Какъвто и спойлер да има за победител, е художествена измислица, защото такъв няма. Така че нито чета спойлери, нито ме интересува, нито вярвам на жълтини и написано тук и там. Гледам си, коментирам си, наясно съм, че нищо няма да стане така както ми се иска на мен именно защото продукцията не налага ясни правила и регламентът се напасва според зависи и според конкретния участник, и да не се заричам, но ако изобщо има втори сезон няма да си хабя времето и нервите за Никотупаревските простотии. Аз също съм фен на Сървайвър, сериозен, нямам пропуск, с големия чувал с очаквания тръгнах за това ШОУ, и той вече е почти изпразнен.
не е за там този човек, определено не е за там.
Март както е известно ми бе първи любимец наред с Йоана от премиерата на шоуто, но впоследствие се разочаровах много и от двамата. Март ми е в противната листа и може би едно най-големите разочарования до тук в игрите, но ако в понеделник не ни готвят някоя изненадка за която загатнаха някои потребителки, то с разпръскването на прабългарите шансът на Март и на всички останали се утроява, защото всеки един прабългарин е по-добър в игрите от останалите с изключение на Алекс и Веско донякъде.
/ че вероятно няма да е никой от тях. Но имам и шесто чувство, че благодарение на мишкарство и правилна коалиция играчи като Ана-Мария, Радостина, ТарзанЧО, Сашо, дори и Добрин ще стигнат твърде напред. Ама знаеш, така е и в Сървайвър, нахъсаните, силните физически и комплексни играчи отпадат първи.
Говоренето ми е хоби
, затова и постовете ми са толкова "пространствени". 
Препоръчани теми