Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
55Rush, аз затова направо казах на най-близките си. Иначе сами щяха да се досетят като видят липсващата ми чаша с вино, особено на сватбата ни, която е тази събота... Laughing Yum Relaxed

# 166
Деси,бъдете живи и здрави,имате от сега най-прекрасния подарък за сватбата. Simple Smile

Прегледа да мине страхотно,казват,че чуването за първи път на сърчицето на бебчо е уникален момент,нямам търпение и аз .Успех момичета!

Аз не пия алкохол изобщо,така че мен поне по това няма как да ме познаят и разпитват  Wink

# 167
Здравейте мамита сърцебиенето нормално ли е , понеже от време на време ми се случва повечко да бие от нормалното и гърдите ми вече не ме болят толкова много само ги усещам напрегнати и тежки това също нормално ли е

# 168
Скрит текст:
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Надявам се да приемате още нови попълнения в редиците. Чакаме бебо към 04.06.2020 г. Two Hearts Или точно 2 дни преди 30-годишния ми юбилей. Не мога да се сетя за по-хубав подарък за юбилей.  А до преди няколко месеца наивно си мислех какъв купон ще вдигна следващата година за рождения си ден Smile Ама плановете се промениха в движение на 180 градуса.
Първа бременност ми е, затова всичко ми е ново и непознато като усещане. Отпадналост, гадене, придърпване и напрегнатост в корема.. общо взето това засега. Основно следобяд ми се появават тези неразположения.
Вчера бях на преглед и съвсем ясно се отчетоха тоновете. Вече имаме и първата снимка. Голяма емоция беше Simple Smile В момента съм в 6-та седмица и 6-ти ден. Лекарката каза, че на този етап малкото същество се развива прекрасно Blush
Намерих и се включих в групата във фб. Чакам одобрение от админ.
Успешна и лека бременност на всички!
Здравей Simple Smile
Ние се движим точно еднакво, и аз днес съм в 6та седмица и 6ти ден с термин 04.06. Утре сме на преглед за тонове, и аз нямам никакво търпение Simple Smile

Иначе и аз след месец ставам на 30 и си мислех преди за купон, но някак си хич не ми е до купони в момента Grinning Особено като още никой не знае и трябва да си мисля оправдания защо не пия. Simple Smile
[/quote]
3 броя ставаме 6с+6д днес. Blush
Ние не сме казали на никой още и е много трудно да се измъкваме в определени ситуации. На преглед съм Вторник и нямам търпение, ако всичко е наред да кажем на родителите и на най-близки приятели.
Не мога да повярвам, така да искам да се обадя на приятелка и да кажа колко ми е лошо, защото съм бременна Grinning ей така да се оплача на някого просто Grinning
А преди да забременея си мислих, че ще пазя тайна от всички до 3м.. оказа се по-сложно Grinning

# 169
Аз да се оплача, днес ми излезе микробиологията и имам Кандида, аман вече Simple Smile чакам сега имейл от лекарката какво ще ми изпише

# 170
Аз не съм суеверна и още с първата бременност казах на всички преди да ида на преглед. Разнасях със себе си положителния тест и го показвах  Laughing Надявам се отново да е всичко така безпроблемно.
Много странно е обаче, че корема ми видимо наедря, а е ужасно рано да ми проличава! Да не говорим,че усещам движения разни. Дали психическата настройка играе роля? Взех да си мисля, че съм карала досега цветна бременност и като ида на преглед ще кажат,че съм вече в 4-5 месец Laughing  Laughing
Има ли и други с такива странни усещания и големи кореми?

# 171
Аз не съм суеверна и още с първата бременност казах на всички преди да ида на преглед. Разнасях със себе си положителния тест и го показвах  Laughing Надявам се отново да е всичко така безпроблемно.
Много странно е обаче, че корема ми видимо наедря, а е ужасно рано да ми проличава! Да не говорим,че усещам движения разни. Дали психическата настройка играе роля? Взех да си мисля, че съм карала досега цветна бременност и като ида на преглед ще кажат,че съм вече в 4-5 месец Laughing  Laughing
Има ли и други с такива странни усещания и големи кореми?
и моят е много подут , но знам че това е нормално ох бе и много кихам тая хрема на бременните е мани мани , иначе и аз не се сдържах и казах защото не вярвам и аз на суеверия, след като усещам че всичко е наред значи всичко ще е знаят или не

# 172
Здравейте мамита сърцебиенето нормално ли е , понеже от време на време ми се случва повечко да бие от нормалното и гърдите ми вече не ме болят толкова много само ги усещам напрегнати и тежки това също нормално ли е

Да и аз съм така.

# 173
И аз си мислех как ще пазя тайна максимално, ама още с положителния тест бих камбаните 😀
Моят корем също беше ппдут, но след три дни повръщане, изглежда плосък като никога.
Последно колко ФБ групи има?

# 174
  • Plovdiv, Bulgaria
Корема ми е издут, но предполагам заради wc..явно ще е проблем. Аз с първата бременност казах на кого ли не, после се наложи да казвам и лоши новини. С малкия и сега изчакам, макар че то каквото е писано  ще си стане, но поне близките да не го приемат тежко, ако не се развие както трябва. Макар че май започнах да съм по-положително настроена и мисля,че нещата ще са ок, надявам се де Simple Smile Вече започнах чак да си представям някой неща...

Има 2 групи, едната е скрита и не можете да я намерите, може само с покана. Другата се намира и може да си се добавите сами. Ама сигурно няма смисъл от 2 групи, та тази която се намира като я търсите, може би е по-лесната за добавяне.
В групата на сина ми се събрахме момичета от форума и после се преместихме в фейса. По някое време си я затворихме, защото си споделяхме много лични неща и някак си не искахме нови хора. Вече 4г това са ми едни от най близките хора, дори и повечето да сме се "виждали" само виртуално. А с много от тях сме се и виждали, като ходим по други градове винаги си правим срещи. Готино е Simple Smile

# 175
Ако искате да оставим само едната група? Наистина няма смисъл от две мисля.

# 176
Скрит текст:
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Надявам се да приемате още нови попълнения в редиците. Чакаме бебо към 04.06.2020 г. Two Hearts Или точно 2 дни преди 30-годишния ми юбилей. Не мога да се сетя за по-хубав подарък за юбилей.  А до преди няколко месеца наивно си мислех какъв купон ще вдигна следващата година за рождения си ден Smile Ама плановете се промениха в движение на 180 градуса.
Първа бременност ми е, затова всичко ми е ново и непознато като усещане. Отпадналост, гадене, придърпване и напрегнатост в корема.. общо взето това засега. Основно следобяд ми се появават тези неразположения.
Вчера бях на преглед и съвсем ясно се отчетоха тоновете. Вече имаме и първата снимка. Голяма емоция беше Simple Smile В момента съм в 6-та седмица и 6-ти ден. Лекарката каза, че на този етап малкото същество се развива прекрасно Blush
Намерих и се включих в групата във фб. Чакам одобрение от админ.
Успешна и лека бременност на всички!
Здравей Simple Smile
Ние се движим точно еднакво, и аз днес съм в 6та седмица и 6ти ден с термин 04.06. Утре сме на преглед за тонове, и аз нямам никакво търпение Simple Smile

Иначе и аз след месец ставам на 30 и си мислех преди за купон, но някак си хич не ми е до купони в момента Grinning Особено като още никой не знае и трябва да си мисля оправдания защо не пия. Simple Smile
3 броя ставаме 6с+6д днес. Blush
Ние не сме казали на никой още и е много трудно да се измъкваме в определени ситуации. На преглед съм Вторник и нямам търпение, ако всичко е наред да кажем на родителите и на най-близки приятели.
Не мога да повярвам, така да искам да се обадя на приятелка и да кажа колко ми е лошо, защото съм бременна Grinning ей така да се оплача на някого просто Grinning
А преди да забременея си мислих, че ще пазя тайна от всички до 3м.. оказа се по-сложно Grinning
[/quote]

Ние пък всичко си казахме Smile На 1 октомври направих теста и беше положителен. На следващия ден по график трябваше да отида на профилактичен гинекологичен преглед, организиран от работа. Съответно лекарят ми потвърди бременността. Оттам се започна разгласяването на новината Satisfied Най-близкият кръг роднини (а то този кръг хич не е малък) научиха още същия ден. Една колежка също разбра, защото бяхме заедно на прегледа. Изобщо не ни е минало през ум да си мълчим. Хубавите новини трябва да се споделят, поне ние така разсъждаваме. Не само че не ме притеснява това, че близките ни знаят, но даже си мисля, че цялата тази положителна енергия от тях ще ми помогне да премина леко през този период и бебчо да се развива добре. Все пак това са хора, които се искрено ни се радват и изживяват емоционално този момент заедно с нас.

55Rush, успех на прегледа утре. Много е хубаво изживяването да видиш тупкането на точицата на екрана Heartbeat Един съвет - гледай да не си пишкала непосредствено преди прегледа, за да ти е пълен мехура и да могат да те прегледат с ехограф през корема. Иначе ще трябва да те гледат с вагиналния.

# 177
Момичета имате ли болки ниско долу като ПМС болки защото аз получавам някои по-силни други по-леки ама ме е малко страх да си кажа честно , извинявайте че постоянно питам ама ми е първо бебче вече юли имах биохимична и ме е страх да не се повтори

# 178
Аз имах в неделя, почивай повече, лекарката ми каза, че са нормални и може да пия Но шпа, за да отпусне, само ако започне да стяга и да отпуска, тогава вече са контракции и трябва да се вземат мерки

# 179
Весел празник ви желая! На мен с първата бременност корема ми личеше  към 5 месец, със 2та още към 2,3 и естествено  сега пак още от самото начало. На малкия рождения ден му е юли и пак по същия начин разбрах малко преди рождения ми ден (28 октомври) . Поне за 30я рожден ден ще мога да  празнувам спокойно

Общи условия

Активация на акаунт