Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 108
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София /Абсурдистан
🤣 Ще търся някой чичак пак🤣🤣🤣
Хах! А Какво стана с младото гадже? Simple Smile
Младото си е младо, ей Simple Smile

# 121
Здравейте,аз от 4 години приемам цената, други проблеми освен от една година предаване на косата нямам засега, но напоследък много се засили, при положение че имах гъста и здрава коса, а сега почва да прозира темето се чувствам много зле, дайте някакви съвети, прочетох за чимерика, ако може рецепта за ползване, благодаря.

Извинете,приемам фемара.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:21 от AnMary

# 122
  • София
Чемерика има в Себорал- може направо него да ползвате.

Марита, екстра си!Аз днес излизах без перуката и май няма повече да я слагам.Моято коса беше руса и с годините потъмня, но сега пък новата е доста по-тъмна.И аз като Люба се намазах с лилаво(един балсам мацнах),обаче стана много тъмно и сега ми е странно.Моите дружки ме карат да се боядисан руса ,ма тъмната коса е по-лесна за поддържане и изглежда по-гъста.Купих днес и аз едно Гарние,та седя и се чудя да мажа или да не мажа и ако мажа  дали да не купя все пак без амоняк.

За химиите - бялата ми беше песен,в сравнение с червената.Имаше малко болки в кокаляците и лека умора,но грам не ми беше лошо и това ми стигаше.Даже ходих в Турция между 2 бели химии.На ноктите нямам никакви поражения.
 Косата започна да ми пада малко преди 2-ра червена вливка.По едно време пак тръгна да расте, но бялата химия разказа играта на всички косми.От 2-та бяла ми паднаха вежди и мигли.
Скрит текст:

# 123
  • София
Хахахааа Шели и Детелинке, тия доктори няма да искат и кафе да пият с мен, а камо ли нещо друго.

Ти не бъди чак толкова категорична. Ако аз съм доктора, дето е сътворил такива  цици-мици, задължително би ми се искало да ги пробвам "в действие"! Турни в уравнението и очетата, пълни с пакости, иииии... не се знае знае ли се!

zori_g_n, аз едно време тъкмо от Себорала тръгнах,  но доколкото разбрах, спрели са го от производство, сега е, ако не се лъжа, Себорал-форте, но не с чемерика, а с корени от репей. Съответно и действието му няма общо с това на първия.

# 124
  • София
Мамини златни, какви сте ми хубавици и двечките 😍😘.
Справяте се блестящо всички!
Браво, момичета!

# 125
Зори, страшно много ти отива късата косичка.  Аз приличам на футболна топка , егати хихихи..... Махай перуката! Страхотна си!

# 126
Момичета, себорал не е същия, но има ново нещо и то е Sebomax и се втрива 1-2 пъти седмично в скалпа и след 15 мин се измива. Много  ми пада косата, сякаш съм на химия. Изписала ми го го д-р Денчева в дерматологична клиника "София". Ще видя ефекта.

# 127
  • в сърцето на един мъж...
Тото, включи червено цвекло. Аз с него си вдигах хемоглобина. Ама ядях почти през ден от него на салати. Сок не съм пила, ама и това става.
Зори, много ти отива и така! Русото беше страхотно, но това те прави много свежа и съвсем различна жена.
Скрит текст:
п.с. преди около месец мярнах снимката ти във фейсбук и се зачудих, че изглеждаш толкова различна и като че ли уморена. Съжалявам да разбера, че се е случило така при теб, толкова много ти се струпа Sad

# 128
Оле Зори, луда ли си да ходиш още с перука! Та косата ти си е косище направо. Хвърляй това на момента, че направо си ми яка конкуренция ако те видят докторите ми хахахаа. Твойта явно расте много по-бързо от мойта. Кога ти беше последна химия?

Детелинке, едва ли са се засилили докторите да ми пробват безчувствените цици, ама карай. Тия пичове кой знае какви мадами пробват🤣🤣🤣

Лейди, за кое младо гадже говориш? Мойто? То е само на почти 52 годинки. Младо еййй🤣 Толкова е младо, че заспа на филма и хърка тука до мене яко....цепи дъски🤣 Вече се чудя на кой от двама ни е по-напреднала менопаузата🤣

# 129
Ех Марита голям образ си. Току-що ставам и прочетох какво си написала за гаджето. Голям смях. Събудих домашните хихихих....Аз отивам към болницата да се отчекирам.Хубав ден, момичета!

# 130
  • София
Уаааууу, какво zori_g_n! Аз нали докато съм в Иран, гледам да не пускам прокси, когато отварям Бг мамата, защото ме блокират, а без прокси не ми се отварят картинките... Та специално проявих любопитство да го видя туй Зори, и като пуснах проксито... Давай, мацка, страхотна си! И двете с Марита сте безподобни кукли с тия къси косички!
А ти, Марита, си ненужно жестока към себе си. Защото имаш голям потенциал, но гледаш прекалено трезво. Добре де, нека не е това докторче. Нека е друго докторче.  Или пък айдукатче. Или пък каквото и да е, но такива цици по никой начин не биха могли да останат незабелязани от мъжкия пол, ако изобщо има нещо мъжко в пола им! За муцунката даже няма и да говоря. Между другото, две години след моята операция (нали и на мен ми махнаха млечните жлези и ми сложиха силикон) на дясната цица, която не е болната, имам чувствителност на зърното. Обаче на болната, преди да ми я махнат, нямах усещане. Така че, ще мине време и ще се възстанови чувствителността и при теб. Дано само всички проблеми да са отминали, и занапред това да е единствената ти грижа. Аз ти го пожелавам от сърце.

# 131
  • София
Благодаря ви!😘
Марита,на 27.06 ми  беше последната химия.Най-бавно ми тръгнаха миглите,но и те вече са си добре и от месец си ходя с моите,а не с изкуствени.

# 132
Зори, помня аз за миглите ти. Аз имах на половина, когато ти се оплакваше, а сега гледам твоите са по-дълги от моите. Аз имам сравнително дълги по природа и се моля да достигнат предишния си вид! Нещо явно моята химия още действа. Ще се ходи по-дълго от предвиденото с къса коса. Снощи за пръв път ме ухапа комар, дано вече е започнала да се изчиства.

Kacha, радвам се, че съм усмихнала някой🤗 Аз обичам да си правя "ташаци" даже с неща, които не са за смях много. Я глей кво слънце е на вън, а ние сме още тук под него. На мен ми е кеф и се чувствам почти щастлива😊 Даже мислех да започна основно преподреждане в апартамента на шкафове и скрити пространства, че е ужас, но викам си "хайде да не преигравам толкова" 🤣

Детелинке, мерси за окуражаването🤗 Ще видим какво ще стане с мойта буйна младост или остатъка от нея🤣 Аз си обичам да има мъжко покрай мен и цял живот имам. Сама съм била само за месец-два (имам три брака, освен тази ми връзка, която е от 3 и нещо години), но от както ме тръшна рака нещо взе да не ми е чак такъв приоритет. Не мога да повярвам, че го казвам и че дойде този ден! 🤣 Ще знаеш хормоналната терапия явно ми действа. Ако се похваля, че съм заплела и пуловер тая зима ще трябва да взема някакви мерки хахахааа.
Аз съм реалистка да. Знам какво може и какво е фантазия. Ще видим....отворена съм към съдбата и се оглеждам и ослушвам постоянно (не само относно любовта), пък каквото сабя покаже😊
Гърдите всъщност не ме притесняват чак толкова. Е да...предпочитам да имат чувствителност, но карай. Аз съм хепи, че имам най-после гърди, които да не висят като прани чорапи като се наведа например и които са малко по-големи, защото оптически придават по-голяма хармоничност на тялото ми. Имам широк таз и тънка талия, а с малките гърди бях все едно някой е сглобил с фотошоп една жена от две жени🤣 Ще постна временна снимка да покажа. Кривата ми (болната) май взе да се намества. Вече не ми пречи под мишницата. Сега трябва да разтегне кожата и да поувисне като другата (едната ми кожа е много по-дебела от другата каза доктора-пич. Ето това е мъжът, който ме познава "от вътре" в буквалния смисъл🤣) и като гледам взех да се обнадеждавам, че ще мина без корегираща операция. Вчера гаджето ме хвана за циците ненадейно както правех нещо на мивката и установих, че имах чувствителност на зърната. Явно там се запазва до някаква степен, но жлезата като я няма не прави много връзка с другите органи (матка, яйчници), но пак не е като без хич все пак, за което съм благодарна.

Ема, като се събудих и мислих да оправям къщата, другата ми мисъл беше за теб. Стига се вайкала за тези гърди дето нямаш! Не е до гърди съвсем, а е повече до човек. Мъж, който те изоставя, че си пострадала и имаш козметичен дефект (който не е задължително да се вижда дори) е негодник! Мъж, който е истински и те обича истински няма да си тръгне за такова нещо! А негодникът ще си тръгне и две кила силикон да си сложиш. За оня не жалИ! Разбирам те, но ето, че и аз дето си сложих силикон ще ме сполети същото. Силикона няма да спаси връзката ми, след като нещо в нея се е прекършило. Аз си го знаех дори. Рака само отложи нещата.
Ето новата ми хармония, която я направих лично заради мен и като гледам само мен си ме радва на този етап🤣
Скрит текст:

А ето преди:
Скрит текст:
Оф нямам по-гола от преди. Тук съм със сутиен с банели....абе, на голо не беше хармонично горе- нищо, а долу такъв широк таз. Както и да е....ще взема да стана и да ида малко на вън. Гаджето пак се прави, че ще работи (хоум офис) и ще трябва да видя къде да ходя сама. И магазини са затворени, а можеше да купя подарък, че съм на рожден ден в сряда. О! Дайте ми идея какво да купя на 26 годишен гей (български циганин, но свестно дете), който има богато гадже и дрехи и т.н.неща си има. В сряда е събитието.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:23 от AnMary

# 133
Леле Маритка истинска секс бомба си! Страхотни гърди! И да не вземеш да ги криеш! Това трябва да се показва!

# 134
Леле Маритка истинска секс бомба си! Страхотни гърди! И да не вземеш да ги криеш! Това трябва да се показва!
Дано се намести кривата до другото лято пък ще видиш как ще ги крия аз🤣 Само се опасявам да не приличам на дърта уроспия, че наближавам 40-така вече и взех да не се чувствам комфортно с прекалено секси облекло. Ще поразсъждавам над стайлинга си малко. Хем да се вижда, но хем не. А и щом ги постнах тук....очевидно не се срамувам особено. Аз и във фейса бих, но там не става. Имам само реални приятели и роднини. Ще взема да си направя инстаграм....току-виж намеря чичака на моите мечти🤣🤣🤣🤣🤣
Но сега се затормозих за косата ми. Защо е бавна? Тя май не е и цялата и гъстота като гледам и усещам как слънцето ми пари по главата. Преди никога не ми е парило така.

Оф аз още съм в нас. Говорих с големия син, мотах се и то деня си минава. От друга страна си викам що ли пък не си почивам след тази толкова интензивна седмица. То не бяха всевъзможни терапии, работа, дете, гадже, туй-онуй. Не се спрях! Осакатена съм направо и всяка става и сухожилие ме боли и пука. Сега както и дете нямам (с баща си е. Имат ваканция и утре заминава на Италия за седмица) съм свободна България и мога да си почина психически и физически. Аз понеже 8 месеца се олежах и сега юруш да наваксам загубеното време, а ми идва много чат-пат. Вчера високо кръвно, обаждах се даже на болницата да ги питам ще ме бъде ли, днес пак си е високо. Май, май ще си почивам на балкона (че той е и като стая. Сложих диван и килим на него🤣). Утре съм доста рано на работа.

Общи условия

Активация на акаунт