Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Работил е като барман и готвач -веднъж демонстрираше бързо рязане на зеленчуци и плодове ....умее.

# 616
Еве, мисля си, че няма начин да няма хубава музика. Сега ни подготвят за драмата.

Софи, да Peace

# 617
Нашето момче не забравя от къде е тръгнал . Браво на него , за разлика от някои други , които като постигнат успех ( независимо в коя сфера ) забравят от къде са тръгнали .

# 618
  • Варна

Мен от рано ме хвана тази година Коледния дух : )
Пък и подарък са ни спретнали - сериал с Неслихан Heart Eyes какво да иска повече човек? Wine Glass

# 619
Боби, и мен ме е хванал. Днес подготвих новата тема Laughing

Хубаво колажче Peace

# 620
  • Варна
Васе Hands Ok Hand благодаря : )

И аз почнах да правя неща за другата тема Wink Май трябва да побързам.

# 621
Добро утро, девойки Hug

Боби Kissing Heart Васе Kissing Heart Благодаря за красотите - пуснатите и тези, които подготвяте GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Ама каква осанка има Неслихан, а? Кралица Wear Crown

Тези от Стар няма ли да пуснат описание на сериала вече? И героите са с 2 думи... Тц тц, много свидливи значи, много Head BandGrinning

# 622
Добро и от мен Coffee Donut , момичета мили Heart Eyes
Големи красоти както винаги . Двете арт дами Боби и Васето , щом като ви е обладал Коледния дух - дерзайте Heart
А ние ще се наслаждаваме.
Еве Hug аз и преди съм казвала - Несли има стойка на гимнастичка . Явно си е генетично , защото не съм чувала да е тренирала нещо или да е ходила на балет

# 623
Гедиз Sunglasses

Теменужка Христова, ние сме упорити в чакането.
Да видим за тези оставащи 6 дни, каква промотираща атака ще предприемат.

И описанието за Гедиз е готово - превод varna_2.

Компанията се заформя. Аз чакам изненади от малката сладка булка Grinning

Връщам се да се изкажа за Zemheri, на Хилал Сарал новото дизи. Значи, Кара Севда 2 не ни мърда, само че със сменени мъжки и женски роли. Хазал ще играе женския Емир Козджуолу Joy Айча ще е Кемал Сойдере, а Алперен - Нихан Сезин Heart Eyes

# 624
Еве , отлична характеристика на новия сериал на Хилял , трейя и на мен ми напомни за Карата - експлозията в мината .
Мисля да го погледна все пак .

Ето първа част от интервюто на Кадир

Скрит текст:
Репортаж Кадира Догулу для «InStyle Türkye», часть 1.

"Приятно познакомиться" фраза, которой мы очень часто пользуемся и не слишком задумываемся о её значении. Кадир Догулу один из тех, кто на самом деле пробудит в Вас это чувство. Искренний, естественный, вежливый...
Его способность самовыражения, отношение к природе и ко всему живому неизменно элегантно, также как и к жене Неслихан Атагюль Догулу с которой они создали крепкую семью. Очень любимые им собаки Вера и Афет, которые разделили с ним фотосессию, и приятная беседа проведённая после способствовали моему знакомству с хорошим человеком, который нашёл мир (покой) в себе. Мы очень рады приветствовать его в этом специальном выпуске.

👁‍🗨Вы выросли в большой семье, вас пятеро детей. Как это повлияло на Вас, были ли вы защитником для них?

💬Это дало мне больше преимуществ. Рост в большой семье с раннего возраста способствует выведению семейных и социальных отношений на совершенно иной уровень. Вы тренируете себя во многих отношениях к жизни и к самому себе, видя свои слабые и сильные стороны. Когда есть семь человек, которые могут справиться с любой ситуацией, вы научитесь понимать состояние других. Я вырос в счастливой семье и видел, что с помощью разговора любовь может распространяться на всех. Это принесло мне пользу в каждой профессии, в которой я был. У вас могут лишь возникать проблемы с тем, чтобы делиться чем-то, что не является недостатком.
По отношению к братьям я во многом их защищаю, но не от людей, я больше стараюсь защитить их от самих себя. Потому что единственный враг человека - это он сам. И лишь в тот момент, когда он пытается понять себя, он перестаёт нуждаться в защите. В этом я всегда стараюсь поддерживать своих братьев, и пытаюсь внести свой вклад в их путь по внутреннему миру.

👁‍🗨Вы имеете кулинарное образование, у вас есть опыт в этой сфере и даже кулинарные приключения? Какую кухню вы предпочитаете, а может и особенные блюда есть?

💬Я обучался кулинарии два с половиной года, но так как потом подался в актёрство, так и не смог закончить. На вкус самая любимой для меня является турецкая кухня. Я средиземноморский человек, поэтому я также знаком с кухнями стран средиземноморского побережья. Например итальянскую кухню очень люблю, приготовление теста, десертов, использование сыра очень схожи с нашими. Также и греческая кухня, мы переплетены. Я хорош в приготовлении национальных блюд, это то что готовили наши мамы. Люблю готовить мучные блюда, и с тех пор как я научился, если позволяет время, то и тесто готовлю сам. Тесто для пиццы, йогурты, соусы, консервированные помидоры и заготовки всегда делаем сами. Все блюда, приготовленные нами из домашних продуктов, для меня особенные.

👁‍🗨 Прекрасно! Как пара, у Вас очень активная и сплоченная жизнь. Ходите в поход, купили караван...

💬 Мы люди, которые любят свободу, и надеемся что понимаем всю её суть. Благодаря независимости, которой одарила нас природа, мы стали парой продолжающей свою жизнь с истинной свободой, верой и привязанностью к семье. Мы стараемся не нарушать правила, кроме жизненно важных, и не создавать какие-либо другие. В первую очередь мы смогли сломить правило ставить условия, возникающие в семье. Например то, что мы оба стали актёрами. Мы начали распространять этот дух свободы в разные периоды нашей жизни, и когда он объединился стал непобедимым. Начинали мы с палаток, потом перешли в караван. Внутри наш караван 7,5*8 метров, но у нас есть и кухня, и душ, всё есть. У нас есть солнечные аккумуляторы, с помощью которых мы будучи не подключенными ни к чему, можем использовать электричество и воду. В природе наверняка вы найдёте источник воды, и поэтому у нас имеются приборы для чистки и контроля чистоты воды. Мы не берём с собой ничего, за исключением небольших запасов, и иногда даже питаемся тем, что бывает на природе. Мы всё делаем сами, никто не вмешивается в это. Наш первый тур был очень смелым, мы отправились в Швейцарию. Наша поездка длилась 33 дня, мы остановились в 11 лагерях, по озеру Комо добрались до Лугано, прошли до швейцарских Альпов, и вернулись по разным маршрутам. В прошлом году мы совершили тур по Средиземному, Эгейскому и Черному морям.

👁‍🗨 Также интересно узнать о ваших маршрутах в ближайшем будущем.

💬 В ближайшее свободное время мы планируем поехать в Туркменистан, Узбекистан, Казахстан и Монголию и посетить некоторые турецкие регионы. Отсюда и вплоть до Монголии все могут говорить на турецком, поэтому можете разъясняться. Это очень важно. Мы хотим запечатлеть и испытать это проживая.

👁‍🗨 Вера и Афет разделили с Вами фотосессию! Они такие милые... У Вас есть ещё другие домашние питомцы?

💬 Кроме них у нас было ещё четыре кошки и птичка, но трое из кошек, к сожалению, ушли в мир иной. Оставшийся один кот был большим хулиганом, так и сбежал. Сейчас у нас дома есть жёлтый волнистый попугайчик по имени Мисоглан. Вера, Афет, он, Неслихан и я живём вместе. Вере и Афет по 3,5 года, одна с 2,5, вторая с 4,5 месяцев у нас. Всех наших животных мы приютили, не покупали.

#KadirDogulu #NeslihanAtagulDogulu #Vuslat #Воссоединение #news@turk_dizi1

# 625

Връщам се да се изкажа за Zemheri, на Хилал Сарал новото дизи. Значи, Кара Севда 2 не ни мърда, само че със сменени мъжки и женски роли. Хазал ще играе женския Емир Козджуолу Joy Айча ще е Кемал Сойдере, а Алперен - Нихан Сезин Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен ми напомни Карата... харесаха ми много Алперен и Айча като двойка.

Привет, момичета Hug Hug Hug

# 626
Описание на героите, с превод на varna_2 Flowers Rose

Санджар Ефеоглу

Беден син на арендатор.
Работи в маслиновите горички на кмета на общината.
Селско момче, което не е виждало друго място, освен Мугла.

Обичащ  Наре, носещ в себе си болката от нейната изневяра.
В сърцето си е скрил  малкото селско момче, на което предателски са забили нож в гърба.

След раздялата с Наре става амбициозен и забогатява.
Продава маслиновите горички, които баща му държи под аренда и сега живее в голяма вила със семейството си. Дори се е оженил.

Санджар, смел и пронизващ като кама.
Гневът му изгаря, добротата му лекува.
И яростта, и любовта му са силни.
Голяма е и радостта, и болката му.

Наре Челеби

Дъщеря на посланик. Родена в Исландия. Израснала в Норвегия, Япония и Индия. Знае 8 езика. Гражданка на света.

Обичаща Санджар, носеща в себе си болката от това, че е била отритната от него. В сърцето си крие нежното като фея момиче, което не е получило защита и подкрепа от любимия си.

След раздялата със Санжар се вкопчва в детето си. Живее само за него. Заравя болките в сърцето си и превръща някогашното ранимо нежно момиче в истинска амазонка.

Наре е боец. Много решителна, много смела. Науми ли си нещо, го прави. Жена с високо вдигната глава.

Гедиз Ъшъклъ

Син на един от най-старите родове в Мугла.
Баща му е бил кмет на Мугла, много обичан от местното население.

Гедиз също е много обичан бизнесмен и делови партньор на Санджар.
Когато Наре се връща в Мугла с детето си, той се влюбва в нея, но Санджар е най-добрият му приятел.

Гедиз е играч. Много забавен мъж,  но когато се ядоса може да срине света, наблюдавайки с насмешка случващото се отстрани.

Халисе Ефеоглу

Майката на Санджар. Някога е била прислужница в дома на кмета на Мугла, а сега е господарката в конака на семейство Ефеоглу.

Мрази дъщерята на посланика Наре. Изпитва големи симпатии към Менекше, която също като нея идва от бедно и скромно семейство.

Халисе е новобогаташка,  жена с твърда ръка, ако използваме местния език.
За децата си би жертвала живота си, но е неотстъпчива. Всички други грешат, само тя е права. Всички извън семейството й за нея са врагове.

Превод Варна - продължаваме...

Божеее, Наре много ще ми хареса Heart EyesHeart

# 627
Офффф, майката на Санджар яко ще ми трови нервата ooooh! от прислужница до господарка с високомерие, тия са най-зле Mr. Green

П.П. Еве, и на мен Наре ще ми хареса.

Пускам продължението. С благодарности към Варна Flowers Rose и Мариана Flowers Rose

Гювен Челеби

Господин посланикът. Баща на Наре.
В момента работи като  посланик в Черна гора. Въпреки че идва от изискано семейство, има тайна слабост, която петни както доброто му име, така и професионалната му длъжност. Пристрастен е към комара.

Посланикът е властен, арогантен и високомерен. Има високо мнение за себе си. Местните хора го мразят. Но е много слабохарактерен и се опитва да прикрие слабостите си с надменно и презрително отношение към другите.

Менекше Ефеоглу

Отскоро е съпруга на Санджар.
Трябвало е да се пребори с една легенда, за да се омъжи за него.

Но сега главната героиня в тази легенда Наре е отново в Мугла. Отгоре на всичко, в нощта на сватбата си се сдобива с доведена дъщеря.

Менекше е дявол. Но в очите на всички е невинна като ангел и умее много добре да изиграва картите си.

Акън Вардарлъ

Израснал в една къща с Наре.
За нея той е като по-голям брат.
Идва от богато семейство, но загубва родителите си в катастрофа.  

Посланикът, който е близък приятел на баща му, го взема под своето крило. Акън е наясно, че  посланикът има апетити към наследството, оставено от родителите му. Той от своя страна не е безразличен към Наре.

Акън е самовлюбен социопат. Не чувства отговорност за нищо, което прави. Съжаления и угризения няма.

Превод Варна - продължаваме...[/b]

Малеее, какво ни чака...комарджия, дявол и социопат.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 18:07 от savovas

# 628
  • София
Привет момичета  Hug
Започнаха малко по малко да откриват сюжета. Ще бъде много интересно. Всеки е наранен от нещо или някого. Как ли ще търсят възмездие. Очаквам много силна игра и от Несли и от Енгин. Буря ще се вихри момичета, да знаете от мен  smile3511

Относно новият сериал Мразовито, прочетох при рускините интересно промо. Ще ви го кача с превод в спойлер. Очертава се и той да е много силен. Познаваме Хилял, тя няма да се даде лесно. Това според мен ще е конкуренцията на сезона  Peace

Скрит текст:
Фирузе и Аяз. Две красиви сърца, две деца, които носят тежестта на семейството. Съдбата ги обедини и съдбата, безкористността ги разедини. Сега животът има задължение към тях - извинение. Тя иска да си върне любовта, която са й взели. Но пътищата са сложни. Пътищата са груби. Времето е мразовито, а периодът е студен. Очите на Фируз са сини, а сърцето й - огнено.
Бащата на Фирузе е строителен работник, който несправедливо е обвинен в смъртта на 13 работници поради инцидент в асансьора, а Фирузе, избрала честен и легален път, предприема действия. По пътя, който е избрала, за да спаси баща си, тя среща Айяз, който е откраднал мечтите й и дори не се сбогува, преди да замине завинаги.
Аяз, който носи отговорността, като главата на семейството, на раменете си, малко преди да се ожени за друга, се среща лице в лице с Фирузе - тази, която пожертва за майка си, тази, с чиито сини очи той все още се буди всяка сутрин. Той все още не знае, че играе голяма роля в прокуратурата срещу бащата на Фирузе. Фирузе не знае, че някои раздяли не се дължат на липса на любов, а на безнадеждност и отчаяние. Аяз все още не знае, колко пъти можеш да пожертваш една любов?

# 629
  • Варна
Ха и Зерин Текиндор е там ( в Мразовито) ... значи чудна компанийка.
То и други сериали звучаха интересно, ама набързо ги зануляват.
Та нека да изчакаме и да видм кой какво ще покаже.
Тия описания на героите ги чета чак след като реша ,че ще продължа да го гледам. Обикновено това писано няма нищо общо после с героя, пишат ги така да има нещо и да залъжат феновете
: ))

Общи условия

Активация на акаунт