Модни консултации 42

• 47 193
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Една жена на 44 год на която съвсем случайно попаднах преди час (търсех си видео за поставяне на магнитни мигли)
http://beautyreinvented.com/lookbook/
https://www.instagram.com/freshbeautystudio/
Ох, не ми харесва тази, изглежда по-възрастна, аз съм на 44 и не се боядисвам, ама на тази много ѝ е побеляла косата. прилича ми на 60-70 годишна с много..., поне филъри и ботокс.Flushed

# 331
  • София
Не мога да възприема посивяла коса на 40+. Аз съм на 45, боядисвам се. Мислила съм за къса прошарена коса, но днес пак гледах разни жени на улицата с такава и не ми харесва. Добавя поне 10 г отгоре.

# 332
Здравейте, надявам се това да да е правилната тема. Вчера си купих една  синя рокля до коленете , но не знам с каквъв модел и цвят обувки биха седяли добре?
Снимка на роклята:

Скрит текст:
Аз предлагам  да разнообразим с чорапогащник, нагоре оставям голи раменете.
Чорапогащник 1 - в стила на колана. На косата слагаме тези розички, за акцент.
Скрит текст:

Чорапогащник2 - бял, фигурален, добавям бледорозов маникюр.
Скрит текст:

Чорапогащник 3 -напълно традиционен, но с бежова обувка, остър връх, удължава крака! И изобщо бежовите обувки се връзват с 80% от тоалетите. Ако се чудите какво да обуете, обуйте бежово. Изберете подходящи допълнения - чанта, обеци.
Скрит текст:

Разбира се тази рокля, може да се носи за ежедневни поводи, може да се комбинира с черни високи кецове (за по-смеличките), може да се носи с нещо отдолу - боди, блузка по тялото дълъг/среднодълъг ръкав, черна си представям, и с черен плътен дебел чорапогащник и някакви ботички. С ботуши също. Напр. сиви ботуши.

# 333
  • Бургас
Е, след еднo ей такова мнение ужасно ми липсва бутон

# 334
Е, след еднo ей такова мнение ужасно ми липсва бутон

Ми да се присъединя и аз.

# 335
  • Пловдив
Не мога да повярвам, че някой би се облякъл така! Абсурд! 🤦♀

# 336
Не мога да повярвам, че някой би се облякъл така! Абсурд! 🤦♀
Аз мисля, че някой се майтапи с тези препоръки.

# 337
Хора, много ли са в стил Факултето?
Скрит текст:
Мисля ги за дънки, кожен клин.

# 338
Чорапогащник на бал? Не.

# 339
Чорапогащник на бал? Не.
Тя говори за друга потребителка с друга синя рокля.
Относно чорапогащниците на бал, според етикета е задължителен при официални събития. Поне така беше преди.

# 340
Би могла да сложи - вече има много фини варианти, подходящи за отворена обувка. Мисля, че са 10 DEN. Въпреки, че по етикет не би трябвало да слага, ако е със сандал.
Тази рокля с боди и ботуши не бих я сложила и да ми плащат.

# 341
Ми цитирала е момичето с балната рокля, не знам.
Иначе за този етикет... Не знам, за мене балът не е такова официално събитие, че да сложиш чорапогащник. То са едни събирания в училище, провиквания през коли и чалга танци.... Закъде? За делово парти/коктейл сигурно по приляга.

# 342
Моя грешка, помислих, че е цитирала друга потребителка.

# 343
Чорапогащник на бал? Не.
Тя говори за друга потребителка с друга синя рокля.
Относно чорапогащниците на бал, според етикета е задължителен при официални събития. Поне така беше преди.

Абе не ми е задължително, но лично аз бих ползвала със сигурност - не на бос крак при официален повод и не на свличащи се чорапи или разни допълнителни колани и щипки, дето ще ми ги крепят. Лично за мен дългите чорапи под пола нямат нито един плюс, освен че вероятно някои ги възприемат като секси бельо. На бала обаче човек обикновено не се съблича, кога е по роклА за снимките, освен ако не е с цепка до пъпа, но това си позволяват една по-особена категория абитуриентки, към които не препоръчвам на хора с вкус към естетиката да се причисляват, а в часовете за събличане пък вече няма кой да те отбележи с какво си, та иде безсмислено, освен, че не е удобно. Satisfied

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 22:02 от Judy

# 344
  • Street of Dreams
Задача със звездичка. ✴️

Коледното тържество ще е в Гатсби стил. Била стм на такова, но не пазя нищо...

До сега прелиствах сайта на aliexpress за някакъв тоалет, сложих към 1000 артикула в уишлиста и се отказах напълно безпомощна. Всичко ми харесва и нищо достатъчно, че да кажа - ей това е.

Чудя се дали да взема комплект рокля + украшение за косата + перли + гривна (черно, бяло, синьо като основен цвят), или да отбия номера само с аксесоари и да взема само няколко аксесоара и да комбинирам с черна рокля.

То са пера по главата, то са камъни, комбинации, висящи синджирчета... Харесвам основния вид на Дейзи, но косата ми е черна и нямам бретон, така че не знам дали ще върви. Иначе сребърната кожена яка също я има на сайта, както и прозрачни пелерини до лакъта, да направят всяка рокля да изглежда като от 20-те. Общо взето блокирах от много гледане.

Вие какво бихте сложили?

Нарочно не слагам линкове, защото не знам кои да подбера...

Скоро трябва да реша, че кой знае кога ще доставят китайците.

Общи условия

Активация на акаунт