🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 086
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Тита освен за Пчелата не си я представям никъде другаде.

Гарванът

# 481
Ами срам, не срам, на цялото ми висене по клюкарски теми, идея си нямам коя е тази Роберта. Ще бъда много разочарована ако е тя, бих искала да е някой, за когото да си кажа Е, как можах да не го позная.

# 482
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Няма как Роберта да е споменавана по клюкарските теми, едно че беше известна в края на 90-те, а друго че никога не е била скандална.
Скрит текст:

Но все тая, по нищо не прилича на Розата.

# 483
Роберта няма добър английски. Още една причина, да не мисля, че е тя.

# 484
Да затвърдим за пеенето на Кремена, за новите участници в темата.

Пeeнето й прилича повече на това:

отколкото на това

# 485
  • Ню Йорк
Кремена да е Розата  Joy Joy Joy
Ма молА ви сЪ, как можа да ви хрумне.

# 486
  • Испания
Филип Аврамов днес ще е в "На кафе".

# 487
Филип Аврамов днес ще е в "На кафе".
Евентуално, само да не стане като с Димо Алексиев.

# 488
Очевидно е, че Розата е участника с най-много предположения. Като си свали маската (надявам се в последното предаване) като нищо може да се окаже човек, който никой не е предполагал че е. Нито Роберта, нито Кремена, нито София Джамджиева, нито някой друг, чието име е било споменавано от Панела или от Феновете до думичката "Роза". Такива хора трябва да спечелят, а не като Рицарят, да напускат.

# 489
  • Испания
Филип Аврамов-Фицата: Преди последния лайф счупих рога на маската си

https://nova.bg/accents/view/2019/10/18/265859/%D1%84%D0%B8%D0%B … XmfrluisDSo-BY0PM

# 490
Утре няма мога да гледам, но много се надявам Мари_Мар да пусне линк към епизода. Flowers Hibiscus

# 491
  • ВАРНА
Котенце - В  Нова Плей вече ги качват след максимум 4-5 часа след  излъчване епизодите и във В бокс7...само че там накъсано.

# 492
Мерси Печикамъков, Flowers Hibiscus но съм в чужбина, а там Нова плей не се отваря.

# 493

Какво мислите за Мариан Вълев - шапката?

Ами да! От първото изпълнение ми дразни....и не мога да се сетя кой има същите стойки и движения, особено с ръцете освен Гъмов. Благодаря, че ме подсети да спра да го мисля. Супер предположение, мисля, че ти позна Шапката.

# 494
  • Испания
Дуетите утре:

Общи условия

Активация на акаунт