Градинарство - моето хоби 23

• 36 827
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • пак там
Дадомо, латинки, невени, астри ниски - тези са като троскот - веднага се хващат.

# 556
Нелка, дебна ги хостите ))). Лошото, че вече прекопах и, възможно, съм ги довършила.

# 557
  • Карлово
🤗 Здравейте ,градината ми е изцяло на слънце.Препоръмайте ми ниски и цъфтящи цяло лято цветя (тип декоративен гербер)
Турта не иска почти никакви грижи.

# 558
Скрит текст:

# 559
Anyyyone, красотаааа, люлякът е напъпил! Направо усещам аромата!

Как мислите, ако сега се пресади люляк с листенца, има ли шанс да цъфне? Преди малко съседката ми донесе от двора на църквата лилав люляк, направо съм щастлива. Утре ще я черпя ))).

# 560
  • Norge
Ла Валетта, Sad Дано пък току отнякъде да се покаже нещо. Те имат хубави корени, би трябвало да ги видиш докато копаеш, може би наистина са изгнили?
Като си помисля една от моите  колко време я дължах буквално под водопад (когато валеше) и тя продължи да си живее...
А люлякът е едва ли не вид бурен; аз досега където съм бучнала нещо, не е било да не се хване. Вярвам да ти се получи без проблем, особено ако не тревожиш корените при пренасяне.

Ени, Simple Smile Какво е човечето от третата снимка?

# 561
Нелка, дано поникне поне една, че бяха доста видове. Същата съседка ми даде и нещо, което, според мен, има вероятност да е хоста Smile. Утре ще  снимам. Днес ми е много хубав ден! За люляка съм изкопала една мнооого дълга дупка, корените бяха широки.

# 562
  • Norge
А така! Ще чакаме за снимки. Включително от новия люляк :*

# 563
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нелка, на третата снимка трябва да са момини сълзи. Simple Smile
крушата ще бъде страхотна, когато цъфне. като булка. Simple Smile или е ябълка?

# 564
Нелка,момини сълзи са. Много ги пече и не цъфтят хубаво,но се надявам да ме зарадват тази година. 🤗
За люлячето-нашето е от издънка на 4 години. Чак сега реши да цъфне. 😍
Добри,тя и миналата година много цъфтя крушата,обаче остана една крушка и детето я откъсна още зелена. Сега дано повечко останат. 🤗

# 565
Anyyyone, аз пък мислех, че на третата снимка са хости. То те навсякъде ми се привиждат вече ScreamSmile

# 566
🤣 Нямам хости аз,а много искам! Не ме подкукоросвяйте! 🙈😆

# 567
  • Norge
Добре, Ени, мерси за отговора, момичета! Sparkling Heart
Моите момини сълзи са само тези из гората наоколо и тях ги виждам единствено вече готови пораснали.

# 568
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
твоите в гората не са ли момкови сълзи? Wink

# 569
Добър ден!

Дайте идея какво да засадя в една стара, голяма, глинена саксия на двора. Преди имаше палма, но тя умря и сега съм в чуденка какво да е. Мястото е слънчево, понякога и духа, но при нас винаги си духа около морето. Лимон?
Искам да издържа на студено, когато стане зима да мога да го взеса в мазата.

Общи условия

Активация на акаунт