💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 300
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 855
Бояна изглежда много по различно с грим

Без грим е по-красива с тези чаровни лунички.
Щях да пиша, че имаше един много красив кадър с очите й, няколко кичура паднала коса и луничките! Много красиви лунички..... леле много екзотично винаги ми се е виждало и някак естествено, нежно...
С грим ли ги прикрива? Защо така ...

Иначе Йоана ми харесва повече с грим, изглежда по-голяма, по-чаровна... иначе ми беше като пале в предаването, малката Йоанка. Страхотно червило си е сложила!

# 856
Аутсайдерите в племето което ще има мнозинство от понеделник трябва да привлечат отцепените и да станат новото мнозинство. Наско и близначките +новите, Амелия - Мира и Марешка + новите или Стоян и Пламен с новите. Няма смисъл да са лоялни със старите си племена при положение, че са на дъното на йерархията.

# 857
  • София
Може да ви прозвучи странно, но според мен, най-добре ще се получи ако разделят най-многобройното племе, т.е. славяните! Така навсякъде ще има горе-долу групи с еднакъв брой хора! Иначе ако разделят траките или прабългарите и отидат по двама или трима човека, то те веднага биха били изхвърлени!  Освен, ако не проведат желязна стратегия и не приобщат към себе си най-слабите звена от племената, за да се получи някакъв числен баланс!

# 858
Може да ви прозвучи странно, но според мен, най-добре ще се получи ако разделят най-многобройното племе, т.е. славяните!
Славяните и Траките са с еднакъв брой участници, но Траките са 7, а Славяните - 6

# 859
Ама това Деситу Банова - президентшата ли е?
Въх! Тя нали сватбен салон имаше? Ма като гледам колко ретро вкус има вложен в обличането на Алекс, като нищо ще е ДБ, тя е като извадена от реклама на Некерман на мама от списанията.

# 860
  • София
Абе е ясно е вече. Прабългарите няма да играят в понеделник. За това стояха отделени в края. Явно битката е само межди траки и славяни, като вероятно племето победител ще получи резиденцията (или хижата) и трима членове от прабългарите, а загубилото племе ще иде в хижата (или плажа) и ще получат двама от прабългарите.

Студиото с тия двете кифли ми е супер безинтересно, но ще го изтърпя някак си.

# 861
  • София
Може да ви прозвучи странно, но според мен, най-добре ще се получи ако разделят най-многобройното племе, т.е. славяните!
Славяните и Траките са с еднакъв брой участници, но Траките са 7, а Славяните - 6
Близначките са един играч!

# 862
А, защо разпределянето ще е след играта..? И без това само 2 племена ще играят. Малко не виждам смисъл.
Можеше първо да ги разпределят и тогава да играят..освен ако племената не си избират сами, кои да отидат при тях.

# 863
  • Берлин
А как разбрахте,че само две племена ще играят?

# 864
  • София
Аутсайдерите в племето което ще има мнозинство от понеделник трябва да привлечат отцепените и да станат новото мнозинство. Наско и близначките +новите, Амелия - Мира и Марешка + новите или Стоян и Пламен с новите. Няма смисъл да са лоялни със старите си племена при положение, че са на дъното на йерархията.

Абсолютно. И аз така мисля. Но нали ги чуваш и виждаш какви ги приказват. Марешка ще коли и беси прабългари. Наско и близначките пък щели да правят някакво скандал шоу да стресират и подведат новодошлите. Аутсайдерите наистина имат шанс ако се съюзят с новодошлите прабългари, но едва ли ще има стигне смелостта и умствения капацитет да го осъзнаят и изпълнят.
Прабългарите са обречени. Като главната заслуга за това е на продукцията. Дори не им дават шанс да се спасят и да участват в понеделник. Скандално.  ooooh!

# 865
  • Испания
Вече различавам кокошките. Стефания "с"-ъска и "ч"-ъчка.

# 866
Близначките са един играч!
Точно! Simple Smile Но, по-горе написа да "разпределят най-многобройното племе т.е славяните", но траките и славяните са наравно, като брой участници .. Славяните не са най-многобройното.

# 867
А как разбрахте,че само две племена ще играят?
От промото.

# 868
Интересно ми е да чуя коментарите в студиото, но не мога да разбера защо повтарят тия безкрайни кадри, който вече сме гледали. Пет приказки общо успяват да кажат, като извадим клиповете и рекламите.

# 869
  • Испания
Ама това Деситу Банова - президентшата ли е?

Не.

https://lupa.bg/news/obarkaha-desi-banova-s-neina-adashka_24980news.html

https://pik.bg/само-в-пик-стана-ли-деси-банова-дизайнер-на-миро-каризмата-приписаха-нова-длъжност-на-през-news873532.html

Десислава Банова, стилист
ТЯ Е… момиче с късмет. Работи това, което харесва и харесва това, което работи – облича хора! Подвизава се из различни тв формати, страници на списания и шопинг центрове 🙂
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ в нюанси на пастелните цветове на цъфналите дръвчета, яркото жълто на нарцисите в комбинация със слънчеви отблясъци и добро настроение.
Стилът е въпрос на себеизразяване, а отговорът се крие в малките модни щрихи.

Общи условия

Активация на акаунт