Модни консултации 42

• 46 681
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък си представям червена копринена блуза с черен панталон (кожа!)

Или пак червена копринена блуза със сив панталон с дипломатическа черта. Онагледявам малко комбинацията

# 436
Забрадки, ениуан? Grinning
https://www.vogue.com/vogueworld/article/babushka-headscarf-street-style-trend

Aрхитектура, графика, конференция, сиво палто.... монохромен тоалет в различни тонове на сивото и бяло? Или сиво и черно? Кашмирен пуловер, пенсил пола под коляно или панталон, обувки в зависимост от полата/панталона. Копринен шал. Ако е студено и сако под палтото. Много изчистено и минималистично.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 00:43 от Agent Provocateur

# 437
Дами, моля за съвет за подходящ аутфит за професионална конференция. Ще съм сред публиката, няма да съм speaker, но там ще срещна доста хора, с които имам професионални взаимоотношения или бъдещи такива. Не искам да изглеждам прекалено casual, нито пък overdone. Мястото е голяма, хубава и модерна зала за събития в София. Приемам всякакви насоки 🤗

Нещо подобно, но с други обувки:

# 438
Aрхитектура, графика, конференция, сиво палто.... монохромен тоалет в различни тонове на сивото и бяло? Или сиво и черно? Кашмирен пуловер, пенсил пола под коляно или панталон, обувки в зависимост от полата/панталона. Копринен шал. Ако е студено и сако под палтото. Много изчистено и минималистично.

Скрит текст:

Прииска ми се да носех сиво. Heart

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 11:40 от bubanka

# 439
Прииска ми се да носех сиво. Heart
Нали Grinning
Онзи ден отидох в офиса с бели дънки, светлосив пуловер, дълго сиво палто и (основно) бели кецове. Сив пухкав шал с маааалко бледорозово. И дори се харесвах цял ден, въпреки, че и аз последните 20 год си мислех, че сиво изобщо не ми отива!

Последни идеи за тоалет под сивото палто на Truetrue, само обувките са една идея по-секси, но могат да бъдат заменени с боти или лоаферс без проблем!

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 01:17 от Agent Provocateur

# 440
Ето и сив панталон с нюд блуза:
https://vayana-fashion.com/files/IMG/4-20190918164020373.imgM
Мисля, че също биха били подходящи, стига сивото да се връзва с палтото. Кройките и изработката на тази марка са с добро качество, и имат и малки размери - от 32 започват. Купувам от тях костюми за работа.
На мен сивото ми е от любимите зимни цветове за офиса.

# 441
  • sofia
Благодаря, момичета! 🌸🤗
Агент, монохром ще е със сигурност. Влюбих се в сивите ти предложения. Може би ще е all grey everything, като изключа обувките и чантата и евентуално една бяла риза.

# 442
Има дрехи, аксесоари и обувки, които много харесвам, но на други хора 😂 Така е и със забрадките.

# 443
Добро утро ,вижте намерих още една алтернатива за чантата Sunglasses

# 444
Мине малко време и току изровят забрадките от нафталина.
Имам две либийски, спомен от баба. Много са красиви като десен и материя. Тя ги слагаше само на Великден и други светли празници.
Ще взема да ги извадя, но ще се огранича до възел на чантата или вързани на опашката.

Сивите предложения са в десятката.

Нели, от всичките ти варианти за обувки последните два в първия пост най-биват, според мен. Не е задължително да имат и те златист метален елемент.

# 445
  • София
Имам шалове като за забрадки, но нe ми харесва да ги нося точно така.

# 446
  • в Кошера
В костюм в две части не се виждам, въпреки че е много тренди в последно време. Със сиво, дълго и тъничко вълнено палто ще съм...нещо в сиво-бяло-черно-нюд гамата ще е със сигурност. Може и рокля, но се притеснявам да не е too much. Simple Smile) За обувките също много се чудя - ок ли е да са на ток (7-8 см) или трябва да са ниски.

Ако размислиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Като тип дреха бих сложила слим чино панталон + риза/тънък пуловер + оксфордки. Ток не бих добавила. Peace

Скрит текст:

# 447
  • sofia
Tyra, и двата аутфита са перфектни! 😍 На Виктория е особено мой тип, благодаря!

# 448
  • София

truetrue, на мен пък ми допадна предложението на Jeune Fille към Мис Каролин.
Според мен върви за такъв тип събитие! А и хем е елегантно, хем удобно!
Предложенията на Agent Provocateur и Tyra също много ми допаднаха!

# 449

Взех тази пола... Но се чудя с какво да я комбинирам като цвят и материя. Имитира велур.
Пуловер абсурд да облека, не ги обичам изобщо. Освен ако не е много фин и тънък кашмир,но нямам подходящ цвят като за полата.

Повдигам питането че е изпаднало

Общи условия

Активация на акаунт