Великобритания - тема 79 Есенно- Зимна Коледна

• 27 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Това не е така, зависи от плана който се избере. Дори и най-евтините pay as you go sim ( зареждани с ваучери ) имат някакви безплатни минути и нет.
С тройката зареждах £10 и имах 3000 минути, 3000 СМС и 1гб нет, сега гледам че за £10 са неограничени минути и СМС и промоция от 4гб.
https://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go
Какво имаш предвид под абонамент? Някой да сключи договор, а тя да си ползва картата?

Нека започне с pay as you go карта и после да мине на договор, като си оправи останалите документи.

# 211
  • на малък остров в океана
Предлатените карти са ок. И са напълно достатъчни за начало. Разгледай плановете на различните компании и си избери според потребностите ти. Всички могат да се презареждат онлайн.

# 212
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз съм с Лебара вече 5 години, много без безплатни минути извън страната и тук, безплатни смс и 6 GB интернет за 15 паунда на месец pay as you go, аз обаче я зареждам автоматично всеки месец. Не съм имала проблем с покритието.

# 213
Инфантилна, аз за 10 паунда имах 500 безплатни минути, 4GB Интернет и 5000 съобщения. Не знам ти с какво си се на бутала. Повечето вървят в комплект. 1 път в месеца се презарежда. Няма особена разлика с договор.

# 214
  • UK
И аз съм на предплатена Лайка вече 4 г, говоря безплатно с Европа, най ми е изгодна предвид че имам роднини и приятели навсякъде и говоря повече извън УК, вътре са ми неограничени разговорите също.

# 215
AМи на ЕЕ беше моята, сега ползвам на приятели карта, през ден зареждах 10 п и все не стигаше нетът, а първите дни ми беше супер нужен. Накрая просто си сложих моята БГ, аз имам европейски минути и нет в изобилие, за 22 лв на месец, около 10п. Сега в хотела има едни румънци и те със същата драма, зареждат по 5-10 през ден и все някакъв лимит не достига.

# 216
  • UK
Аз винаги съм била на О2 и съм много доволна, но си спомням, че покритието им беше кошмарно като ходих в Блакпул преди няколко години и не знам дали навсякъде е добро като тук. Първоначално бях с pay as you go, £10 на месец с неограничени минути и съобщения и 1ГБ дата, след това сключих договор и си взех нов телефон, и наскоро подписах нов договор с тях. Имах малко проблеми с подписването, защото в един момент за около седмица имах четири договора и те малко се объркаха кой кой е, но сега всичко е наред. Сега плащам £22 на месец за неограничени минути и съобщения и 20ГБ.

Иде ми да се изритам отзад. Изтрила съм съобщението с кода, който ми е необходим да си продължа апликейшъна за сетълд статус. Не знам какво да правя сега, трябва ли да сканирам картата наново, все едно не съм започвала никога? Имам гадния навик да си изпращам мейли с кодове и такива важни неща, без да обясня в мейла какво си пращам. Тоест само някакъв си код без обяснения и след време като не знам какво е, го изтривам. И като се сетя и ми потрябва, го няма.

# 217
  • Оптимист по принуда
обади им се, а и би трябвало да имаш имейл.

# 218
  • UK
Има мейл за активиране на моя мейл но в него има само линк, който е активен само един ден и това е. Нищо друго нямам от тях. Аз първоначално мислех, че въпросния код също са ми го пратили на мейла, не го намерих и прекарах часове наред в разчистване на мейла си от какво ли не, но го няма. Няма го, защото такъв мейл не са ми пращали, аз сама си бях запазила коса, и след това съм го изтрила. Даже си спомням че му се чудех какво е, и реших, че не ми трябва. Ще трябва да им се обадя наистина.

# 219
Спокойно, аз започнах апликацията за дъщеря ми и после я зарязах, после я започнах пак и пратиха нов код, просто отвори и започни всичко отначало. Няма смисъл да им звъниш.

# 220
  • UK
Мерси, така ще направя... никак не ми се виси на телефона и с тях днес  Simple Smile

# 221
Да се запиша в новата тема и аз и да ви дам малко новини от комшиите.

Сдобиха се с наследство и, вече забогатели, наеха други съседи да им бъдат градинари. Градинарите предложиха да им засадят лозница за сметка на моя разкошен жасмин. Орязаха го, той висна, изви се буря и го счупи. За лозницата вдигнаха (х)асма. И сега, докато чакаме да стане гроздето, накичиха висящи саксии с чушки-камби. Сега, аз като си възстановя жасмина, ще плъпнат наново пчели и оси (той е много ароматен и ги събира) и отиде се не видя да изсмучат на хората чепките...

Чувствам се като лисицата от приказката. Но не може само вие да говорите за мая и кайма. Трябва и аз нещо да имам за казване. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 222
  • UK
Сори, пак съм аз. Току Що получих честитка, че дължа на ХМРС £1200 защото не съм подала такс ритърн за 2016-2017. Някой получавал ли е такова нещо? Никога не съм била селф емплойд и не съм имала собствен бизнес, защо не занимават с глупости? Опитвам се да им се обадя, но вместо да ме остави на изчакване, тъпата им автоматична система ми казва, че са заети и гудбай. Много съм ядосана, защо ме занимават с глупости? Откъде накъде ще подавам такс ритърн, че и глоба да ми налагат, че и глоба на глобата още £100 са ми начислили някак. Егати идиотите.

# 223
Сори, пак съм аз. Току Що получих честитка, че дължа на ХМРС £1200 защото не съм подала такс ритърн за 2016-2017. Някой получавал ли е такова нещо? Никога не съм била селф емплойд и не съм имала собствен бизнес, защо не занимават с глупости? Опитвам се да им се обадя, но вместо да ме остави на изчакване, тъпата им автоматична система ми казва, че са заети и гудбай. Много съм ядосана, защо ме занимават с глупости? Откъде накъде ще подавам такс ритърн, че и глоба да ми налагат, че и глоба на глобата още £100 са ми начислили някак. Егати идиотите.

Някъде е станала грешка. Имахме такъв случай с наша колежка. Получи такова писмо и беше изпаднала в паника. Свърза се с тях. Поискаха да си направи регистрация на сайта им като й пратиха код за активиране. Поискаха да изпратим всички нужни документи и не помня какво попълвахме там. Тя е работила само при нас на договор. Коригираха й нещата. Та продължавай да звъниш и ако нямаш регистрация на gov.uk направи си.

# 224
  • UK
Тъкмо говорих с тях и не било грешка. Не съм била плащала достатъчно данъци за 2016та и трябвало да попълня такс ритърн. Питай го откъде накъде, при положение, че аз съм работила на договор и данъците са ми ги изчислявали на базата на този доход, не съм решила аз какво да плащам, той каза, че аз съм си решила, защото не съм се била обадила да питам колко трябва да плащам. Като попитах аз откъде да знам, при положение, че всеки знае, че ако си на трудов договор не е нужно да подаваш данъчна декларация, той каза, че не било така и хората знаели. Трябвало да платя. Утре ще отида в САБ и ще видим. Били ми пращали писма, нищо подобно не са ми пращали. Да съм си била ъпдейтвала адреса, какво да ъп действам като не съм си сменяла адреса.

Общи условия

Активация на акаунт