Модни консултации 42

• 46 655
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там
Роклята ми прилича на ежедневна.Лично па мен не ми харесва.
В началото помислих,че е домашен халат Blush

# 601
  • Варна
Много ми харесва на мен, веднага бих ѝ намерила приложение.

# 602
Роклята е нормална ежедневна рокля, с ботуши и пухкав елек, ще стои добре.
И, да, роклите, тип халат или пеньоар са на мода напоследък, не знам защо гледате на тях с такова пренебрежение.

# 603
Напоследък често срещам оприличаването с пеньоар или халат, какво се визира под това, кройка, материал или десен, или се използва като нарицацателно за нехаресване.
Например за тази рокля

Също срещнах на много места, че била като пеньоар.

# 604
  • някъде под слънцето...
Летисия има доста изцепки и е редовно критикувана от испанските медии.Както за тоалетите , така и за безбройните естетични операции.
Тя  е кралица и винаги ще има почитатели и критикуващи
Това обаче не и пречи да налага тенденции в стана си.

# 605
Всеки си има някакви асоциации, които го карат да не/приема нещо. Аз харесвам дрехи-пеньоари, било рокли, било шлифери. Когато излезе модата на рокли/дрехи на цветчета, в първия момент бях шокирана. Казах си "това да не е някакъв майтап, роклите на баба ми!". Едната ми баба цял живот ходеше с такива рокли на цветчета. Simple Smile

# 606
Всеки си има някакви асоциации, които го карат да не/приема нещо. Аз харесвам дрехи-пеньоари, било рокли, било шлифери. Когато излезе модата на рокли/дрехи на цветчета, в първия момент бях шокирана. Казах си "това да не е някакъв майтап, роклите на баба ми!". Едната ми баба цял живот ходеше с такива рокли на цветчета. Simple Smile

Абсолютно същото чувство имам и аз! Тези рокли на ситни(конкретно ситните, особено в тъмни цветове) цветчета ми лъхат на дълбок соц, и не мога да се пречупя да ги харесам. Нещо такова  ми навява.

# 607
  • Бургас
Харесвам рокли-пеньоари,но много зависи от десена дали ще изглеждат добре.
Ето Сещам се,че едната ми баба си поливаше цветята в градината със подобна манта(така я наричаше тя),само,че нейната беше в тъмно-синьо. Grinning

# 608
  • Street of Dreams
Deede, ако знаеш с какъв кеф си нося моята! Вече 3 години не ми е омръзнала Grinning

# 609
  • Варна
Аз съм нещо подобно като фигура. Сега нося дънки или панталон с висока талия, които прибират и корема. Отгоре пуловер.
https://i.pinimg.com/564x/5e/78/e1/5e78e1d8c63355d46dc5784e93ac3821.jpg
https://i.pinimg.com/564x/8c/63/b1/8c63b121febaa00873d2f512829166b6.jpg
https://i.pinimg.com/564x/bc/2d/d4/bc2dd40c0fe8b2958673f16663bfc3dc.jpg
Разкошен е първия, сега ако кажете и от къде мога да се сдобия с такъв, златни ще сте. 😊

# 610
Ето, че всичко опира до асоциации. Simple Smile На мен тези черни рокли на дребни цветчета не ми лъхат нито на соц, нито на Ив Сен Лоран Smiley , а на дълбок ориент и влиянието на турското робство върху българската мода. Simple Smile

# 611
  • София
Само че тук става въпрос за световни модни тенденции в момента, а не за българска мода (ако изобщо има такава).

# 612
Аз говоря за асоциации. Някои не приемат пеньоарите, друг роклите на баба му, трети кондукторските чантички, като всичко това са си световни модни тенденции.

# 613
Имате ли идеи за жена с голям корем ( да речем като бременна в 4-5 месец), а иначе слаби крака. От години залагам на широки туники, за да прикрия големия корем и да подчертая краката, но ми омръзнаха ужасно. Още повече ме ограничава и това, че мога да нося само естествени материи.
Ходете с рокли, има специални модели, с които може да привлечете внимание към друга част на тялото. Например: рокли от два цвята, вертикални шарки, хоризонтални шарки, имитиращи колан, надиплени рокли в долната част под корема, деколтета - отпред, отзад и др. "трикове".
ето някои предложения:
Този модел ще открие стройните крака, а с това прихлупване, прикрива корема.
Скрит текст:
Тук има хоризонтално парче, понякога и над талията, ръкавки, оформя бюста, и няколко плохи отпред
Скрит текст:
Деколте триъгълно, набори отпред.
Скрит текст:
Набори в областта на корема
Скрит текст:

# 614
  • Бургас
За асоциации става въпрос.Иначе показаната от мен рокля много я харесвам и ще си я взема. Heart
Има и вариант в две части,но аз съм си избрала "престилката" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:17 от Nina_Z

Общи условия

Активация на акаунт