Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 560
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Любовта ще спаси света Simple Smile
Ами да! Като кажа на хората, че имам три брака и три развода, пък и сега имам гадже на семейни начала и независимо от кой край на планетата са ме гледат стерео. Що? Първо съм любовна натура и обичам да обичам, второ кво толкова лошо има, че узаконявам връзките си? А по-добре ли щеше да е да не ги? Не виждам защо да имаш връзки без брак (повече от една- две) се приема по-толерантно от това да имаш толкова провалени бракове? Бракът много отдавна не е това, което е бил. Няма нищо общо с Бог и любовта вече. Това е граждански договор. Еле пък в цивилизованите страни. Хептен. Любовта няма нужда от брак. Тя спокойно може да съществува и се практикува без подпис на хартия. Тя е само и единствено в сърцето и никой подпис не може да я спаси, ако се "счупи". Както и да е....темата ми е наболяла. Гаджето е на оглед за апартамент и най-ужасяващото е, че нещо в мен се пречупи тези дни и май вече не го искам толкова. Даже почти хич вече не го искам. А толкова много го обичах....и той мен в началото. Ще си дам почивка от любовта. Искам само спокойствие сега.

# 166
  • София /Абсурдистан
Любовта ще спаси света Simple Smile
Ами да! Като кажа на хората, че имам три брака и три развода, пък и сега имам гадже на семейни начала и независимо от кой край на планетата са ме гледат стерео. Що? Първо съм любовна натура и обичам да обичам, второ кво толкова лошо има, че узаконявам връзките си? А по-добре ли щеше да е да не ги? Не виждам защо да имаш връзки без брак (повече от една- две) се приема по-толерантно от това да имаш толкова провалени бракове? Бракът много отдавна не е това, което е бил. Няма нищо общо с Бог и любовта вече. Това е граждански договор. Еле пък в цивилизованите страни. Хептен. Любовта няма нужда от брак. Тя спокойно може да съществува и се практикува без подпис на хартия. Тя е само и единствено в сърцето и никой подпис не може да я спаси, ако се "счупи". Както и да е....темата ми е наболяла. Гаджето е на оглед за апартамент и най-ужасяващото е, че нещо в мен се пречупи тези дни и май вече не го искам толкова. Даже почти хич вече не го искам. А толкова много го обичах....и той мен в началото. Ще си дам почивка от любовта. Искам само спокойствие сега.
Ооо що не видиш там нещо да се сдобрите. Така или иначе повечето мъже не са за изтрайване. Правят изключение чето пътуващите в командировки и работещите в друга държава.
Иначе познавам мъж със 7 брака. Имам и позната с 3 брака и 3 развода, сега сгодена отново, при това с един и същи човек. Така са си преценили.

# 167
Лейди, ти ме уби......с последната история  Rolling Eyes
Иначе, напълно те подкрепам......и затова и си седя вече 20 години с един и същи мъж- с него поне номерата сме си ги научили, радко се изненадваме неприятно и като цяло си се обичаме, нищо че малко като италианците си говорим- на висок тон...и не, че всичко ни е цветя  и рози, но тепърва да свиквам с някой, пък да се притеснявам и напъвам.....а, мерси. Той ми е свикнал и на малките цици и на следите от операции и на проклетията  Mr. Green Пък и е минал всички проверки- и ме е къпал и ме е хранил и  деца добре гледа...Та, сигурно ако се разведа с него, после пак него ще го търся ...  Crazy

# 168
marittaa, липса на мед в организма характерна и за болестта на Крон..../ това четох в нета/.В Пловдив има мед. център за рядки болести та сме ходили и там с дъщерята...Много млади хора със синдром на Марфан, Крон и много други редки болести...Генетичните изследвания са скъпи и само се подозират тези болести..., не се диагностицират. Нали на дъщерята ми подозират едно рядко заболяване, писала съм му названието тук във форума...

# 169
Лейди и Люба, той не е баща на детето ми да не забравяме. Та аз съм се разделила с бащите на децата ми, защото се обичам и не съм искала да ми вгорчават повече живота, та с гаджето ли? Ние не сме скарани лично. Избухна срещу детето ми и прекрачи една граница, която не трябваше. Втория ми брак се провали, защото мъжа ми не се държеше подобаващо според моите критерии със сина ми от първия брак (този дето сега е болен. "Англичанина"). Това беше 2004-2006 година. Третия ми брак се провали, защото мъжа ми (бащата на малкия ми син) категорично не прие големия ми син и даже не се криеше, че го ненавижда. Абе, намразвам ги, ако  ми ебават децата и това е! Не мога да ходя срещу природата си, случва се спонтанно. Нещо в моето сърце изстива към мъжа прекрачил тая граница. Съжалявам. Няма да късам с него, но искам пак да си наеме квартира отделно от мен. Така ще имам избор кога искам да го виждам. Сега нямам.

Ема, това с медта са му казали, че е синдром на Жилбер и уж е безопасно. Не съм чела още, че тия дни ме сцепи високо кръвно и гледам да не се занимавам с негативизми, които мога да избегна.

Между другото казвам се Мария😊

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 19:00 от marittaa

# 170
Е, че Мария си.....то нямаше начин да не си, такава огнена.....А, за неглижиране и  за лошо отношение към децата ми, аз човек убивам, пък ако ще и родния им баща да е, та напълно те разбирам. А, ти  най- добре знаеш какво и как чувстваш, но пробвайте засега да го карате като гаджета и всеки да си знае къщата, пък току виж се явил и  принца на бял кон...Все пак си вече едни гърди напред и това предимство не  е за пренебрегване  Wink

# 171
  • София /Абсурдистан
А, съжителството не винаги е нещо хубаво. Най- добре е всеки да си знае къщата и да си ползва само позитивите от връзката извън къщи.
Принца на белия кон не вярвам да съществува. Най- често идва само коня, а принца липсва. При лош късмет, идва не кон, а направо магаре Simple Smile

# 172
Маритка, Люба, прави сте на 1000%! И аз в клуба на майките-орлици! Joy
От вчера имам усещане, че Маритка ни е непокорният тинейджър на групата! Като една от най-младичките сред нас, и с най-буен дух, много й приляга ролята! Heart
Маритка, ние като едни феи - орисници ще ти мислим само най-доброто! Обичаме те и те подкрепяме! Hug

# 173
Мерси Шели, мерси Люба и Лейди, и аз ви заобичах😊🤗

В принцове не вярвам вече аз, а еле пък на тая възраст. Принцесите са хванали принцовете за ушите още на младото време и няма🤣 Евентуално някой принц вдовец може да се мерне тук-там, ама аз не лежа на това уше🤣 На зрялата възраст само "остатъци" има свободни. Ще взема верно да се преориентирам към младоците, но при тях пък опасното е, че може да искат да им раждам, а люпилнята ми е повредена нещо и не люпи🤣🤣🤣 Липсва и гориво (естрогени, прогестерони и т.н.) Абе ще се запиша в темата с плетивата и гоблените тук и това е хахахаааа
Лейди, писна ми от коне и магарета! Цял коневръз вече имам....

Другата седмица имам контролен преглед при доктора- принц. Чакайте да видим на кой хал ще е и дали ще одобри новата ми прическа🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ако не я одобри ще се прибера, ще се захлупя с възглавницата и ще рева много, а след това заплитам пуловера за зимата и почвам да правя вити баници хахахаааа

# 174
  • София /Абсурдистан
Ми аз си шия гоблените, какво толкова Simple Smile
Не мога да пия антихормоналните таблетки. Не знам до колко е опасно да не ги пия изобщо. И ми тече вода от главата, направо се окъпвам като текне. Все едно излизам изпод душа. Има ли някой с такъв проблем и как се справяте с тази гадост?

# 175
То и аз шиех гоблени на 19 години, и съм плела. Бъзикам се с това в горните постове.
Мен ме погна твойта параноя от Херцептина. Ми след вливката нещо се влоших, но може и от таблетките за кръвно да е. Лекарите ми казаха, че е нормално да се бъзика с мен така кръвното ми докато организма свикне с медикаментите. Та сега се чудв от това или от онова е. И също се чудех ако се окаже, че е от Херцептина кво ще ме правят. Абе малко в твойте "филми" играя и аз. Хормоналните уж ги понасям, но знае ли човек....може и от тях да ми е зле. Оф ще стискам зъби. Реших да отказвам цигари, пиене и всичко. Ама гаджето употребява много! Пие като смок, пуши като турчин, и тревата той ме научи....ама ще въдворявам вече ред и дисциплина, че остава да се излекувам от рак и да ме удари инфаркт🤣

# 176
  • София /Абсурдистан
Аз от Херцептина се прецаках. Дишам като локомотив и имам сърдечна недостатъчност. Високото кръвно е допълнителна екстра. Ама няма начин. Борим гадината.
А от хормоналните ми е непоносимо.

# 177
  • София
Лейди, мен топлите вълни така ме удрят, от главата. Цялата става мокра. Ама ги имам още преди да почна хормоналните, почнаха като ми спря цикъла към последните химии. С хомеопатия мисля, че нещата влизат в норми и все по-рядко имам вълни

# 178
Много сте сладки в такъв тип разговори. Различни, добре обосновани гледни точки...
Марита, имаш и моята подкрепа за решенията си, знаеш. Огън момиче си ти.
Принц на бял кон не знам дали има, но мисля, че е добре (не казвам трябва, нищо не трябва)много внимателно да  преценяме начина, по който се чувстваме в отношенията си с човека до нас. Не с норми и стериотипи да се съобразяваме,  а с това дали сме цялостни в тази връзка, чувстваме ли свобода да сме себе си, лекота в общуването,  спокойствие, да сме си на мястото и т.н. Защото една връзка без тези условия може да е разрушителна не само психически, а и на физическо ниво. Аз съм на мнение, че всеки избор, който ни прави щастливи е правилен.
И се присъединявам към групата на майките орлици. За децата ми газя наред
Тинтири, и аз с хомеопатия боря  топлите вълни. Да не казвам голяма дума - май вече нямам вълни.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 22:57 от unabella

# 179
Момичета , какво точно взимате за вълните? То и моите започнаха веднага след като ми спря цикъла, някъде след втората химия беше.

Общи условия

Активация на акаунт