Фермата 5 тема 2

• 29 961
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Така ще стане.

# 16
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Краси може да не разлюби Паулина, по вероятно тя него. Без басейн и шезлонги любов ли е? Wink

Представям си Бети да стане фермер в Сиромах-Фермата. Scream

# 17
  • Sunshine state
Благодаря за темата! Елизабет като фермер дали ще я видим, защото Криси сигурно ще я предложи, но пък с нейните способности не знам дали ще се пребори.

# 18
  • ново
А ако ги обединят и имат един общ фермер, дали ще е Красимира?

# 19
  • ВАРНА
Аз се чудя защо смятате,че трябва да спечели някой с фермерски умения ? Наградата не е самата ферма,а 100 000лв. Просто ако в Биг Брадър се излагат с ежедневието си и някакви тъпи мисии,в Сървайвър играта е оцеляване в дивото,а тук идеята е да се учат на фермерски умения, да показват работа в екип,кой колко е готов да научи и кой разчита на клюки и интриги и т.н. В този ред на мисли, на мен Дидо ми хареса в предния сезон - уравновесен, не се скатаваше от работа, а как устояваше без да пали,докато Христина му крещи насреща - за златен медал е направо .... Според мен е нужен и късмет и физическа подготовка,но все пак трябва да си и човек преди всичко,не някоя дребнава душица ...

Представям си Бети да стане фермер в Сиромах-Фермата. Scream

Това ще е велико Simple Smile Аз очаквам и Венци да не спре да мрънка как му е било трудно да си фермер при сиромасите,а как сега на хубавото ще му е много лесно на новия фермер ...

# 20
  • Калгари, Канада
Дидо не е казвал, какво ще прави с парите. Просто в темата от миналия сезон при спора дали Роман ги заслужава, някои потребителки се изказаха, че Дидо би ги употребил по-добре и понеже е известен това щяло да помогне като цяло на българите (до колкото си спомням нещо като работни места или каузи, зад които да застанат и други известни). Но това според мен не беше правилен довод защо Дидо да спечели. И както се и оказа похарчил си ги е за собствено благо. Което си е Ок.

Между другото, всеки от победителите си ги е похарчил за да си пооправи живота, но Яни и Дидо ми се струват най-сполучили в това си начинание. Яни си развива бизнеса, а Дидо с това студио си подпомага кариерата (или поне според него ще я подпомогне, не съм запозната с кариерата му).

Колкото до Райно (любимият ми победител) не мисля, че една къща и казан за ракия са добра инвестиция при положение, че не се знае дъщеря му дали ще иска да живее на село, а жена му ходи да живее и работи в града. (Това ми е впечатлението от последния репортаж с него)
Стоян няма какво да го обсъждам, купил си апартамент и селянинът станал гражданин. Уау, голяма работа. Но това искал, това направил. Явно наградата за толкова стига.

За спойлерите, ако са верни - аз съм Ок с това.

За Митака и брака, нямаше нужда да е в предаването, ама изглежда, че така ще стане. Чудя се дали тези от продукцията не ги подтикват тези работи. Те сигурно не го казват в прав текст, но си имат там психоложка дето много лекичко само с правилните въпросчета може да подтикне и Красимир да прескочи оградата, и Митко да предложи в предаването, че чак и Ивайло да се обостри в думите си спрямо Митко. Нямам идея колко пъти на седмица се виждат с нея и дали е по тяхно желание, или по желание на продукцията, но един психолог винаги може да въздейства на ситуацията в такова затворено пространство.

# 21
А ако ги обединят и имат един общ фермер, дали ще е Красимира?
Може би тогава, Красимира ще се бори с предложеният от Кристияна.
Ако тя предложи Бети, тя съвсем ще изперка преди двубоя.

# 22
  • София
djoleva,стига си напрягала Бетиту де Simple Smile
Благодарности за темата! Запомнила съм ,че около 10-то число на този месец правят пазара и винаги се дънят със снимки.Така че аз започвам да се ослушвам вече.

# 23
djoleva,стига си напрягала Бетиту де Simple Smile
Благодарности за темата! Запомнила съм ,че около 10-то число на този месец правят пазара и винаги се дънят със снимки.Така че аз започвам да се ослушвам вече.
Рано ми се струва за пазара. Де факто те няма какво да продават. Не са правили нищо, нито зимнина, нито сувенирчета

# 24
Записвам се, въпреки, че отдавна загубих интерес към самото предаване- по вашите коментари се ориентирам какво става, но това не е моето предаване. А имаше прекрасни сезони...

# 25
  • London
Според мен ще ги разменят, а не обединят. Това ще е пак за няколко седмици и сигурно последните няколко седмици ще са заедно които са останали.  Аз на спойлърите много не вярвам....

# 26
  • София
Джоли, благодаря за новата тема!  bouquet
Мисля, че дори Криси да посочи Елизабет за фермер, или няма да й гласуват доверие, или ще отпадне на битката впоследствие.

# 27
Може и да няма пазар тази година. 🤔

# 28
  • София
Да ви чета поне, че нещо ме мързи да коментирам.

# 29
Може и да няма пазар тази година. 🤔
Може, то тази година нищо няма... нито обичаи, нито палавите баби..

Общи условия

Активация на акаунт