Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Краси, то не е до зъби, ами до дете. Сияна има 6 зъба - по три отгоре и отдолу, но си яде храната от кухнята без нищо да пасирам. Освен това яде сандвич като й подавам филийката и тя си ръбва хапка, дъвче си я, преглъща и зяпа за нова. Има ли нещо в устата си изобщо не можеш да й я отвориш Laughing
Вярно, че аз още като беше на 7 месеца й давах по-едро пасирано, а на 8 започнах да мачкам с вилица, но и тя не ми е правила проблем - нито да се дави от парченцата, нито да повръща... дори мисля, че й е много приятно да дъвче нещо. Бавно, методично... сигурно и затова се наяжда с половин бурканче - ми то си дъвче детето и има достатъчно време да му стигне до мозъчето, че се е нахранило.
извинявайте, че така рядко се включвам, но сега да попитам
ЗА ОБЩИЯ РОЖДЕН ДЕН КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА 6-ТИ АВГУСТ? И ДА СЕ ПРЕБРОИМ, А И МАМИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ СЪЩО ДА КАЖАТ КОЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ.
Аз мога да посрещна една мама и едно бебе вкъщи. При голям зор може и две мами с дечурлигата... за една вечер все ще се нагодим със спането - сърце да е широко Hug

# 196
Готова съм най - после със снимките от празниците ни. Качила съм тука папки "Кръщене" и "Рожден ден".
В "Рожден ден" има много снимки на приятели, като Оги, Калоян, Явор и Сияна (гола!  Twisted Evil ), може да си ги изтеглят. Албума се разпростира на 2 страници.

Лана може да ме черпи за снимка "img_0296", а Галя - за "Оги - барман" и "Галя с гипс и балонче!"  Joy

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8580&AlbumId=61527

# 197
ХА!!!
AQ,сега виджда ,че сте били в моя район-гледах снимките от кръщенето-и хоп-Клисурския манастир,след това -Берковица .Яяяя се признавай,кой е от моя край  Hug

# 198
Ами аз съм от твоя край, но не Берковица и клисурския манастир, а Изток - сити! Там минаха моминските ми години  newsm56 а Клисурския манастир го избра кума. Освен до Берковица, се разходихме и до Вършец.  Wink Преспахме в манастира, много хубаво беше.

# 199
Аз съм от Вършец  Blush
Сега остава да кажеш,че си учила и в 119  Laughing
Момичета,а за кърмаческия поход няма ли да се съберем? breastfeedingАз ще ходя,стига да няма изненади от Бобсъна,даже към 10ч. ще съм на линия пред НДК-то на културата.

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 15:29 от izabela

# 200
Нали знаете, че съм първа пушка за кърмаческия, да не говорим, че имам известно участие. Моля да се присъедините. Не е нужно да кърмите - важно е да се подкрепи кърменето. Може и баба си, и дядо си да доведете Grinning

# 201
И ние се надяваме да се присъединиме към общия рожден ден, само да уточниме със сигурност датата, за да направиме графика си. Че и ние мислиме да отидеме до Вършец по някое време август месец, този път с Емчо за 1 уикенд. Казаха ми че има хубави басейни с минерална вода.

# 202
# 203
Аз по пищност на формите  Laughing мога и за кърмачка да мина,ама...Аз съм подкрепата от другия подфорум  Misc Baby Bottle

# 204
  • София
Мина и нашия празник 2 в 1. Ида също вече е християнче.  Heart Eyes
Всъщност живеещите в Младост и околността може и да са разбрали - ОРЕВА ЦЪРКВАТА!!! Изнерви се детето, много гости имаше, всеки я стиска, хапе, щипе и т.н. Попа я пипа, мокри, маза с миро, постригва... После пак всички й се завираха в муцуната да й се радват....
А детето се крие в мен и реве та се къса!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Празник та дрънка!!!!
Е, после се поуспокои и отдъхнахме малко, но за цял ден спа само 30 мин.  #Crazy

В крайна сметка беба от ЧРД нищо не разбра - нито се забавлява, нито й беше приятно, нито пък подаръците оцени. Отсега се заричам - догодина ще си е неин празник това, а не на 50 други маймуни!!!

А като начало за да спестя време отидох при случаен "фризьор" - резултата беше плачевен!  #Cussing out Та после наново се къпах и сама се оправях.
И като краен резултат - току що разгледах снимките от празника... кой кога и какво снимал незнам, но всички снимки са размазани и на много ниска резолюция. Иде ми да се гръмна!
Дано поне другите хора да са направили по-добри кадри... Praynig
Оплаках се.... поолекна ми.... Confused

Хайде сега за оправяне на настроението ще разгледам вашите снимки и ще лягам, че вече сили нямам!!!

# 205
  • София
Лелелеее, след поста на AQ, никога вече няма да посмея да се оплача от Калоян! Бива ли такова нещо Simple Smile
За снимките ще почерпя, а ако ми ги пратиш по мейла или ги драснеш на диск, цена няма да имаш Simple Smile

За общия РД, аз май ще съм пас - тогава се очертва да съм на погача на един бебок, освен ако не е сутринта, тогава може и да успеем Simple Smile

# 206
  • София
Краси, то не е до зъби, ами до дете. Сияна има 6 зъба - по три отгоре и отдолу, но си яде храната от кухнята без нищо да пасирам. Освен това яде сандвич като й подавам филийката и тя си ръбва хапка, дъвче си я, преглъща и зяпа за нова. Има ли нещо в устата си изобщо не можеш да й я отвориш Laughing
Вярно, че аз още като беше на 7 месеца й давах по-едро пасирано, а на 8 започнах да мачкам с вилица, но и тя не ми е правила проблем - нито да се дави от парченцата, нито да повръща... дори мисля, че й е много приятно да дъвче нещо. Бавно, методично... сигурно и затова се наяжда с половин бурканче - ми то си дъвче детето и има достатъчно време да му стигне до мозъчето, че се е нахранило.

Аз само да допълня, че Ади също е горе-долу така, само че засега има само 4 зъба - по 2 отгоре и отдолу.

ЗА ОБЩИЯ РОЖДЕН ДЕН КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА 6-ТИ АВГУСТ? И ДА СЕ ПРЕБРОИМ, А И МАМИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ СЪЩО ДА КАЖАТ КОЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ.

Нас също ни бройте за общия рожден ден. Мисля, че и Ели с Велина ще дойдат; виж Миленка с Емма би трябвало да са още в Бургас...

# 207
За утре пред НДК ще дойдем и ние.
За общия ЧРД няма да сме тук.
АЯ и Съни - кой е този детски център от рождените дни на децата? Много ми хареса от снимките и ми се ще преди да заминем да заведа моя хубостник да побеснее там за час-два!

# 208
AQ да не се оплаква - детето просто иска да я поддържа в блестяща форма  Laughing
Снимките са супер и ние имаме някоя и друга в допълнение на Дидовския купон
Лана, и нас можеш да почерпиш за снимката в любимата ви кошница  Mr. Green
Миши клубчето се казва Хвърчило

За сега и нас ни бройте за общия рожден ден  Hug

# 209
Здравейте, момичета!
Бая време се позагубих, затова искам да честитя Първите рождени дни на всички малки слънчица!!! да са живи и здрави и винаги усмивка да грее на личицата им!!!

Миналата нощ някаква гадост нахапа Мартин. Не е комар, явно паяк, мръсникът му с мръсник. Човечето даже не спа тази нощ от сърбежи. Има големи колкото бобено зърно и твърди блънди /не се сетих за друга дума, с която да оприлича това нещо, защото не приличат на пъпки/ на двете крачета. Даже снощи леко се притесних, защото тез блънди са твърди, червени и с бял ореол.
На всичкото отгоре моя калпазанин днес си хапна бая крем Бочко...голямо мазало...

Радостното в нашата къща е, че Мартин вече започна да прави самостоятелни крачки и е много горд, даже си пляска сам  Grinning
Тази седмица се запътваме към Джиджи и Стефчо - да си калпазанстват заедно на чист въздух!

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 12:27 от Hipo

Общи условия

Активация на акаунт