Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ново от мениджърката на Неслихан  Peace
"Тръгваме на ново пътешествие" е написала на снимката Онем Гюнал  Heart Eyes
Пожелавам им един светъл, просторен и успешен път.  newsm10

Тръгваме на ново пътешествие със светлината на очите ми. Нека Бог помага (да не ги затруднява) Heart @neslihanatagul

Много мили думи от Онем Heart Eyes

# 181
  • Варна
Привет на тази къщичка ; )!

#ДъщерятаНаПосланика
: ) Енгин ми е малко смешен така опоскан  : ))))))
Не е най-добрата му визия. Трябва да потърсят още и да се постараят.

Хайде да им е на късмет! Един много успешен , дълъг, дъъ-ъълъг , дълъг  и интересен път да е!

#Вуслат
Аз понеже си гледам Вуслат с голям кеф. Някой разбра ли - тази жена, която беше на събранието и хвана Тахсин за гушата ( образно) - да не е Алис? Защото говореха ,че Бюлент й е баща Thinking
И тогава какво беше онова на Керем с  Алис в лудницата? Някакъв сън, видение . . .?

Деврим ту ми харесва, ту не мога да я трая : ))))) понякога е много зле в играта. Relieved

Много ми хареса на Султан червената рокля и хубаво й седеше.

# 182
  • София
Неслихан и нейното превъплащение като Нихан
Чакаме следващият образ на Наре  Heart Eyes

А този колаж определено ми е от любимите  Peace

# 183
  • София
Добро утро момичета  Heart Eyes
Едвам открих темата  newsm78
Изпаднали сме на втора страница.
Да започнем деня с чаша кафе  Peace

Ето каста за ДП. Чакаме с нетърпение утрешният ден, за когато са ни обещали да започнат снимките  Heart Eyes

# 184
Джейлян къде се изгуби или аз не разбрах. Абдулах лете, зиме все с палтото. Фърат заканва се, но до тук не виждам нещо да прави. Като гледам Тахсин ще прекара Нехир.

# 185
Хванали са Неслиханче в задръстването. Слязла от колата и продължила пеш. Може би е бързала за репетиции.

Има малко подробности по сценария, пак евентуални. Наре всяко лято е ходела в Мугла, ще разберем как е започнала голямата любов. После много снимки от младостта им ще има. Любовта иска търпение, но изведнъж всичко се обърква.
Следват хвалби за сценария и историята.
Последно съобщават, че сериалът на годината ще излезе в последните дни на годината.

# 186
  • София
Еви благодаря за подробностите около сценария на ДП. Неслиханче си е много народна. Усмихната и естествена, маха на журналиста дето я снима  newsm47
А турската преса днес е отделила достатъчно място за театралната премиера на Кадир.Много се радвам за него. Добрите артисти трябва да могат да играя и на сцена. Там нямаш право на грешки. Няма дубъли, няма повторения. Трябва да помниш целия текст наизуст. А за това се изисква талант.

# 187
# 188
  • София
Добро утро дружки  bouquet
Както виждам, пиша си сама, саморедактирам се, няма кой да ме покрие. Може да си изкарам наказанието, но не мога да не ви кача тази новина   Peace
Вече всичко е готово за старта на снимките на ДП. От екипа на сериала твърдят, че днес в 10:00 часа е официалният старт. След няколко дни те планират да пуснат и първия тийзер  Heart Eyes

]

# 189
  • Плевен / София
Добро утро дружки  bouquet
Както виждам, пиша си сама, саморедактирам се, няма кой да ме покрие. Може да си изкарам наказанието, но не мога да не ви кача тази новина   Peace
Вече всичко е готово за старта на снимките на ДП. От екипа на сериала твърдят, че днес в 10:00 часа е официалният старт. След няколко дни те планират да пуснат и първия тийзер  Heart Eyes

]

Здравейте момичета...
Благодаря за новината....дано вече са започнали...Голямо чакане падна...

# 190
Линде Hug чудесни новини , доживяхме най-после !
Те като започнат вече ще има много инфо . Между другото им трябват 2 епизода и могат да започнат излъчването . Дано до средата на ноември да ни зарадват , но това не зависи от нас Disappointed Relieved
Гости Hug

# 191
Хайде, нека им е на късмет!
Чакаме нещо по-интересно от пейзажи и снимки на техниката Blush

Филе, писаха, че в края на годината ще започнат.

С Енгин са започнали - Санджар Ефеоглу Blush

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 11:02 от Еванджелин

# 192
Еви Hug аз знам ама се надявам за по-рано ...

# 193
Филе, Азизе е чакала 27 години, и ние ще чакаме Joy

Екипът Sunglasses

Кадир прекъсва разговора с Неслихан, за да се снима:
"Ашкъм, една секунда, една секунда! Фото, фото Heart Eyes

# 194
Привет, момичета Hug Hug Hug

Да им е на късмет!

Общи условия

Активация на акаунт