💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 251
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 1 005
Само аз ли не понасям близначките. Струват ми се много елементарни и посредствени. Смешките не им се получават. Приличат ми на тризначките.

# 1 006
  • Испания
Би ме изкефило от двете страни на Джулката да застанат Весо и Март и да го гледат лошо Simple Smile примерно.

На кого?

Само аз ли не понасям близначките. Струват ми се много елементарни и посредствени. Смешките не им се получават. Приличат ми на тризначките.

Явно не четеш темата. Не само ти.

# 1 007
Би ме изкефило от двете страни на Джулката да застанат Весо и Март и да го гледат лошо Simple Smile примерно.

На кого?

Сигурно Юлиян. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 008
  • София

На кого?

На Юлиян. На моменти ми напомня на Джулиана Гани по жестове.

# 1 009
  • София
Джен, много хубаво мнение, включвай се по-често. Simple Smile

# 1 010
  • Sunshine state
Близначките не мога да кажа, че чак не ги понасям, но не са ми и особено приятни. Точно на кокошки ми напомнят и винаги ми е било чудно защо са толкова атрактивни за един риалити формат, на мен лично не са ми интересни. Шегите им са на ниво 2-3клас

# 1 011
  • SF
От близначките очаквах съвсем друго поведение. Очаквах да са лигли, ревли, бавни и мудни.
Много са ми симпатични. Раздават се, правят, каквото могат, а те могат много, сравнено с останалите жени.
Да, Роберта е много силна и мощна, но близначките са ми изключително симпатични към момента с тези широки бели усмивки, с това, че се забавляват по техния си начин, с това, че са добри и верни приятели. А в игрите се представят много добре. Правят коментари, които съвпдат изцяло с моето мнение.
Триото Наско+Близначки ми е доста симпатично.
Но аз много харесвам Томас и Март, за разлика от повечето участници тук.
И категорично не понасям типажът Юлиян. Познавам разни подобни хора с манталитет като неговия и не общувам с тях. Или общувам толкова, колкото ми се налага, тоест вяло и отдалече.

# 1 012
  • София
И аз мислех, че близначките са лигли, но ми направиха много добро впечатление. Загледах я Амелия като казахте, че е отслабнала - наистина изглежда измъчена. Единствено виждам, че мъжките кифли са в цватущо състояние, докато на жените им се отразява зле.

# 1 013
Сетих се нещо, което май не се коментира - забелязахте ли, как се държаха след излизането на Бояна? Сядат всички с мрачни физиономии около масата и Георгиус казва с гробовен глас "Трябва да свикнем с мисълта, че вече я няма" JoyJoyJoy
Май не е имало такава реакция за който и да е друг отпаднал.

# 1 014
  • SF
Не, на мен това не ми направи впечатление.
Като ги наобиколят с камерите и микрофоните на големите въдици, трябва да кажат нещо.

Всъщност те вървяха от плажа, на който се състезаваха до бараката, в която живеят, от светло до тъмно. А какво си казаха "за първи път", ни показаха, когато седнаха на терасата около масата. Все едно, че не е имало коментари по пътя. На мен тези режисираните моменти ми правят впечатление.
По пътя е имало анализи, спорове - там това не направи, там онова можеше по-добре, тия от другото племе какви бяха, как реагираха, как скачаха, тоя как се мотаеше...

Когато ги посрещнат с камерите, трябва да се опитат да преповторят всичко, което са коментирали, докато са били в движение. Естествено, че чарът на първите реакции, е излетял безвъзвратно. А повторението е сухо, обмислено и с нежелание да се правиш на актьор.

# 1 015
Харесваха си Бояна и това е. Просто успя да им влезе под кожата на всички.

Близначките хем ме дразнят, хем ги харесвам. Една идея са ми по-инфантилни, ни пък за мен те са най-комплексните играчи от жените в траките.

# 1 016
Но аз много харесвам Томас и Март, за разлика от повечето участници тук.
Аз също много ги харесвам, но много ме дразнят с коментари или бездействие .. Какво са ни показали от тях..? Коментарите на Март за Амелия, че е най-слабият играч - казано хиляда пъти.. И неорентирания Томас, вече в няколко игри.

# 1 017
Е, да, сигурно е било режисирано. Но пък може да са били толкова разстроени, че да не са обелили и дума, докато се приберат))

# 1 018
Сетих се нещо, което май не се коментира - забелязахте ли, как се държаха след излизането на Бояна? Сядат всички с мрачни физиономии около масата и Георгиус казва с гробовен глас "Трябва да свикнем с мисълта, че вече я няма" JoyJoyJoy
Май не е имало такава реакция за който и да е друг отпаднал.
да... Rolling Eyes не мога да го коментирам...

Иначе харесвам близначките. Силни са, раздават се, забавляват се и не въртят интриги. И аз очаквах съвсем друго поведение, както каза Георги Милков, приличат на сватбарски невести, но ще ни изненадат! А от Радостина очаквах друго, но..

# 1 019
Не знам защо , но не мога да харесам никой от Славяните.

Общи условия

Активация на акаунт