Модни консултации 42

• 47 255
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Да, дългото яке под коленете нито за планина е подходящо /редовно ходя, изключително неудобно е да ти се мотка из краката, там си е вървене/, нито за площадка с деца, кадето се предполагат доста и разнообразни движения.
Лично аз не бих си купила изобщо такава дреха, особено шушляк. Не се сещам къде въобще бих я ползвала, а и не ми е красива дори на външен вид.
Като дълга връхна дреха ползвам само палто - от плат, шлифер или зимен кожух. Ходя с тях на работа или някъде по официален повод. Но с шушляк и на работа не бих ходила.
Шушлякови якета имам, но къси или до под ханша, да не ми пречат на движенията. Те са ми точно за балкана и за неангажиращи разходки.

# 151
Добро утро,някой знае ли от къде се облича Гала от на кафе в момента я дават с един розов пуловер на змийски принт много ми хареса и искам да разбера от къде е .😒

# 152
  • в Кошера
Харесвам дълги пухени якета, но в определени съчетания. Друг е въпросът доколко са удобни и функционални...
Ако в студовете денят на човек минава през правата вкъщи-кола-офис-кола-вкъщи не е опция, за планина също. Но пък за съботно-неделно градско "пакр-ване" с децата, мисля, че е ОК.
Скрит текст:

# 153
Чудно ми е докато вися по спирките в студа. Само че моето е до коленете, не толкова дълго.

# 154
  • София
Аз съм пеша или с ГТ, така че с пухенка зимата ми е идеално. Имам една по-лека черна и една дебела червена. Имам и палта.

# 155
  • Пловдив
Добро утро,някой знае ли от къде се облича Гала от на кафе в момента я дават с един розов пуловер на змийски принт много ми хареса и искам да разбера от къде е .😒
Мисля, че от Twinset.

# 156
Та, преди няколко дена си купих страхотна пола, в изумрудено зелено,  с много странна дължина-някакво никакво 7/8 . Като я видя, ММ вика"Е, по-бабешка пола не можа ли да си купиш?" На следващия ден я обух с бели кецове и той си призна-ок, харесва ми! След  няколко дена я носих с кубинки и той каза, че е влюбен във визията! А аз си я купих точно с идеята да я нося така, с кубинки!
Та много е важно как комбинираме нещата, с какво самочувствие ги носим, дали са подбрани удачно, спрямо ситуацията, времето, обкръжението, фигурата , възрастта и  социалното ни положение!
Пак да се обясня в любов на "бабешките поли и рокли", супер женствени са! Хем покриват, хем подчертават извивки, без да е насечена дължината, та съпругът ви определено го е усетил. А с кубинки си е класическо "лошо момиче" Wink

ММ последно се изцепи така по отношение на една изключително консервативна черна рокля - купих я и му я показах и той я оплю за норматив. Сложих я съчетана с много семпли италиански слингбекс и коментарът се превърна в "не можеш да ходиш толкова секси на погребение". Няма угодия Wink

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 16:43 от Agent Provocateur

# 157
" "не можеш да ходиш толкова секси на погребение". "

JoyJoyJoy

Я кажете, много ли са шарени и циркаджийски?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 09:46 от Анонимен

# 158
  • София
На мен лично ми харесват!
Могат да бъдат цветен акцент в едноцветен аутфит! + още нещо мъничко от тези цветове (обеци, пръстен или шал)

# 159
Три цвята и един неутрален рамкиращ не ги правят много шарени. Допадат ми.
И аз си ги представям с нещо едноцветно от наличните или с дънки /едноцветен син или черен панталон или права пола/ и сива или червена блуза /пуловер/.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 16:19 от Judy

# 160
Харесват ми тези боти, много есенни. Идеални са.

# 161
Изобщо не са циркаджийски и според мен. Бих ги носила, облечена изцяло в черно/ графит (не мога да преценя снимката) с чанта в бежово или червено, като при моята мания ще е червено. Blush

# 162
Чудесни са ботите! Разкошен акцент!
Скритият текст не е станал заради правописна грешка в първия spoiler.

PS Ако на някой му се гледат обувни трендове за вдъхновение Simple Smile
https://glowsly.com/fall-winter-shoe-trends/

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 18:19 от Agent Provocateur

# 163
  • Пловдив
И на мен ми харесват.

# 164
  • Нидерландия
Evana много са красиви точно за есента🍁🍂🍃бих ги сложила на плетена рокля тип блузон в, един цвят и широк кожен колан в червено 😍

Общи условия

Активация на акаунт