Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 33 844
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък още преди години, като се осаферих след диагнозата, се разпоредих - ще ме кремирате и ще ме издухате от връх Рожен, любимата ми Родопа планина.
Да, ама още съм тук.
Сестра ми и мама си отидоха и аз ги кремирах. Сложих ги при татко, който почина мноооого отдавна, преди 56 години от рак на дебелото черво. Но това е друга тема, разказвала съм ви за това.
А Емма, оооо Емма, уникална си ти !
Хули, а не съм ли права?

# 31
Много скромно нощно включване  нещо..
Гея, 🍀🍀🍀 Кураж! И следене.

# 32
Много скромно нощно включване  нещо..
Гея, 🍀🍀🍀 Кураж! И следене.
unabella, форумът не ми е спомагал тази нощ за духовното оцеляване, а това му е целта...Са се изпокрили всичките...Smile Аз съм започнала нощен дебат.., но никой не е искал да съдейства за развитието му, например, какви пък неговите желания за кремирането..., или пък да хвърли за няколко минути снимката, как изглеждат гърдите  след годините от операцията..Нищо интересно не се е случи за мен тази нощ.
marritaa е спала и тя...лоша работа е.Smile

# 33
  • София /Абсурдистан
Привет! Аз не съм се включвала по нощите, че гледах филм и после четох книга за отвъдното  Simple Smile до късно. Обаче болната гърда ме боли. Ходих при хирург, уж  нищо нямало, гледа ме с ехограф. Ама болка има и уплътнения има. Било фиброзна тъкан и мастни образувания, ама дали е така. В края на ноември ще съм на пет скенер, то ще се види.

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря unabella! Heart

Аз снощи гледах немско криминале, докато свърши много под напрежение бях. И обещах на мм да си легна рано, че последните седмици го изнервих. В момента съм без работа и съм се превърнала в дроб Sad Не мога да спя, като някой сомнамбул се разхождам из къщи, чета книги или гледам филми, а сутрин не мога да стана. И децата не мога да изпратя за училище. Не се харесвам такава, обаче времето се развали и си намирам оправдание да не изляза от леглото и къщата Sad
За след това, аз казах на всички - искам да ме кремират и да ме разпръснат в морето. Живеем на хубаво място, близо до нас е Италия, искам да ме хвърлят там. Не искам да ме посещават, т.е. да няма гроб. Виж на море може да ходят и да си спомнят за мен с хубаво. При нас поне е лесно да се организира.

# 35
  • София /Абсурдистан
Geia почивай си, сега ти е паднало. Аз уж приключих с терапиите, но се чувствам като те. Отровите си остават в нас дълго време, трява да мине време, за да се върне енергията.

# 36
  • Варна
Чета ви и много искам да ви помоля да спрете дискутирането на "прекрасните" теми за кремации,урни и т.н.Някак си не усещате,че малко се "пресоли манджата"!

# 37
Боже, това с кремирането май всички го предпочитат. И особено елемента с морето...
Лейди,  еххх, все да има за какво да се тресеш. Не миряса тая твоя гърда...но няма да е страшно, ще видиш! Май ме интересуват книжките, за които говориш. Сега имам едно пътуване няколко дни, което се надявам да ми укроти бръмбарите в глават и, да си върна баланса поне до някъде и ще си намеря тези книжки. Последните дни съм смъкнала едни две кила, с които се борех безуспешно, паднаха си сами...от нерви.
Марита ми се губи нещо.

# 38
  • в сърцето на един мъж...
Лейди, почивам, обаче не се чувствам удобно. Нормално да се чувстваш уморена.
Много ми се пътува на мен. Обаче нещо не се получава

# 39
  • София /Абсурдистан
Аз да попитам - някой скоро беше писал да не се носят сутиени с банели. Това защо? Опасност от деформация на имплантите ли има, или нещо друго беше ако пък няма импланти?

# 40
  • В царството на игрите:)
Една тъпа гъска беше написала, че който е болен, да ходи в Швейцария на евтаназия и да не лежи на плещите на децата си  ooooh! Абе нямам думи просто за човешката жестокост, иска ми се веднъж завинаги да напусна тази глупава държава и да не се обръщам назад никога вече. Ама не ми се отваря парашута, късно е вече. Хора, лишени от всякаква емпатия и милосърдие и все повече стават такива. Срам ме е, че съм българка.
А как съм го закъсала с гръбнака, не е за описване просто ...
Лейди, сигурна съм, че подобен начин на мислене не е масов и, когато чета подобни неща ми става мъчно за този, който го  написал. Занимавам се и с личните асистенти през последните години и срещнах прекрасни, отговорни, обичащи и ведри хора и то точно там, където има много, много мъка. Държавата съм си я напускала и не, мерси...Идиоти срещнах навсякъде, така, че не мисля, че сме нещо по - различно от останалия свят. може би сме една идея по - емоционални , но и в това си има чар Simple Smile Не знам защо хората твърдят, че срещат лоши хора..Аз явно съм луда, щото много рядко срещам лошотия в истинския смисъл на думата, пък и да я срещна не и обръщам много внимание. Simple Smile
Благодаря за новата тема!

# 41
  • София /Абсурдистан
Ами тук, във форума го прочетох ...

# 42
  • В царството на игрите:)
Ами тук, във форума го прочетох ...
Сигурно, но се надявам това да не е всеобщо мнение и мислене. Simple Smile

# 43
Безсънието тия дни било по астрологични причини. Демек, планетите са виновни.
То и аз не спя, ама си гледам сериалите и си кротувам по нощите.
Банелите, мисля и на здрави жени не ги препоръчват- щото притискат.
А, за добрите хора- и аз като milmich- като тръгна с усмивка и позитивно настроение, все на такива случвам.

# 44
Мили, дъщерята ми е болна и е инвалид втора група...В петък сме на МРТ в София, но понеже по новия закон са махнали пенсиите на хората..Не знам нищо по този въпрос. Но тъй като връзкарите /имам предвид за работа по програмите за инвалиди от борсата/ са се останали без пенсии, то дъщерята ми са поканили на работа по програмата за инвалиди в социалната служба  в един отдел на минималната заплата. Тя е отишла да работи с голям кеф - празник е бил у нас 2-3 дни. Но хората около нея не целят инвалидът да се интегрира, да се чувства нужен на обществото, каквато е, всъщност, целта на тези програми, а са започнали да я кълват, че от инвалидите е пропаднала държавата, че висят с безплатните лекарства на сметката на здравната каса, че кой им е виновен, че от осигуровките на всеки се отделят пари за инвалидните пенсии...Хора, аз съм много учудена, много потресена. И там с нея в кабинета работи една пенсионерка на 68 г. и тя казва там на всичките, че би напуснала работа, но няма кой да застъпи на мястото й, че младите не разбират, не могат да се научат на работата й....Моята щерка се е хванала - значи пенсинерката е много умна, а значи и за инвалидите е права, че кой ми е виновен, че не съм пазила здравето и съм хванала рак /за мен говори дъщерята ми/....Те това е положение..А то дъртата просто има връзки в областното управление....Но така ме е яд, че трови ми детето, а то рухва, със сто таблетки отива там...

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 17:27 от emma1_

Общи условия

Активация на акаунт