Иначе АМ си го гушкам на спалнята на една възглавница от обиколника е полегнал в мен той , аз съм седнала по турски и с едната ръка му държа шишето ( заедно с него) а с другата си цъкам на телефона

А за водата не съм спряла да предлагам от както се е родил всеки ден и чааак след като се наяде с пюре пие.
Angie _M и на мен ми се смее, незнам какво му е толкова смешно

Иначе и мен лекарката ме посъветва да слагам малко захар само и само да пие .. ама тцъ..
Относно нощните хранения и аз открих ключа за палатката с храненето в сънено състояние .
Когато заспи окооло 21:00 часа , и е ял последно в 20ч (примерно) го храня когато аз си лягам 1:00, 2:00ч Без да го будя, само го взимам хапва и си го слагам да спи ...така до8:00, 9:00, 10:00 когато каже шефа.
А и за проходилката, вадетете камъните

Вече си щъка из вкъщи и е много щастлив, така се смее като обикаля с него. Но той е страшно жилав, вече се опитва да прави крачки, когато го държим под мишниците.
Легнал на активните гимнастики, не иска изобщо отдавна.
Само на ръце или в количката на високо, а в шезлонга само ако яде или дъвче някоя гризалка за 20 мин мах.
Батко му също го сложих в паяк на 5 месеца... ми нищо му няма на детето. Какъв левент ми е 165см на 11 години, здрав и прав си е ( пу пу).

.
. Днес бихме ваксина и ми каза също два три дни да не въвеждам нов зеленчук, за да може ако даде реакция да се проследи.