Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Привет момичета, честит първи сняг  Heart Eyes
Испанската преса е отразила подобаващо Неслихан и Енгин в статия със заглавието "ЗАЕДНО В НОВ РОМАН"

В статията пише:
Неслихан Атагюл (27) и Енгин Акюрек (38) са двама от най-признатите актьори в родната им Турция. След отделни участия в телевизионни хитове, като "Фатмагюл" и "Кара севда" /Вечна любов/, съответно те стават двойка в нов телевизионен сериал. Той е озаглавен "Дъщерята на посланика" и е започнал да се снима в турския регион Мугла. Историята разказва за невъзможната любов на дъщерята на посланика, Наре, със сина на служител, Санджар, които след години, без да се виждат, ще се съберат отново, когато Санджар е на път да се ожени за друга жена. Когато се появява Наре, всички тайни от миналото ще се върнат.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 13:58 от БлагаВест

# 526
Привет, момичета Hug Hug Hug
Линде Hug Честит и на теб Heart Eyes

От режисьора - Първи епизод е готов за публикуване.

# 527
  • Варна
Вуслат малко са си качили рейтинга : )

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 20:31 от BVAR

# 528
Като я видях и аз се усмихнах широко...широко

# 529
Като я видях и аз се усмихнах широко...широко

И аз, Васе Grinning Сладурка Heart Хади, че много ми домъчня за нея Sunglasses

# 530
Еве Heart Eyes нали. Много въздейстаща и заразяваща е усмивката й  Heart Eyes

Скоро ще се насладим на образа й. Мисля си, че щом режисьорът пусна поста с епизод едно, тези дни ще ни покажат 1, 2 трея за него и ще започнат. Надявам се на 9-ти. Но и на 16 -ти да стартират, пак остана малко.

# 531
Тези дни ще е, и според мен. За понеделника като ден ми е малко нехарашо, ама... Каквото - такова.
Пишат последните дни, че може в петък да го сложат, защото приключват скъпо минало, обаче по шоу тв в петък е Ферхат и Ширин на същите продуценти, та не знам.

# 532
Тези дни ще е, и според мен. За понеделника като ден ми е малко нехарашо, ама... Каквото - такова.
Пишат последните дни, че може в петък да го сложат, защото приключват скъпо минало, обаче по шоу тв в петък е Ферхат и Ширин на същите продуценти, та не знам.
Не мисля, че ще е в петък. В понеделник ще е. Няколко пъти ни пускат танътъмите в петък... а от Вуслат знам, че щом трея е в петък, епизодът е в понеделник. Амаааа, знае ли човек, така аз си мисля.

# 533
  • София
Не знам усмивката, но тези очи направо са пленяващи  love001 smile3505

Момичета, не ми е тамам да е в петък, тогава е Вятърничавия. Нека да си е в понеделник.
Докато чакаме понеделника, да се попързаляме с нашето момче  newsm47

# 534
  • София
Добър ден дружки, да не закъсахте някъде в някоя преспа  smile3503
Нашето прекрасно момче Кадир, вчера е бил доброволец. Участвал е, заедно с други доброволци, в раздаването на храна на бездомни хора на площад Таксим.
Прекрасни сърца имат с Неслихан. Нека да са живи и здрави. Бог ще ги възнагради за добрите дела, които вършат.

# 535
Привет, момичета Hug Hug Hug
Линде Hug

Колажче от нета.

# 536
  • София
Васе много красив колаж  Hug
Хайде на пързалката с Кадир  newsm62

# 537
Васе много красив колаж  Hug
Хайде на пързалката с Кадир  newsm62

Линде, и на мен ми хареса.

На пързалката Joy ше каже човек, че на найлонче се е качил hahaha а той сноуборд си кара по пистите Laughing

Много нежно и красиво Дилянчето на наградите снощи.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 16:20 от savovas

# 538
  • София
Васе много красив колаж  Hug
Хайде на пързалката с Кадир  newsm62

Линде, и на мен ми хареса.

На пързалката Joy ше каже човек, че на найлонче се е качил hahaha а той сноуборд си кара по пистите Laughing

Много нежно и красиво Дилянчето на наградите снощи.

Скрит текст:
Васе той си кара сноуборда, а ние сме на шейните  newsm62
Аз обикновено гледам пистата от барчето и си пийвам чай с коняк. Много хубаво се кара след това   newsm53smile3503 newsm48

Ех, че красота  Heart Eyes  Балсам за очите   love001

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 18:26 от БлагаВест

# 539

Васе той си кара сноуборда, а ние сме на шейните  newsm62
Аз обикновено гледам пистата от барчето и си пийвам чай с коняк. Много хубаво се кара след това   newsm53smile3503 newsm48

Линде Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт