Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 549
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден  Тинтири и от мен много здраве и щастие

# 151
Честит рожден Ден, мила Тинтири!
Пожелавам ти всичко лошо зад теб да остане и като един феникс по-силна, по-нахъсана и по-успешна да продължиш следващите 40!
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
CocktailBirthdayChampagne

# 152
Тинтири, ама как съм пропуснала! ЧРД и от мен! От здраве да не се отървеш! Пожелавам ти да мечтаеш и да сбъдваш, да обичаш и да бъдеш обичана!

# 153
  • София
Честита да си, Тинтири! 🎂🎉
Всичко лошо да е останало в тези 40!
В следващите 40 само хубави неща!

# 154
  • София /Абсурдистан
Тинти честито! Жива и здрава да си и много щастлива! Нека всичко лошо вече да е зад гърба ти!

# 155
  • София /Абсурдистан
Тинти честито! Жива и здрава да си и много щастлива! Нека всичко лошо вече да е зад гърба ти!

# 156
# 157
{Тинтири- Минтири} пожелавам ти следващите 40 години да са много по-щастливи!
И аз! 🤗❤️

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Тинтири- Минтири честит рожден ден и от мен! Преди всичко да си здрава, много любов също! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 159
Тинтири, честит рожден ден. Бъди жива, здрава и щастлива.
Мила marritaa, аз съм оперирана 10 г. преди. Наум не ми е идвало да сложа импланти...с много предвзето мнение съм за тях, че уж мога самата аз да не се забелезя на време рецидив, да го напипам заради силикона, че е допълнително увреждане на организма...Но времето минава и ставам смела...Болестта уж се е оттеглила и почвам да мисля за сексапил.../ха, ха/. Но разбира се, че няма чак пък сега да слагам експандер да разтягам кожата, да ходя по изследвания...и отново да ме боли...Но се радвам, че Леди, ти имате хубав бюст...

# 160
Ема, имаш пълното право да мислиш за сексапил и за всичко, от което душата и тялото ти има нужда! Аз нали живея в Европата и ги гледам тук до гроб си имат сексапил и много от хората дори правят секс до гроб....а умират много стари. Имах един пациент в старческия дом (преди работех там) и той беше на 92-93 год. Имаше гадже и правеше секс с нея, ходеше на фитнес и изглеждаше на 60 год. Даже нас персонала задяваше и ни преследваше, за което го викаха редовно на разговори със шефа. С мен за щастие беше романтично галантен и не ми е налитал сексуално, но една колежка го сварила гол да се бара в леглото и оня я поканил да легне при него🤣🤣🤣🤣🤣
Мен пък днес един дедак набор на дядо ми уж на шега ми каза същото нещо. Има дърти коцкари бол🤣🤣🤣 Та ти цица да мислиш, че ти е късно да имаш.

Големият ми син има недостиг на мед в кръвта и в момента го диагностицират с както изглежда оптична невропатия. Не е дбре това. Моля се поне да е леката форма, защото от тежката се ослепява. Той е втора година студент. Ебаси!

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 16:13 от marittaa

# 161
Ей, Маритка! Върна се нашето необуздано и весело момиче! Heart
Толкова непосредствена и сладка, абсолютно си заслужаваш щастието, което те очаква! С чисто нови гърди, красива, силна, скоро и студентка! Айде и голямата любов да те сполети, и няма да те мислим, а само ще ти се радваме! Hug
Здраве на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 162
Мерси Шели, много ме ободри🤗😘

# 163
Маритка, писала си едновременно с мен.
Не се притеснявай за детето, сигурна съм, че всичко ще е наред с него! Heart

# 164
  • София /Абсурдистан
Любовта ще спаси света Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт