Модни консултации 42

• 46 676
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • в Кошера
Скрит текст:

Взех тази пола... Но се чудя с какво да я комбинирам като цвят и материя. Имитира велур.
Пуловер абсурд да облека, не ги обичам изобщо. Освен ако не е много фин и тънък кашмир,но нямам подходящ цвят като за полата.

Повдигам питането че е изпаднало

За по-топло време. Sunglasses
Скрит текст:

Иначе, освен пуловер, предвид, че не искаш подобна комбинация, се съчетава чудесно с риза, сако.
Скрит текст:

# 451
С тънко черно поло, плътен чорапогащник и боти + аксесоар с леопардов принт - чанта, шал или обувки,
отгоре жилетка, палто, дънково яке.
Има и други варианти, но това беше първото, което ми хрумна. Става да се комбинира и с тениска, и с риза, с определен вид дантела (ажур) би си отивала. По отношение на обувките също позволява доста варианти: боти, мокасини, оксфордки, кецове, ботуши, стилето.
Скрит текст:

# 452

Взех тази пола... Но се чудя с какво да я комбинирам като цвят и материя. Имитира велур.
Пуловер абсурд да облека, не ги обичам изобщо. Освен ако не е много фин и тънък кашмир,но нямам подходящ цвят като за полата.

Повдигам питането че е изпаднало

Не мога да преценя по тялото ли е, или не. Но аз бих я комбинирала с късо кожено яке и ботуш на ток.
Нещо от този тип
 https://anninc.scene7.com/is/image/AN/510910_2222_ALT1?$pdp2x$

https://hips.hearstapps.com/vader-prod.s3.amazonaws.com/15390973 … -2e96d7fa784a.jpg

https://www.puralopez.com/uploads/images/products/botas-altas-ca … -lopez-nina-2.jpg

https://www.puralopez.com/uploads/images/products/botas-piel-cam … ina_1450_2000.jpg

Със свободна риза, с тънък пуловер също. Зависи какъв вид целиш - по-офисен, или по-небрежен. Като цветове си я представям с бежово, каки, горчица.

# 453
Здравейте! Търся идеи за тоалет за фирмено парти в среден клас ресторант. Само да кажа, че не обичам рокли. Приемам всякакви други идеи. По принцип бързо решавам, сега обаче нещо не ми се занимава.
Иначе съм слаба, ако е от значение.

# 454
truetrue, предложенията на Агент и Tyra ми допадат най-много. Бих добавила като варианти за обувки челси, ако времето е достатъчно гадно, иначе бих заложила на дерби или оксфордки. Не бягай много от личния си стил, за да бъдеш съсредоточена в бизнес делата си.

пп. Не ми остава време да изгледам видеото на Агент за палтата. Забрадките ще ги пропусна.Laughing

# 455
Здравейте! Търся идеи за тоалет за фирмено парти в среден клас ресторант. Само да кажа, че не обичам рокли. Приемам всякакви други идеи. По принцип бързо решавам, сега обаче нещо не ми се занимава.

Аз се включвам с много семпло предложение, но мисля че ще е много подходящо за случая! Като сменим отворените обувки, разбира се! С такава визия може да се заложи на по-екстравагантни аксесоари, нещо по-бляскаво откъм бижута! Heart Exl

# 456
Агент, монохром ще е със сигурност. Влюбих се в сивите ти предложения. Може би ще е all grey everything, като изключа обувките и чантата и евентуално една бяла риза.
Радвам, че са ти допаднали! Tyra-ните също много стилни!

И още нещо, което ми хареса, подходящо и за офис и за конференция:

Здравейте! Търся идеи за тоалет за фирмено парти в среден клас ресторант.
Класически костюм, риза тип мъжка, вратовръзка, класически обувки на ток.

# 457
@truetrue
за конференция
не избирайте прекалено ярки цветове (жълт, червен, кафяв), нито черно. Сивото е удачен избор, но винаги в аутфита слагайте нещо за привличане на вниманието върху вас, независимо дали сте лектор, или ще ви виждат само в паузите в коридора.  Комбинирайте сивото с мотиви на дребни шарки(до 0.5-1 см), например блузката. За акцент слагайте по нещо ярко, примерно жълта  чантичка, червени обувки, пъстро шалче, бижу (цветно), колан(ярък), шнола, часовник, очила (има и без диоптер),  лек грим, подходяща прическа. За предпочитане да сте с пола или рокля, щом искате да ви забележат, както  и да е леко секси, само загатнато. С панталони  се постига малко по-различен ефект- "вижте ме аз съм като мъжете, равна на тях, всичко мога".
Няколко предоложения:
Предложение 1
единственото с панталон и без акент, но тук акцентът пада на цвета на косата, а цветът на дрехите е много женствен. Бих допълнила нещо като брошчица в жълто.
Скрит текст:

Предлложение 2
черните обувки бих сменила с някакви други. За този сезон става и някакви ботички, не с най тънък ток, и не най-висок.
Скрит текст:
Предложение 3
Тук може да се пусне косата, с вдигната е една идея по-официално. Също и да се заменят тези официални обеци с някакви по-едри, може пластмасови, сега има голям избор в моловете. Като цветове -това съчетание е добро за конференция.
Скрит текст:
Предложение 4
Тук нищо няма да променям, пола и блуза, класика.
Скрит текст:
Предложение 5
дребни шарки, пола
Скрит текст:

Обща снимка-конференция
само една дама се  е 'изцепила' в яркочервено.
Скрит текст:

# 458
Вариант 1 и 3 ми допадат за конференция или семинар.

# 459
Купих рокля съвсем случайно. Ще постна снимка по-късно. Чисто черна,разкроена,с дантелени ръкави. Много добре ми стои и реших да е тя. Дантелата е много деликатна. По принцип не ми се искаше да е с дантела, но тази е нежна. И веднага ми хареса.
Много ми харесва, защото е вечната класика и е много универсална. И няма да е само за веднъж. Става и за нова година и за коледнта фотосесия и съм много доволна. Плюс я нямерих в едно магазинче във Велинград където имаше страхотни неща,изобщо не очаквах. Спетих си обикаляне в София.
Сега остава да измисля обувки и аксесоари. Ще помагате.

# 460
  • в Кошера

Много зависи какъв е работният ти кръг, как се обличате на работа, какъв тип ще е ресторантът, как протичат фирмените ви партита и пр.

В класическият случай - панталон + сако + риза/топ + стилето + клъч.

Имайки предвид, че в повечето ресторанти е доста топло, а и предвид, че ще бъде парти, се предполага, че ще има и повечко движение (освен спаринг с прибори и посуда Bowtie). Та, удачно ми се струва, под евентуалното сако дрехата да е подходяща да останеш по нея.
Да, събитието е фирмено, но е в неформална обстановка, не е работно. Затова мисля, че визията трябва да се разчупи - ярък(лъскав дори) топ под монохромен кежу костюм, нетрадиционен модел сако, изцяло монохромна визия и акцент с обувките и бижутата или просто визия в цвят, различен от черно...

Скрит текст:

# 461
Целите ме право в сърцето с последните страници.Heart Eyes

# 462
С гащеризон на фирмено парти не е най-удачно ако ще продължи дълго.
Рискува се да обере мръсотията в тоалетната (която е неминуема, когато напълнят до последното място който и да било ресторант).

Горе видях едно чудно съчетание на сива пола със зелена прозрачна блуза.
Имам подобна, само че в цикламено, но със съвсем къс ръкав.
Колебая се какво да облека отгоре, за да се вижда съвсем малко от блузата. (няма как в ежедневието да се появя с прозрачна блуза).
Болеро, късо сако, или пък дълга жилетка в черно?

# 463
Сложи отдолу (подходящ тип бельо), за да не слагаш отгоре.

# 464
  • някъде под слънцето...
Sesylle
Безшевно нюд боди всички прозрачни ризи от предизвикателни стават елегантни

Общи условия

Активация на акаунт