Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Ами да аз пък знам че е от разтягане на матката пък знам ли такива появяват се минават след малко се появяват пак и после спират и така примерно след 2 дена пак но не са силни

# 181
Момичета имате ли болки ниско долу като ПМС болки защото аз получавам някои по-силни други по-леки ама ме е малко страх да си кажа честно , извинявайте че постоянно питам ама ми е първо бебче вече юли имах биохимична и ме е страх да не се повтори

Meldim,понякога и аз имам,дано да е нормално,нека кажат другите,който вече имат деца.Постоянно гледам да се пазя от всичко,не мога да спра да мисля .Притеснява ме и това ,че сутрин и вечер минавам по 15 км ,за да отида на работа и да се прибера.После се почва готвене,чистене,искам повече да си почивам,но как да стане тая работа.На работа гледам да последва,когато имам възможност ,но не е голяма и ме е страх много .
Момичета ,става ми някак кофти като крия все още от най-добрата си приятелка.Сякаш я пренебрегвам заради вас,но ми е много спокойно като си споделям тук .Тя вчера ми изпрати клипче на детенцето си как скача на леглото ,много сладко ,и аз мечтая така да е и с моето ,но ми става и тъжно,че мина доста време още не ме е попитала какво става,кога ще опитваме пак и нещо подобно ,а аз вече съм бременна.Сякаш ме мисли,но ...не мога да го обясня.Много сме близки,тя е моята сродна душа,тя трудно забременя и загуби първото бебе.Сега е разбираемо да е безумно щастлива с детето си,но как поне един път не ми каза какво точно да правя,какво да очаквам и т.н.Твзи информация я намирам тук от други жени и затова тук ми е добре да чета и споделям.
Извинявайте че пиша такива неща,но искам да ми олекне,защото хем не се чувствам добре като крия,хем още не искам да и казвам ,поне докато не мине критичния период.Тя от сега говори за рождения ден на малкия ,който в горе долу тогава ,а и термина на биналото ми бебче щеше да е декември и емоциите са на макс ,всякакви....

# 182
И мен ме е страх Иринче , но пък аз казах на най-близките родителите на мен и на ММ и смятам че ми донесе позитивно мислене , но си ме е страх да си кажа честно да не се обърка нещо , това ще си го има винаги , защото предния път така и изведнъж бум няма го , но съм по-позитивна от предния път със сигурност.

# 183
И мен ме е страх Иринче , но пък аз казах на най-близките родителите на мен и на ММ и смятам че ми донесе позитивно мислене , но си ме е страх да си кажа честно да не се обърка нещо , това ще си го има винаги , защото предния път така и изведнъж бум няма го , но съм по-позитивна от предния път със сигурност.

Баща ми и приятелката му знаят от първия ден ,нямаше как от тях да крия ,защото с баща ми работим заедно в семейната фирма и се налага да се пазя много,защото работата ни е физическа.
На родителите на ММ,не сме казали,те са разведени от 20 години  и от тогава не се има с тях много,отгледала го е баба му.Майка му живее на 200 км,не е трудно да крия, баща му живее с поредната си жена наблизо ,но с тях сме на здравей- здрасти.Тя общо взето с него сме си сами,после сами ще си го отглеждаме живот и здраве,защото баба му е на 83 г.
Семейните приятели всички имат деца и с радост ще приемат новината,но още малко ще почакаме ,за да им съобщим Simple Smile Най-близките ни знаят и за биохимичната и след това за кюретажа,подкрепят ни много,но съм свикнала да се справям емоционално сама и не желая съжаление.Може би заради  загубата на майка ми,бях на 16 и не биваше да се предавам пред нищо,а въпросите и съжалителните погледи на всички в нашия град убиваха и ме караха да се чувствам още по-зле.При всеки е различно.
Преди месец една позната съобщи във фейсбук ,че очаква трето дете,всичко и се радваха,а преди седмица оповести,че го е загубила и последваха стотици коментари от познати и непознати колко съжаляват.Дори мислех да и пиша на лично,че знам как се чувства,но се отказах.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:48 от Irina Jolie 616216

# 184
Добро утро, момичета Blush Аз съм казала само на ММ и свекърва ми, понеже тя умее да пази тайна. Може би като видим сърчице тогава ще оповестя, но и в това не съм сигурна. Абе много съм се променила с възрастта в това отношение. По-предпазлива съм.  С първите две бременности споделях на всички след положителния тест. Въобще не съм го мислела.
   Аз също имам сърцебиене, най-вече в следобедните часове. Също и болки понякога ниско долу. Гърдите ми ту са напрегнати, ту не толкова. И нямам никакво търпение за следващия преглед...

# 185
Добро утро, момичета Blush Аз съм казала само на ММ и свекърва ми, понеже тя умее да пази тайна. Може би като видим сърчице тогава ще оповестя, но и в това не съм сигурна. Абе много съм се променила с възрастта в това отношение. По-предпазлива съм.  С първите две бременности споделях на всички след положителния тест. Въобще не съм го мислела.
   Аз също имам сърцебиене, най-вече в следобедните часове. Също и болки понякога ниско долу. Гърдите ми ту са напрегнати, ту не толкова. И нямам никакво търпение за следващия преглед...
И аз съм с абсолютно същите симптоми почнах прием на магнезий заради тези болки и пия но шпа при нужда защото ме е страх да не стане спонтанен и пак да го изхвърля, днес ми е последното чхг да видим как нараства та ще пиша да кажа

# 186
Привет!
Плахо се записвам тук.
Още доста дълъг път ни чака до юни.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 12:19 от Fifiana

# 187
Здравейте, включвам се при вас, въпреки че все още не съм наясно дали съм бременна. Последен цикъл на 17.09., закъснение вече 3 дни, а от днес 2 положителни теста, доста убедителни. Запазих си час при гинеколог за 23.10., когато трябва да съм вече в 6та седмица, според приложение. Ще ми се да го запазя в тайна от таткото, но едва ли ще успея и днес след работа ще го изненадвам...
Малко се притеснявам, тъй като след предполагаемото зачатие имах дълго пътуване (общо 5 полета), няколко бири и малко сурова риба Grinning Чувствам се страшно неподготвена що се отнася до лекари, направления, бележки разни и изследвания. През личната ли да мина първо или да изчакам гинеколожката да потвърди и тогава да ходя за изследвания? Тази година не съм била на профилактичен за пълна кръвна картина, а аз изследвам и инсулин и TSH, тъй като съм обременена. Бях ги оставила за след пътуването....а ето какво стана...
Нямам симптоми, притеснявам се дали всичко ще е наред...някой знае ли приспивателно, което държи 7 дни? Grinning

# 188
Здравейте, включвам се при вас, въпреки че все още не съм наясно дали съм бременна. Последен цикъл на 17.09., закъснение вече 3 дни, а от днес 2 положителни теста, доста убедителни. Запазих си час при гинеколог за 23.10., когато трябва да съм вече в 6та седмица, според приложение. Ще ми се да го запазя в тайна от таткото, но едва ли ще успея и днес след работа ще го изненадвам...
Малко се притеснявам, тъй като след предполагаемото зачатие имах дълго пътуване (общо 5 полета), няколко бири и малко сурова риба Grinning Чувствам се страшно неподготвена що се отнася до лекари, направления, бележки разни и изследвания. През личната ли да мина първо или да изчакам гинеколожката да потвърди и тогава да ходя за изследвания? Тази година не съм била на профилактичен за пълна кръвна картина, а аз изследвам и инсулин и TSH, тъй като съм обременена. Бях ги оставила за след пътуването....а ето какво стана...
Нямам симптоми, притеснявам се дали всичко ще е наред...някой знае ли приспивателно, което държи 7 дни? Grinning

Хахаха ние сме заедно с теб , моя последен цикъл беше на 15.09 и часа ми е за 22ри 😂 айде още малко остана , аз си пускам тия чхг сега са ми успокоение че растем добре , тъкмо днес чакам последния резултат. Иначе да можех и аз да заспя вече и да се събудя и да е 22ри. Моите симптоми са още малки , но спокойно сега живот и здраве всичко да е наред ще почнат и по-тежките хаха

# 189
Здравейте аз съм с последен цикъл 12.09 и сега съм в 5та седмица . Не зная как ги смятате ,но има скала под ЧХХ изследванията  в някои лаборатории. На преглед съм на 25.10. И аз съм с проблемна жлеза. По-назад в темата съм пуснала изследвания на ТСХ и ЧХГ. ТСХ беше 10.43 сега пия 75мкл Еутирокс и фолиева. Биозин мама заради времето.

# 190
Здравейте и от мен. Приемате ли нови попълнения? Следя темата от създаването, но не смеех да се запиша. Днес минахме на преглед и чухме сърцето на бебето ❤️ за пръв път. Много се развълнувах 😍 Аз съм на 32 и това е дългоочаквана бременност - след ин витро. Терминът ми е за 4 юни. Прочетох, че има поне още 3 момичета с термин тогава. Хихи. Иначе симптоми и неразположения - леки пробождания долу в корема, тежест в гърдите, по-лесно изморяване и от няколко дни започна да ми става лошо и да ми се гади. Пожелавам на всички лека и спокойна бременност! Много се радвам, че ще можем да споделяме трепетните моменти.
П. С.: Бих се присъединила към фейсбук групата, но не искам приятелите ми да видят. За това ще изчакам да я затворите и тогава. Не съм суеверна, но преди да разберат другите, искам да са минали поне първите три месеца. За сега знаят само най-близките.

# 191

Хахаха ние сме заедно с теб , моя последен цикъл беше на 15.09 и часа ми е за 22ри 😂 айде още малко остана , аз си пускам тия чхг сега са ми успокоение че растем добре , тъкмо днес чакам последния резултат. Иначе да можех и аз да заспя вече и да се събудя и да е 22ри. Моите симптоми са още малки , но спокойно сега живот и здраве всичко да е наред ще почнат и по-тежките хаха

Хубавото е, че имам доста задачки и по-бързо ще мине времето...

Може ли да препоръчате хубава фолиева? Аз си пия, но е малко случайно купена, не съм чела много по темата...

# 192
За фолиевата к-на, аз пия Неофолик Мета на Неофарм, но това е метилираната форма, а те имат и обикновена. Ето я:

# 193
Аз съм взела на Солгар  американска.  400 млг 100 таблетки

# 194
Аз си харесах тази в аптеката, иначе ми препоръчаха или нея или Неофолик. С първата бременност бях  с Неофолик.
https://apteka.framar.bg/30061196/%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86 … D0%BB%D1%82%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт