💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 328
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Гледах, гледах - и останах с усещането, че няма да е само сливането на племената. Стори ми се, че и в петъчното студио има промяна. Не само заради липсата на гостенки и игра между Джаферович и Милков. Като да се готви 180-градусов завой на целия формат. Оф, не мога да го обясня, но днешния епизод ми остави доста напрегнато усещане за предстоящото. Но ми се иска Венцислава и Роберта да отидат при траките и да се съюзят с Наско и близначките.

# 901
Ако наистина в битката в понеделник участват само две племена (както бе показано в промото), това какво означава за Прабългарите - че те са загубилото племе и ще бъдат разпръснати или че те са победилото племе (в битката за територия) и двете племена в промото се бият за оцеляване, а не за територия?

Аз като че ли не видях две племена в промото, бяха си трите

# 902
  • SF
Според мене Венцислава и Роберта ще бъдат разделени, а Юлиян и Стоян ще бъдат в един отбор.

Траките пък са толкова разединени. Вярват ли си наистина, че ще се подкрепят в бъдещото племе и няма да бъдат чета с предател. Атанас и Добрин  не се понасят.

Радвам се, че Бояна вече не е част от Игрите на волята. В повечето случаи беше публика в игрите, но пък първа на приказките. Мъжете я добутаха до някакъв среден етап на играта. Щеше да ме е яд, ако участник като нея отстрани симпатичния Наско. Наско ще си падне и ще си тръгне, но от някой истински състезател. Бояна и Ана Мария са твърде слаби и безинтересни, за да остават вместо някой друг - който и да било той.
Бояна, Йоана и Ана Мария са абсолютно излишни за формата. Нямат работа там.

# 903
  • Испания
Тръгват всички за териториалната битка.

Ще видим в понеделник.

# 904
Всички са там, но прабългарите само наблюдават.
Ето я и платформата, на която се вижда, че е за 2 племена.

# 905
Аз пък искам някой,да се съюзи със близначките и Наско и да изпратят Александър ,на индивидуална битка.Искам да го видя как сам , ще победи или загуби.И при Лична загуба,какъв аргумент ,ще изтъкне и кой ще му е крив тогава.За мен той се страхува от индивидуална битка за напускане,затова и не се отделя от 'семейство Гастонови" да има гръб.Атанас може и да няма физически качества за тази игра,но в техният отбор,не е само той.За мен певицата е по слаба.Според мен трябва да номинират провалилия се по време на играта,ма двете кукумявки и тях ги е страх от индивидуална игра и за това и те си натискат парцалите да са в коалиция и не желаят очи в очи да се изпъчат срещу Александар въпреки негодуванието си към него.Ма то зад гърба винаги е било по лесно .

# 906
  • София
Тръгват всички за териториалната битка.

Те тръгват ама се виждат само две племена да се борят и там прабългари не виждам. Дано е някой нарочен трик и да има някое по-нестандартно обяснение от очевидното.
Иначе независимо кое племе ще бъде претопено, то трябва да имат имунитет за 1-та седмица или да има игри за личен имунитет. А и ако е някой номиниран нали трябва да има битка. Т.е. винаги ще има шанс да се спаси на дуел.

# 907
  • Испания
Всички са там, но прабългарите само наблюдават.
Ето я и платформата, на която се вижда, че е за 2 племена.

Знам.

В промото се виждат трите племена. Хвърлят се да плуват славяните и траките. Атанас и Добрин пак са с "жилетки". Отново сюрреализъм.

# 908
Както винаги има уловка в промото, според мен. Отиват на териториална битка и племето, което печели тази битка (прабългари), гледа отстрани битката между другите две племена (траки и славяни), загубилото от която, ще бъде разформировано в другите две племена.

# 909
Както винаги има уловка в промото, според мен. Отиват на териториална битка и племето, което печели тази битка (прабългари), гледа отстрани битката между другите две племена (траки и славяни), загубилото от която, ще бъде разформировано в другите две племена.
В Студиото Алекс каза, че най-малобройното племе ще бъде разформирано. Не вярвам да лъже.

# 910
  • Берлин
Не да лъже...тя колко неща казваше,а друго се оказваше...

# 911
  • София

Имаш една почерпка от дяволчето ако се окажеш права. Simple Smile

# 912
  • София
Наистина вярвам, че прабългарите ще бъдат разпръснати. И според мен Стоян и Роберта ще отидат при славяните, а Венцислава, Юлиян и Пламен при траките. Не знам дали се счита за доказателство, но Марешка вчера качи снимка с Роберта от някакво заведение и каза, че ѝ е любимата участничка, а наскоро в инстаграм имаше драма със Стоян. Той искаше Марешка да му рекламира инстаграма, за да припечели повече последователи, а тя го отряза, защото бил говорил зад гърба ѝ и даже го блокира. Joy Затова си мисля, че Стоян и Роберта са при славяните. Thinking

# 913
  • София
И аз така интерпретирах промото.

# 914
  • SF
Еееее, дано само да не разделят Наско от Стефания и Елена. Много симпатично трио си заформиха тези.

Общи условия

Активация на акаунт