Модни консултации 42

• 46 652
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Набори в областта на корема
Скрит текст:
Точно наборите мисля, че ще правят коремчето да изпъква много.

# 616
  • Нидерландия
Набори в областта на корема
Скрит текст:
Точно наборите мисля, че ще правят коремчето да изпъква много.
Не напротив, скрива го или по точно не го акцентира
Плисирани поли тип солей които сега са много модерни тук в Холандия пък и в София ми правят корема голям а аз дори нямам корем! ☺️ Много се разочаровах защото си накупих 3 броя 😂

# 617
С каква дължина ги купи? Имам една до глезена почти и се чудя дали да я режа, за да стане миди. Thinking

# 618
  • Нидерландия
С каква дължина ги купи? Имам една до глезена почти и се чудя дали да я режа, за да стане миди. Thinking
Едната ми е до коляното, другите 2 до под прасенца и малко над глезена. Не знам... Може би защото горе са на ластик и съм малко като торба но на едни високи боти, със тясно поло или вталено сако е ок но със жилетка или със широк пуловер категорично не!

# 619
И аз моята я нося с къси вталени блузи и пуловери. Не ми харесва как я стилизират с жилетки, които захлупват ханша.

# 620
Ето още малко модели подходящи за тип фигура без талия и коремче.
Уточнявам, че ги предлагам само като модели.

Скрит текст:

# 621
  • София
Хората растат на дупе, аз раста настрани. Отпред горе-долу го докарвам, ако се облека подходящо и съм изправена. Обаче в гръб седи много грозно, едно такова сплескано.
Между другото, когато няма талия, не е лошо да се подчертае. Така вниманието отива там, а не по-надолу. Не трябва да се носят рокли тип "за бременни". Аз по едно време се бях увлякла по този стил, но се спрях.

# 622
Момичета, много харесвам полите и роклите солей, но все са с една дължина до средата на прасеца. А аз съм 165 см. Не мога да ходя и на ток над 8, максимум 9 см, а толкова искам такава пола, или рокля. Много смешно ли изглежда тази дължина на ниска жена? И евентуално с какво може да се комбинира, за да не изглеждам като табуретка? Пробвах с кецове, ами ужасно ми изглежда.
И също виждали ли сте някъде зимни якета в цвят, подходящ  за ей тези бебчета? Предпочитам дълго и да е реален магазин.
https://lb0.dstatic.pl/images/56610505/I520x520-buty-damskie-nik … neakershop-pl.jpg

# 623
  • София
Аз съм 167 см, което всъщност никак не е малко. Отрязах си две поли солей до под коляното, тъй като и без това нямаха подгъв.

# 624
  • Murcia, Spain/Ruse
Здравейте момичета. Имам питсне за един панталон ,много ли е демоде?

# 625
Доста е демоде според мен.

# 626
  • Бургас
Носете си го,но според мен,панталона е за пролетно или по-топло време.

# 627
Момичета, много харесвам полите и роклите солей, но все са с една дължина до средата на прасеца. А аз съм 165 см. Не мога да ходя и на ток над 8, максимум 9 см, а толкова искам такава пола, или рокля. Много смешно ли изглежда тази дължина на ниска жена? И евентуално с какво може да се комбинира, за да не изглеждам като табуретка? Пробвах с кецове, ами ужасно ми изглежда.
И също виждали ли сте някъде зимни якета в цвят, подходящ  за ей тези бебчета? Предпочитам дълго и да е реален магазин.
https://lb0.dstatic.pl/images/56610505/I520x520-buty-damskie-nik … neakershop-pl.jpg
Ние сме сътеломки с еднаква непоносимост към високи токове.
Влюбена съм в найковете и също така панталонът е ретро, може би щото е бял.

# 628
  • София
Цветът на панталона е ок, даже е актуален в момента. Но кройката....

# 629
Тази ти височина (165) стои добре и с 5-сантиметров ток и миди поли/рокли, при добри пропорции на тялото и цялостен стайлинг.

Общи условия

Активация на акаунт