Градинарство - моето хоби 23

• 36 819
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
женските имат "бебе" тиквичка в основата на цвета  Simple Smile

мъжките нямат Simple Smile

панирам и цветовете от тиква Simple Smile много добро мезе е.
http://pep-4o.blogspot.com/2013/07/blog-post_2.html

# 586
  • Norge
Леле, Добре, ама че щастие е всичко, което си споделила за онова място, дето го нЕма!!! KissKissKiss
Все едно отвори страничка от Чудомир. Simple Smile

Ла Валете, точно хоста си имаш.  Hug

На мен пък коледната ми звезда цъфти, завалията. Нищо не съм ѝ правила, не я знам защо така своенравничи. Relieved

# 587
  • София
Малко ОФ, но си заслужава, според мен.
Добри имаше невероятни постове, когато още живееше край Дунава.
Не зная как и къде да ги потърся- те си бяха завършени  литературни произведения в областта на късия разказ.

# 588
благодаря за милите думи, но може би ме бъркате с някого.
аз никога не съм била кратка. нито пък мила. Simple Smile

# 589
  • София
Не, бе! Беше писала едни постове тип кратък разказ от една страница. То и разказ не беше, а едно вдъхновено нещо, дето описваше природа, красоти, вълнения...........и разни други неща.

# 590
заинтригува ме.
ще си прегледам старите постове.
Simple Smile

# 591
И аз все се чудих ко тук Резервата?, мислих си, че е некво марково местенце дето ходят Добринковци сите и бачкотят около столицата.

# 592
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Резервата вече го обясних. там бяхме до 2015г.
сега сме в Краището. тоже интересно място. Simple Smile
по информация от интернет земята е "смолници, силно излужени до слабо оподзолени канелени,  неподходяща за машинна обработка, заради плътността и твърдостта." в превод - лятото не става за копане, защото е като асфалт, пролет и есен е кална и безкрайно лепкава.
след една разходка из градината станах около 10см по-висока. Simple Smile
опоздолени ми е новата любима дума. Trollface
но е красиво място. много красиво.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 12:19 от st. Dobri

# 593
Момичета, при мен цялата градина е в сняг (((. За трети път завиваме палмата. Новозасадените растения дано да уцелеят, барабар с хостата!

# 594
  • Norge
Ох, таз' пуста хоста! Валетке, с глас се смея самичка пред екрана. Joy KissKissKiss

# 595
  • София
Отръсках лалетата от снега. Още едно, милото, почнало да червенее напук на всичко.
Разсадите на втория етаж спряха да растат и чакат топлото.
А, чушките въобще не се подават.

# 596
Моля препоръчайте он лайн магазин или разсадник от който сте доволни. Искам да си засадя някакви цъфтящи, и бор искам и други неща които не знам какви, но не знам от къде.Искам да се ровичкам из земята но нямам растения.

# 597
тук съм си харесала много неща, но още не съм поръчвала. трябваше да е тази пролет... Sad http://gardenparadise.eu/index.php?route=product/category&path=74_18

а от тук сме купили всички дървета Simple Smile много любезни, обадих се по телефона да попитам дали имат всичко, за да не правя поръчка само за едно или две. отговориха на всички въпроси, препоръчаха сортове, подходящи за района... много любезни. и всичко се хвана Simple Smile http://www.plamenpenkov.com/contacts

# 598
От гардънпарадайс съм поръчвала неколкократно. По-дребните неща са ок, към храстите имам забележка, но без една форзиция, всичко засега се е хванало.
От goldenplants също съм пазарувала.
Дърветата (овошки) и розите от Флоров съм взимала, но не съм доволна от отношението изобщо, така,че не ги препоръчам.

Иглолистните са от местен разсадник, на място купувани с цел да са аклиматизирани,защото взехме големи над 1.50м туи и хвойни.

# 599
Миналата година с колежките поръчвахме от Храсти.ком. Доволни сме, всичко се хвана.

Общи условия

Активация на акаунт