Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 окт. 2019, 00:09 ч.

Пиле-каша

  • 401
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте, не можах да намеря отговор на моя въпрос, правих пилешка супа, но ми остана месо, въпроса ми е мога ли да направя пилешка каша или фрикасе от остатъците като нямам бульон. С улцерозен колит съм и млякото ми дразни обикновено сгъстявам само бульона, в който са вряли пилето и зеленчуците, но сега като нямам такъв да използвам ли тези които са на кубчета или? Не ми хрумва с моя режим как иначе да го приготвя..

# 1
  • София, London
  • Мнения: 15 681
Можеш. Прави си фрикасето малко по-рядко и накрая добавяш свареното пилешко, и да  се повари, досгъсти с месото.

# 2
  • Мнения: 632
Пилешката каша се прави със запържен лук ,брашно и червен пипер и бульон , сложи и от кубче .

http://www.supichka.com/рецепта/185/пилешка-каша

# 3
  • София, London
  • Мнения: 15 681
Майка ми е с проблем, като твоя и те съветвам - не слагай изкуствени бульони.
Ако си в обострена форма, не прави запръжки.

Общи условия

Активация на акаунт