Модни консултации 42

• 47 261
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Ех, тайно се надявах да ме разколебаете Cry И аз много ги харесах, ама си викам, дали няма много да се набиват на очи. Stuck Out Tongue Winking Eye. Ще ги мисля още някой ден.

# 166
Ами ако не ти се харчи, викай си "Уф, че висок ток!"Blush

# 167
Ами ако не ти се харчи, викай си "Уф, че висок ток!"Blush

Аз така пробвах да се разколебая с едни обувки, ама накрая реших, че мога да се мъча. Joy Опитах да се убедя и че лак трудно се поддържа, но без успех.
За да не е спам, ето ги:

Мисля да ги нося с поли тип молив и чорапи с ръб... Heart

# 168
Ми то това съчетание си е класика.
Ма високи много, бе... Grinning

# 169
  • Street of Dreams
Това са на Барби обувките! Heart Eyes

# 170
Ми то това съчетание си е класика.
Ма високи много, бе... Grinning

Високи са наистина - 11 см, но не можах да се стърпя. Много ме е яд, че работата ми не позволява да нося такива обувки ежедневно. Confused

# 171
Ох, аз с моето ежедневно ходене от 7-8 км само си се представям на такива... Grinning

# 172
Ох, аз с моето ежедневно ходене от 7-8 км само си се представям на такива... Grinning

Именно... Много ме е яд понякога, защото имам колежки с административна дейност - те са винаги с рокли, на ток, грим, прическа. А аз в ежедневието си съм с равни обувки и пуловер. Joy
Поне при повод ще ги нося.

# 173
Thaicho
Това са официални обувки. дори не са за колежките от административния сектор. С тези обувки на подходящи вечерни събития само.

# 174
Ааа, да не се засягаме на сектори сега Simple Smile То и аз съм по-скоро административен сектор, но повече от 6 см за работа не обувам. Хем не е удобно за цял ден, хем не изглежда много уместно.
Виж, към дългите пухени якета съм с друго отношение. Стане ли много студено, оставям палата и мятам някое "по-елегантно" такова - вталено, с колан,... и да си призная това какво мислят околните за визията ми при - 20 определено не ми е водещо при избора.

# 175
  • София
Evana, висок ток и тънка подметка - ще ти се подбият възглавничките, остри носове - лесно ще ги ожулиш. Този тип кожа много трудно се чисти. Хич не ги купувай.
Скрит текст:
Прекрасни са. Heart Eyes

# 176
Thaicho
Това са официални обувки. дори не са за колежките от административния сектор. С тези обувки на подходящи вечерни събития само.

Наясно съм, имах предвид високи обувки като цяло.
Дамите в офис могат да си позволят ток, дори да е нисък. Моята работа освен с подготовка на документи е свързана с пътуване и обиколки в производство и нямам тази възможност.

# 177
  • FRANCE
А от къде са "ужасните" ботички Heart Eyes

# 178
Сега ще ви покажа какви обувки имам, които никога не съм обувала. Много са ми безценни, защото детето ми ги купи от ФД за подарък. Но съм по майчинство и не съм ходила на купон.

# 179
Добро утро,някой знае ли от къде се облича Гала от на кафе в момента я дават с един розов пуловер на змийски принт много ми хареса и искам да разбера от къде е .😒
Мисля, че от Twinset.

Имаше една много хубава рокля ,която със сигурност е на Twinset ,но въпросният пуловер не съм видяла.Иначе нейната стилистка си е Кремена Халваджиян ,доста често има много хубави попадения

Общи условия

Активация на акаунт