Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
кО става, живи ли сте?

# 151
  • Варна
 : )))) Живи, живи, ама не може да огреем навсякъде : )))))

# 152
Tук сме , ама чакаааааме вест от Дъщерята
Еве Hug Боби Hug

# 153
Помолих Васето Kissing Heart да изкара това страхотно гифче Heart EyesHeart

Ми пишете по някой ред, макар и зорлем де! Хептен се изгуби темата ни, барем по едно здрасти от време на време...

# 154
Привет и от мен Hug Hug Hug

Аз се заплеснах с Невестата. Знаех, че ще ми хареса и затова я отлагах...ама тръгна по БТВ-то, хвърлих един поглед и отиде коньо у реката Laughing сега трябва да я изгледам, докато не е почнала Дъщерята.

Еще одна загадка от сценаристки сериала "Дочь посла" Айше Ферда
Ерилмаз.

✏ "Ben bu sevdadan vazgeçeli çok oldu be reis. Çözdüm halatı, saliverdim denize kürekleri, kırdım en olmayı istediğim yerde saatleri.Şimdi...Zaman koşsa, ay güneşle yarışsa, deniz kırmızıya boyansa ne olur?

"Я давно отказался от этой любви, капитан. Я развязал верёвку, отпустил вёсла в море. Я преломил все те часы времени, в которых больше всего нуждался. Сейчас.... Время бежит...что может случиться, если луна будет бежать за солнцем, а море перекрасится в красный цвет?"

# 155
Чета в темата за Вятъничав и викам - добре са я избрали за партньорка на Кадир Деврим, да не създава проблеми с жена му Simple Smile хихи Simple Smile

# 156
  • Варна
Хихихихих : ) , Маргаритка - нееее Кадир не е такъв. Която й да му партнира той знае защо е с Неслихан и при него такива неща не са от значение. Нали знаете , че ако някой успе да повлияе на една връзка , значи е имало липси в тази връзка. Не можеш да се опазиш : )))

Вуслат Hands V

# 157
Абе, при Вятърните положението е извън пътя направо Heart Eyes

Никой не е застрахован за изненадите, които живота ни поднася. Може днес да е много голяма любовта, хем без липси, но в даден момент да се появят такива Sunglasses

# 158
  • Варна
Ако се появят - не е  било любов. Било е някакво моментно увлечение, страст, интерес, нещо си.  Истинската любов не се влия от външни фактори, битовизми, финанси  др. подобни - тя и по това се познава.  Ама темата е сложна.

# 159
Една нахална блогерка написа, че са започнали снимките за танътъма, след две седмици ще снимат афиша, а през седмицата ще даде подробно инфо.
Тази, е онази, дето ни донесе много поздрави от кака си Нехир, и каза, че много скоро ще има танътъм Smile

# 160
  • София
Здравейте къзларки  Hug
Тези дни имам проблем с дясната ръка и ходя на физиотерапия. Отделно съм и с някакъв вирус, та затова не съм толкова редовна в темата. Но не пропускам да ви чета.

Последни приготовления за нашето момиче, преди старта на нейния сериал.

#SefirinKizi От стилиста (финална подготовка)

От репетицията на пиесата „Адмирал Шон - бягай“, в която участва и нашето момче - Кадир  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 23:08 от БлагаВест

# 161
# 162
Най-после Heart Eyes

# 163
  • София
Привет дружки  Hug
Еви   Heart Eyes Hug  Тигаса  Heart Eyes Hug
Еви, направо ми оправи настроението  love001 newsm51
Малеее, колко са хубави, прекрасно стоят един до друг  smile3508
Машала, аферим  newsm53 newsm03
Хайде хаерлия да им е  newsm10 smile3525

# 164
  • Плевен / София
Енгин без брада....учуди ме....Не съм го виждала такъв...
Здравейте момичета

Общи условия

Активация на акаунт