Великобритания - тема 79 Есенно- Зимна Коледна

• 27 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ейй, Мери! Откъде намери това инфо за дюлите? Човек все има на какво ново нещо да се научи. Сега почвам да мечтая и за дюля в градината.

ТДИ, ти ще се окажеш по-издръжлива фиданка, отколкото очаквахме. Браво за колата и шофирането. Много си смела и ти пожелавам безаварийно да ти е. Като си внимателен тук и се пазиш, всичко ще е наред. И аз съм бавен шофьор, страхлива съм, но никой не ме притеснява, да ме изпреварват и толкова - аз репетирам за 80-тте си години! Simple Smile

Въпрос с повишена трудност към момичетата, на които са им близко турски и български магазини - а мушмули има ли, а? Simple Smile))))

# 286
Не е ли много тръпчива мушмулата Simple Smile от дете не съм яла. ще ги питам нашите от бг магазина, имат курс тези дни.

# 287
За пет години тук веднъж съм виждала дюли в Асда и много се изненадах. Дюли иначе съм купувала от БГ магазина в Бирмингам, а сега в понеделник видях на една сергия за плодове в Лондон докато се разхождах, след като си взех документите.

С моя сетъл статус съвсем се оплетох и аз, сега чакам да ми изтрият молбата която е с лична карта, което ще отнеме около 10 работни дни за да мога да кандидатствам с паспорт, защото се оказа, че за да продължа старата трябва да е пак с л.к. която аз нямам намерение пак да изпращам.
А, си купих Хуауей за 150 паунда. Има  NFCмисля беше, и си подадох документите онлайн. Сканира само паспорти.

# 288
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аделинда аз нямам проблем с приложението, имам чисто нов Самсунг от последните модели  - подарък ми е Wink Проблема е, че паспорта ми беше изтекъл и пуснах с лична карта, която ми изгубиха. Сега си извадих нови документи и разбира се поднових паспорта, но за да мога да пусна отново трябва да анулират стара молба с лична карта, ако искам да си ползвам паспорта, което отнема десет работни дни на системата за да стане. Аз имам пре сетъл и не ми е толкова проблем забавянето, но исках да задвижа натурализациата на детето. ММ има сетъл вече, но т.к ще пращаме с моя паспорт нейната молба искам първо сетъл да си изкарам и после да го пускам с другите документи.

# 289
  • След завоя в дясно
За дюли сте се разприказвали, та аз даже днес спретнах едно сладко от тях като по поръчка:) Мъжът ми ги купува от турските магазини. Сладкото (обиконвенно малко количество 2-4 плодчета) го правя на slow cooker-a, не добавям вода то си пуска. Като е малко количестово бързо свършва и не го изварявам, като е готово направо в хладилника. Аз слагам дюля и в гювеч като правя. Simple Smile
Добро дошли на новите момичеата.

# 290
  • Манчестър
Върнах се до вкъщи за 1 §ай - днес времето е ужасно!  Отидох до работа и се върнах. Направих обратен завой където не трябваше... ще §акам първата си глоба май Sad ама така е..
Ина§е с движението една приятелка в БГ ми даде много полезен съвет "Помни, §е вода§ът е винаги до осевата линия" и така като тръгна и си повтарям, §е трябва да седя до осевата линия.
Купих си от бензиностанция стикер "P" озна§авало нов вода§ Grinning но тук само веднъж ми битнаха и то когато правех забранения обратен, т.е. хората по-скоро с добро биткат, а не с лошо, карам по магистралата с 50 Grinning но никой не ми мига, святка, изпреварват ме коли, камиони, цистерни, общо взето вси§ко живо, но никой не ми битка, мига и изобщо притеснява по какъвто и да е на§ин.
От вкъщи пътят ми минава през 5!!! колела, защото съм близо до центъра, предполагам, после съм на магистрала и имам още 1 колело на излизане и съм си в селцето, където ми е базата.
Демек изляза ли от града и съм 6, само да изляза...

Имай предвид , че не е препоръчително да караш с 50 на магистрала. Застрашаваш и себе си и останалите. Плюс има много немаркирани полицейски коли , които може да те спрат и глобят. За тях бавното каране е подозрително.

# 291
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ave, 3-тият път карах с 60, но със съквартиранта споделих, §е съм карала с 50, той също ми каза, §е е препоръ§ително поне с 60 да съм, а 70 е ограни§ението, но пък ако ме спре полиция имам знак "P" за нов вода§ и просто да обясня, §е не се §увствам сигурна и това е. Поне според него нищо няма да ми се слу§и. Освен това имаше и други в моята лента с подобна скорост, валеше като изведро и имаше силен вятър, буквално на най-висока скорост на §иста§ките едвам се виждаше, ставаше вси§ко бяло като в завеса. В такова време в БГ отбивам, но тук няма къде.

# 292
  • Варна
Нашата кола е електрическа и с цел запазване на заряда мъжът ми кара с между 50 и 60 на магистралата. До сега не е глобяван за тази скорост. Движи се винаги в най-лавата лента-

# 293
  • Bristol
По закон няма ограничение за минимална скорост на магистралата. Няма и камери, които да засичат минимална скорост. Ако караш в крайната лява лента с 50 не мисля, че е проблем. По-опасно е да се кара със скорост, с която не се чувстваш уверен и времето ти за реакция да не е достатъчно. А в лошо време и под 50 може да се наложи да се намали, за да имаш време за реакция и контрол над колата.

# 294
Умирам за дюли😍Сега докато не намеря, няма да спя😂 Благодаря за името на английски. Пускам търсачката в действие.

TDI, честита кола. Лека и безаварийна!
Аз като започнах да карам тук, изрично проверявах за магистралите. Няма минимална скорост. Дори е препоръчително да се кара между 50 и 60. Бързо ще свикнеш с движението, сигурна съм. Аз в началото много дълго карах с 50 и не бях единствена.
Р-то е много добро решение. И аз така карах докато свикна.

Ние си имаме хелоуинска изненада - малка вещичка 3.300кг/53см. ❤

# 295
Да ви е жива и здрава скорпионката Heart

# 296
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс да ви е честита малката принцеса ❤ От кога те мисля Simple Smile много ви се радвам!

# 297
Честито памперс:)

# 298
  • на малък остров в океана
Честита дъщеричка, Памперс!

# 299
  • София
Честита дъщеричка, Памперс! Бъдете щастливи с нея Heart

Общи условия

Активация на акаунт