Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Линде, то и Хълмът на соколите беше на Хилял... с чудни актьори /и Зерин, тя си върви в пакет с режисьорката Laughing/...с интересна история...но комшитата бързо го занулиха. Та и с Мраз не се знае, какво ще стане.

# 631
Здравейте Hug Hug Hug
Еви, честито да е второто внуче:hugs:
Линде Hug има време, въпреки че и аз все си казвам има време и
ей го на моя юнак вече е на девет Grinning
Интересно се очертава много младежи влюбени в нашето Наренце Joy
За Хиля и аз си помислих как па нещо ново не измисли Sunglasses

# 632
Боби, то и аз не чета нещо, дето нямам намерение да гледам, но в случая става въпрос за Неслихан. И тъй като сме в нейната тема, нормално е да се пуснат описанията. Вярвам, че всичките й истински фенове ще гледат сериала.

За Мраз - също много ми харесаха Алперен и Айча, обаче като чух Хазал, ме натегнаха спомени за Зейнеп и истериите й. Същата пача беше и в Карата. Зерин Текиндор също ми идва в повече вече, в проектите на Хилал.

# 633
  • София
Момичета, тя Хилял си има няколко любимци и се движи в пакет с тях. Но си мисля, че така не може да излезе от стериотипа. Когато гледаш все едни и същи лица, ти напомня старите проекти. А да не говорим за сценария. Както и да го извърта, нищо ново.
Чудя се на комшиите, толкова ли нямат събития от истинския живот, които да стимулират сценаристите за нови по-интересни и различни сценарарии. Все едно и също дъвчат.
Дано нашият сериал се хареса на турския зрител. Разчитам на играта на Несли и Енгин.
Има вече и реклама по улиците на Истанбул за Дъщерята  Heart Eyes

# 634
Какво ново да измислят, Линде, като бълват сериали нонстоп? Голяма част от продукцията е римейк от корейски, американски и какви ли не сериали. С какво могат да изненадат зрителите, нещо невиждано да покажат? Всеки гледа любимците си, или евентуално нещо в историята да го трогне. То не може и да се изгледа всичко, при този наплив. Вероятно има и хубави сериали, заминали по трасето скоропостижно, тъй като не са били забелязани. Всичко е чист късмет.

# 635
  • София
Какво ново да измислят, Линде, като бълват сериали нонстоп? Голяма част от продукцията е римейк от корейски, американски и какви ли не сериали. С какво могат да изненадат зрителите, нещо невиждано да покажат? Всеки гледа любимците си, или евентуално нещо в историята да го трогне. То не може и да се изгледа всичко, при този наплив. Вероятно има и хубави сериали, заминали по трасето скоропостижно, тъй като не са били забелязани. Всичко е чист късмет.
Така е Еви, има сериали с много интересни сюжети, които по една или друга причина не успяват да пробият и да се харесат. Не знам от какво зависи. Сега пък са на мода исторически сериали и филми. За турският зрител сигурно това е интересно. Но определено в България много малко ще са тези, които например ще се захласват от Основателя Осман. То е ясно по какви причини. Както и да играят, каквото и да правят не ми се гледа исторически филм от епохата на османското нашествие. Нищо положително не ми напомня. Чудя се на някои фенки, как се прехласват от сюжета, разказват надълго и широко. Даже се възмущават, защо има хора, които не го харесват. Ако Кадир сега реши да изиграе такава роля ,гарантирам ви, че няма да го гледам  smile3505

# 636
Линде, не само за турския зрител е интересно. Който си обича исторически сериали, гледа. Историята си е история, така се е живяло навремето, който е бил по-силен, завлядява територии. Ние също сме го правили. Аз съм изгледала и Великолепният век,  и Кьосем/ и масово се гледаха в България...дори ги излъчиха в ефира/. И вече съм гледала Кадир в такъв сериал Laughing а и ти си го видяла. Тук в темата си коментирахме участието му в Кьосем Laughing

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 21:53 от savovas

# 637
Аз не гледам Осман , ама тук там по някой кадър съм видяла .Преди малко гледах в Контакта някакво видео  .Някаква Бала хатун, явно тя ще е негова та лИбов , ама само едни големи веждаци от нея , такава никаква , с миша физиономия .Да бяха намерили някоя красавица да партнира на Бубето Grinning

# 638
  • София
Аз не гледам Осман , ама тук там по някой кадър съм видяла .Преди малко гледах в Контакта някакво видео  .Някаква Бала хатун, явно тя ще е негова та лИбов , ама само едни големи веждаци от нея , такава никаква , с миша физиономия .Да бяха намерили някоя красавица да партнира на Бубето Grinning
Фили  hahaha hahaha hahaha
Няма да търсят хубавица, че има табу там след Неслихан  smile3502 smile3503

# 639
 Фили, аз също още не съм гледала първа серия... но то е, защото не съм гледала Ертугрул. Сестра ми изгледа всичките му сезони в Америка и сега гледа Осман. Там има платен арабски канал, който излъчва веднага излизащата серия с превод на английски. Казва, че доста неща са свързани, и който не е гледал първия сериал, по-трудно разбира за какво иде реч. Влязох веднъж в темата им и повече не го повторих. Та сега се чудя дали въобще да го започвам.
Бала и аз я видях, на мен ми хареса, нищо, че е с такива вежди Laughing

# 640

JoyJoyJoy

Филе, нищо му няма на момичето, дори много го харесват Grinning Не могат всички да се красиви и образовани, все пак Smirk

# 641
  • София
Фили, аз също още не съм гледала първа серия... но то е, защото не съм гледала Ертугрул. Сестра ми изгледа всичките му сезони в Америка и сега гледа Осман. Там има платен арабски канал, който излъчва веднага излизащата серия с превод на английски. Казва, че доста неща са свързани, и който не е гледал първия сериал, по-трудно разбира за какво иде реч. Влязах веднъж в темата им и повече не го повторих. Та сега се чудя дали въобще да го започвам.
Бала и аз я видях, на мен ми хареса, нищо, че е с такива вежди Laughing
Васе аз също Ертогрул не го гледах. Виж ВВ го гледах по нашата телевизия и то по-скоро заради любовната интрига на Роксалана и Сюлейман. То и самият сериал беше насочен в тази посока, живота в харема, интригите, борбите за надмощие между налозничките. Много малко даваха битки. Докато сега в Осман основната сюжетна линия е точно пътят на основаването на великата османска империя. Е точно това не ми се гледа. Но в интерес на истината Бурак много добре е намерил нишата. Хем ще гъделичка самочувствието на комшиите за велика нация, хем ще влезе под кожата на Ердоган. А най-вече няма да създава предпоставки за ревност, каквито може да има при любовен сериал.  newsm53

# 642
Е, то няма начин да няма битки... и в Ертугрул ги е имало. Все пак създава се империята.

Сетих се да споделя нещо, като написах горе Кьосем. Значи как Нихан ми въздейства със сцената с мъртвия Озан, така КЬосем го направи с мъртвия си син. Направо ме разбиха Неслихан и Берен...Като се сетя...и настръхвам.

Скрит текст:

JoyJoyJoy

Филе, нищо му няма на момичето, дори много го харесват Grinning Не могат всички да се красиви и образовани, все пак Smirk
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
  • София
Добро утро в сряда, момичета  bouquet
Остават само 5 дни до старта на Дъщерята...
Да започнем деня с едно вкусно кафе и с тези красавци - Наре, Санджар и тяхната прекрасна дъщеричка  love001

# 644
Момичета Hug
Линде Kissing Heart

От официалния канал Sunglasses

Навсякъде разказват легенди... Но историята на Дъщерята на посланика не е за легендата, а за това, което се е случило след нея...

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт