Модни консултации 42

• 47 198
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
zlplst, забравих да добавя, че и аз съм твърде голям фен на естествените материи, дори прекалено.. Преди да погледна цената гледам материята и това не защото имам неограничени средства... Увлякох се, но има един тип полистер, който пада тежко и дава добра линия на дрехите, не спарва, дори държи леко прохладно. Мисля, че е вариация на материята, от която шият спортните и качествени дрехи. Пиша всичко това за да пробваш евентуално. В редките случаи, в които влизам в пробна, прекарвам почти 40 минути с едно-две неща. Така преценям дали дрехата ще дразни, сърби, спарва...

# 586
Именно заради кожен проблем не  трябва  да нося изкуствени материи. Преди да сложа последните 10кг. залагах на овърсайз блузи. Много ми харесваха и ми бяха удобни. Сега имам чувството че ме правят по-пълна.
Май ще се оглеждам за по - интересни туники/рокли, защото там ми е силата😀
П. С. Взех си и панталон с доста висока талия- стои добре.

# 587
Момичета, какво мислите за тази рокля? За брюнетка. Чак пък толкова да не мога да реша дали нещо ми харесва или не, не е било. Въобще прилича ли ви на цветя десена?🤔

# 588
Не ми харесва, много е мрачна. Иначе харесвам силно цветя.

# 589
Аз също съм тип ябълка.
Никога не съм имала подчертана талия, а след две деца така и не успях да сваля напълно корема.
Залагам на панталони и дънки с нормална и висока талия. Така корема е прибран и не виси. И тогава обличам и съвсем нормални блузи,но никога да не са съвсем по тялото.
Също поли стоят добре. Рокля ако е трябва да се разгроява още от бюста надолу, защото иначе изглежда зле.
Но пък класическа права рокля от добра материя стои добре.

# 590
Момичета, какво мислите за тази рокля? За брюнетка. Чак пък толкова да не мога да реша дали нещо ми харесва или не, не е било. Въобще прилича ли ви на цветя десена?🤔

Мен на пръв поглед ми харесва. Каква материя е?

# 591
  • Бургас
Не ми харесва, много е мрачна. Иначе харесвам силно цветя.
И на мен не ми харесва.

# 592
Изкуствена е, полиестер. Много непретенциозна, но пък ми се вижда подходяща за делова, без да е черно-синьо-сива. Истинска рокля на цветя в някои делови среди никак няма да се впише, докато тази - да.

# 593
Честно казано роклята ми прилича на домашен халат.

# 594
На мен не ми харесва. Прилича ми на пеньоар (не знам дали така се пише) от соца. Майка имаше такъв за вкъщи.

# 595
Попитах, защото на снимката изглежда като да пада тежко и да не се свързва точно с "пеньоар". Не ми се вписва за делова среща.

# 596
Зависи колко делова. За среда, изискваща костюм, определено не. За ежедневна офис дреха, аз я намирам за добра.

# 597
  • София
Според мен и по-хубава рокля ще намериш Simple Smile
За дамата с фигура ябълка, към предложенията на момичетата бих добавила и овърсайз риза с дънки/панталон. Има различни красиви ризи, по-разчупени, с големи и набрани ръкави и т.н.

# 598
  • Street of Dreams
Страшно ми харесва мрачният десен, единствено ме влудява, че не са я направили до коляното. Неподходяща дължина за такъв модел рокля. Иначе веднага бих я взела.

В делови план обаче съм абсолютно против.

# 599
Роклята не ми харесва, евтинее.

Общи условия

Активация на акаунт