💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 281
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia
Може да ви прозвучи грубо, но за мен Юлиян е едно недоразумение. Изключително комплескиран тип, с инфантилно поведение (поне за мен) и неоправдано високо самочувствие. Ако търси умна и силна жена, се е объркал и то много! Никоя борбена, еманципирана и себеуважаваща се жена няма да го погледне.

# 931
Скрит текст:
Аз пък съм зодия близнаци (понеже в темите понякога се коментират зодии, не че има реално значение) и едно от най-важните неща ми е да мога да водя свободно разговор с човека. Ако не се получава и ако усетя, че се перчи прекалено или е прекалено различен, като начин на мислене, не става (просто ми омръзва - не мога да задържа интерес, независимо какви качества има и как изглежда). Освен това, трябва да е лоялен и нормален и да сме горе-долу от една социална класа (просто за да сме свикнали с подобни неща, няма по-сложна причина). Нямам нищо против физически да е малко кекав, като мен - даже е за предпочитане. Има си хора, които да секат дърва и да носят цимент.
Стоян се държи като малко дете, с тези табелки и драмата със съотборниците му.

Вече си мисля, че като изключим абсолютно безполезните участници, като Йоана и Бояна, най-вреден е Александър - той е единственият в предаването, който поне 3 пъти до тук заяви, че ще съсипе отбора си и ще губи нарочно.

# 932
На този етап за мен Александър е най-недостойният участник, който заслужава да продължи напред. Дори Атанас с неговата игра " айде от мен да мине, ще остана още една седмица" е по-достоен от него да остане в играта. Като бивш спортист направо ме е срам да го гледам как саботира отбра си. Sick  Търкания има във всяка съблекалня, но излезеш ли   с отбора си на терена, забравяш всичко и играеш само за победа.

# 933
  • SF
"Айде от мен да мине", казано от Атанас, е казано и с доза чувство за хумор и самоирония.
Атанас си знае, че не е най-бързият и яростен учестник. Че изправен пред Юлиян, Пламен, Веско, Март, Георгиос е "довиждане". Би успял само в ловки игри или игри на ума. Но обикновено, за да се домогнеш до кубчетата са сглобяване или картите за подреждане, си трябва пъргавост, която на него му липсва.
Той е отборен играч, силен на последния пост - да сглоби нещата. Преди това трябва другите учасници да ги доставят до рампата за конструиране.

# 934
Радвам се, че Бояна отпадна, за никакъв чеп не става. На финала предполагам, че няма да остане ни един от племето на Славяните, но за сметка на това виждам Юлиан и Роберта там, близначките - също.
Разгледах профила на Юлиан в фейсбука. Той наистина е човек за пример на обществото. Помага на много деца, не само здрави, но и с увреждания. В играта е за 200х.  Умее да я играе и е там да я играе, а не да мрънка и реве, че са му взели биберончето. Стратег е.
Стоян - ограничен футболист, с голямо самочувствие, който няма н а представа къде се намира. Скоро ще изхвърчи.

# 935
  • SF
Близначките са ми симпатични, но не мисля, че могат да преборят силово много от мъжете и да стигнат до финал. Освен, ако игрите не са съобразени с това, че сред състезаващите се има и жени и че четирима силови играчи на финала, няма да е много телевизионистично.

# 936
  • София
Мина половината от шоуто и мисля е време за повечко впечатления и прогнози. Simple Smile
На този етап мога да споделя накратко какви са ми впечатленията като фаворити и симпатии.
За мен има трима много силни фаворита за крайната победа, хайде четири (слагам Роберта). И това са: Юлиян, Пламен, Александър и Роберта.
Юлиян е много силен в игрите, нагажда се според ситуацията, вкарва и мисъл. Стратег е. Ако не бе толкова арогантен и саркастичен щеше да е всеобщ любимец. Но предишните му грехове най-вероятно ще му изядат главата на финалната права ако победителя се решава от останалите от племето (особено) или зрителите.
Пламен също е много силен в игрите. Според мен най-добре подготвен чисто кондиционно от всички участници. Силно изразен интроверт. Стои настрана, мълчи си и съответно обира по-малко негативи. Той има голям шанс при финално гласуване от съотборници или зрители.
Александър въпреки, че не мога да го понасям също има качества за такова предаване. Към всеки един бивш спортист трябва да се внимава с него, защото те могат да вдигат нивото според ситуацията, а и в момента е действаш фитнес инструктор. Според мен може много повече и има голям потенциал, но нарочно саботира игрите и не дава всичко от себе си. Опитва се да влага и стратегия (втория такъв след Юлиян) и да мисли с няколко хода напред. Има шанс при последна игра, но никакъв шанс при гласуване (особено от публиката).
Роберта е най-комплексната жена участник. С класа над останалите жени в игрите според мен. Освен това има и чар, умее и да флиртува и да се държи по-женствено, което повечето мъже харесват, т.е. и славяните биха я харесали. Има шанс при гласуване, за игра не знам, според зависи.

Като лични симпатии то такива имам към всички прабългари, дори и СтоЕнчо, въпреки че за мен той трябваше да е при славяните. От другите племена симпатизирам на близначките и толкоз. Хайде съвсем леки симпатии имам и към Томас и Наско. Томас според мен е най-умния и съобразителен играч сред славяните въпреки, че при игрите е разочарование, а и често се обърква и губи ориентация за правила и пр. Наско пък е купонджия човек, от тия дето винаги будят симпатии. Той е за масата какво се казва, а хумора е силно оръжие.

Най-силно стискам палци за Юлиян, Роберта и Пламен, като Пламен от лидер ми стана трети в списъка заради поведението му или по-скоро липсата на такова.
В никакъв случай не искам играта да се печели от Александър (на 1 място), Март, Радостина, Марешка и Добрин. Т.е тези петимата са ми най-противните участници.
Същото важи и за всички останал славяни и траки (без близначките, Томас и Наско), но в по-малка степен.

Мисля, че бях ясен. Любопитно ми е какво мисли всеки един от вас за участниците, кои са му фаворити и неприятни участници, кой искате да спечели или кой най-много заслужава на този етап и пр. лични мисли и впечатления.

bowuu

# 937
Противно на всеобщите очаквания, аз смятам, че никак не е изключено победител да стане някой от славяните - Георгиос или Веско. Засега не са показали какво могат, но с напредването на играта очаквам изненади от тях. Не харесвам Юлиян, но смятам, че е много добър играч и заслужава да е на финал. Роберта и Марешка са най-добри сред жените и очаквам да стигнат далеч, но сигурно ще отпаднат преди финалната права. Александър ми е мътна вода - все още не мога да разбера саботира ли племето си, или просто толкова си може. Не мисля, че ще стигне много далеч. За Пламен мнението ми е противоречиво - има точни коментари, но в определени моменти се снишава и мишкува, не смее да заеме категорична позиция. Наско и близначките са ми симпатични, но участието им скоро ще приключи. Добрин е хахо, но в силови игри има шанс. Само да няма плуване. Simple Smile Радостина и Ана-Мария са ми безразлични и безлични.

# 938
Като знаем кои са тримата финалисти и кой ще е евентуалният победител (а вероятно е точно посоченият човек), много ме забавляват такива анализи! Ама така е, като не четете спойлери, ние ще четем и ще се забавляване. Laughing

# 939
  • София
Аз искам да видя повече от взаимоотношенията на мъжете славяни. Чудно ми е толкова ли са сиви наистина или не ни ги показват. Там дават само общи кадри или стратегии на жените, нито един път не са дали разговор между Веско и Георгиос примерно, а уж са близки.
Най-симпатичен ми е Веско от техния отбор, но не съм видяла достатъчно, че да ми е фаворит.
От прабългарите харесвам Роберта, Юлиян можеше да е интересен играч, има потенциал, но се държи като дете. Пламен ми е твърде бягащ по тъча, но зависи как се развие докрая на предаването, има шансове големи.
От траките близначките донякъде, но не са ми фаворит, не ми харесва и те как се лигавят и обиждат. С предпочитания съм тяхното племе да се разпадне и без това нямат такова.

# 940
Аз съм за близначките, Венцислава или Роберта, но тъй като чета спойлери, (ако са точни, може и да са измислици) предполагам,
че няма да е никой от тях. Томас се държи най-добре от мъжете - до сега не съм го чула да казва нещо скандално - грубо, сексистко или глупаво (като претенции за пържоли). Георгиос не ми пречи - към него отношението ми е неутрално - честно, предпочитам той да спечели, отколкото този, който пише в спойлерите. Същото се отнася и за Наско - забавен е, в някои игри се справя, но не мисля, че има шанс. Марешка се справяше много добре в игрите, преди да се контузи и ми изглеждаше искрена - каквото е казала, не е било с цел интрига, а просто защото си е такава.

За останалите нямам какво да кажа. Най-неприятна ми е Радостина, но има още много, които са ми неприятни - трудно е да определя кой на кое място е Simple Smile. Към Амелия нямам отношение. Можеше да я спомена горе, но щом й липсва Бояна, не мога да я сложа в положителния списък.

# 941
Като знаем кои са тримата финалисти и кой ще е евентуалният победител (а вероятно е точно посоченият човек), много ме забавляват такива анализи! Ама така е, като не четете спойлери, ние ще четем и ще се забавляване. Laughing
Скрит текст:
Накрая големите стратези и комплексни играчи ще пият по една студена вода.
tooth

# 942
  • София
calabaza,
не чета спойлери, но ти защо им вярваш? може да са фейк с нарочно търсен ефект. Тъй като не съм пропускал нито един епизод на сървайвър горе-долу ги целя играчите и фаворитите. Много рядко съм бъркал. Не ми казвай дали бъркам или не моля ти се, но и на мен точно това сега ми е тръпката дали ще се случат нещата както очаквам или ще ме изненадат. В крайна сметка съм избрал да гледам шоуто и дори всички прабългари да загубят рано, рано, то няма да си режа вените, хаха  Laughing Шоу да става, както се казва. Просто споделям това което виждам. Някои хора не знаят какво правят вътре, други ги бутат. Ако трябва да генерализирам, то най-слабия участник до тук е... екипа на реалитото.  Peace

# 943
  • София
Не е спойлер:
Аз чета спойлерите и дотук видях два като двата не съвпадат. Единият беше за финалисти, другият за победител, като победителят не беше 1 от 3 финалисти. Така че поне единият спойлер не е верен.

# 944
Има и спойлер с победител от спойлера с финалистите. Wink Склонна съм да му вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт