одобрение от админ.
Успешна и лека бременност на всички!
Здравей Simple Smile
Ние се движим точно еднакво, и аз днес съм в 6та седмица и 6ти ден с термин 04.06. Утре сме на преглед за тонове, и аз нямам никакво търпение Simple Smile

Иначе и аз след месец ставам на 30 и си мислех преди за купон, но някак си хич не ми е до купони в момента Grinning Особено като още никой не знае и трябва да си мисля оправдания защо не пия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт