Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет и от мен момичета  bouquet
Пожелавам ви една спокойна събота  Heart Eyes
Еви  Heart Eyes Hug
Толкова много се радвам за Кадир  smile3501
Радвам се, защото това момче се развива прогресивно. Върви леко, без бързане, нагоре към върховете на своята слава. Много малко са тези турски артисти, които освен в сериали и филми, са се пробвали и в театъра. А всички знаем, какво означава да играеш в театъра. Там се изискват съвсем други качества, които явно Кадир притежава. Той не се възгордя от своите успехи, остана си земен, непринуден, истински. Такъв какъвто беше, когато започна своята кариера. Точно затова всички толкова много го ценят и обичат.
Пожелавам му да продължава да се развива и доказва. Пожелавам му да получи и признание, като награда за целия този труд, който влага в своята професия.  newsm51 love001

Съпругът, на бившата му вече мениджерка Онем, Ондер също е подкрепил Кадир за неговото прекрасно представяне на галата на пиесата  newsm10

-------------------------------------------
Да продължа темата за Кадир  Peace
Явно днес е неговият ден  smile3521

Утре , 01.12.2019г., неделя от 9:15 часа, целият състав от новата постановката на Кадир ще бъдат гости в предаването на Озге Узун "В края на седмицата"

Кадир е изказал своите благодарности на всички, които са посетили снощи гала-представлението на пиесата, като е казал, че са превърнали кулисите в една прекрасна цветна градина  

Нека да не забравяме нашето красиво цвете Неслихан. Нещо ново от нейният инстаграм  love001

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 15:52 от БлагаВест

# 511
  • София
Добър ден в неделя, момичета  bouquet
Изпаднали сме на втора страница и макар да пиша два поста един след друг, надявам се да не ме санкционират.
Кадир е много активен в последно време. Няма как да не кача тази красота в неделя  Heart Eyes

Известната турска актриса Нур Фетахоолу и нейният съпруг Левент Везироолу са присъствали на гала-представлението на пиесата на Кадир. Прекрасно е когато те уважават твои известни колеги  Peace

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 15:09 от БлагаВест

# 512
Линде Hug Пускам един пост, да те покрия Grinning

Азиз и Фериде били изправени пред нови предизвикателства

Още от фотосесията

От участието в прадаването на Озге Узун - "Özge Uzun - Hafta sonu"

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1201139966161670144

и от "Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü"

много участия напоследък, браво на патрона Heart Eyes

# 513
  • Варна
Аз да пиша пак за Вуслат - хареса ми серията, макар че пак се върнаха към супер бавното темпо. Отлично предават всичко зад идеологията на суфизма. Много се радвам, че правят този филм.
Салих и Азиз направиха невероятна сцена.

# 514
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Диалогът-игра  между Азиз и Салих баба беше превърходен - мистичен, с много дълбоки чувства на вина, безпомощност, съмнения, гняв и обреченост. Кадир беше перфектен в тази сцена. Изключителна игра.

# 515
  • София
Привет 🤗,

Диалогът-игра  между Азиз и Салих баба беше превърходен - мистичен, с много дълбоки чувства на вина, безпомощност, съмнения, гняв и обреченост. Кадир беше перфектен в тази сцена. Изключителна игра.
Да, Кадир става все по-добър. А тази роля му пасна великолепно 

# 516
Привет, момичета Hug Hug Hug

Чакаме...

# 517
  • София
Здравейте къзларки  Hug
Днес е деня на Вуслат и Кадир. Попаднах на рейтинга за изминалата седмица. Не го виждам нашия сериал, но ние си го знаем. За сметка на това пък е на 4-то място в социалните медии  Heart Eyes

Прави ми впечатление, че толкова рекламирания и очакван сериал с Бурак "Основателят Осман" не е на първо място. Най-неочаквано го бие "Доктор чудо". Този сериал всяка седмица е с невероятно висок рейтинг. Чудя се дали да не го погледна да видя толкова ли е хубав.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 18:11 от БлагаВест

# 518
  • Варна
wavey
Линде как може още да не си го поледнала докторския ?!??! Smiling ImpJoy  И се чудиш даже?!?!? Laughing
И второ място не е никак зле като за втора серия - рейтинга на Осман е доста висок. Сигурно по някое време ще се разменят с Докторите.
Аз хвърлих едно очо на Осман- втора серия. Ми не е лош, за който обича исторически сериали. Постарали са се.
На Бурак му седят такива роли. Отделно обаче смятатм ,че това което показват е наша история ; )))) ( нямам македонска жилка JoyJoyJoy да кажа) , но това е една друга тема , за която тепърва ще се разкрива истината и как с години са ни пробутвали фалшива история.

А това "якънда" - докога ще го дъвчат? Вече като го видя и ме хваща нервната криза. Satisfied

# 519
Хелоу дружки Heart Eyes
Линде Hug както ти казва Боби Hug погледни Доктора Чудо , няма да съжаляваш .Много увлича .Аз уж е началото реших да го погледна само ,за да видя Онур като доктор , а така се пристрастих - съвременен , оптимистичен , трогателен , прекрасен сериал .
Въобще не искам и да поглеждам Осман , като знам неговите наследници какво са ни причинили .За съжаление още не можем да се отърсим от този си източен манталитет напълно Angry
Знам ,че навремето християните на Балканите са си виновни ,защото не са се обединили и Османците са ги завладели ,ама не желая да се прехласвам по Осман ,пък бил той и с лицето на Бубето Stuck Out Tongue Winking Eye
Да идва сериалът на Несли ,че вече губя търпение Smiling Imp

# 520
Васе, душо, да не подкара някой друг сериал ThinkingGrinning Пак се губиш напоследък Heart Eyes

Мен не ме грабна докторския, сори

# 521
Васе, душо, да не подкара някой друг сериал ThinkingGrinning Пак се губиш напоследък Heart Eyes

Еве, не. С Фермата съм се захванала, само че и аз вече се чудя защо Laughing

# 522
  • София
Аз много не си падам но докторски филми, но този ще се прежаля да го видя. Поради тази причина не ми се гледа и българският "Откраднат живот". Натоварвам се, когато гледам за болести.

Относно сериала на Бурак въобще не ми се гледа, поради същата причина, която е изказала Фили. Все едно да накараме турците да гледат за хан Аспарух.  

# 523
  • Варна
Да - разбирам ви за Осман, и аз така бях преди. Всеки си решава колко може да понесе и дали си заслужава. Нямам никакво намеренеи да ви агитирам да го гледате. Споделих моите впечатления.
Сега просто ги гледам по друг начин.
Да ви кажа забавляват ме , защото ако не казват Аллах - все едно си гледате прабългари.  ; ))))
Историята на района ни е една и съща, но е представяна изкривено от всеки народ . Сега има теории ,че една част от прабългарите са основали Османската империя и са приели мюсюлманската вяра. Тепърва ще излизат интересни неща. Всички сме свързани и не случайно има такова съвпадение в символи, танци, ритуали и т.н.

# 524
Да - разбирам ви за Осман, и аз така бях преди. Всеки си решава колко може да понесе и дали си заслужава. Нямам никакво намеренеи да ви агитирам да го гледате. Споделих моите впечатления.
Сега просто ги гледам по друг начин.
Да ви кажа забавляват ме , защото ако не казват Аллах - все едно си гледате прабългари.  ; ))))
Историята на района ни е една и съща, но е представяна изкривено от всеки народ . Сега има теории ,че една част от прабългарите са основали Османската империя и са приели мюсюлманската вяра. Тепърва ще излизат интересни неща. Всички сме свързани и не случайно има такова съвпадение в символи, танци, ритуали и т.н.
За това ,че са едно към едно с прабългарите съм съгласна .Още като пуснаха тантъмите на много прабългарско ми заприлича . Просто не ми се гледа това в момента .Всъщност аз съм назад с всичко- и със Скъпо минало , и с Вуслата , а Ябълката я следя отгоре и най-вече от коментарите на момичетата от другата тема  .Само с Доктора съм ОК , защото си падам много по докторски сериали .Повече от 10-12 години следя Анатомията на Грей до миналата година . Но ми се иска една хубава лИбовна история като Карата - разчитам на Дъщерята , искам да погледна Рамо с Мурат Й. и сериала на Хилал Сарал също , че там каста е доста добър .Дано само не го сполети участта на Хълма .

Хайде от епизод 1 снимка - ух , красиви са

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:26 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт