Фермата 5 тема 2

• 30 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
И аз слушам в колата, това не значи, че не чета - все по-рядко хартиени/макар все още да вземам книги и от библиотека/ и по-често на киндъла. Изобщо не ми пречи на концентрацията, що за глупост.

Искам Венци на дуел. Whistling

# 181
Да,не се включи 2 дена мълча и мисли стратегия 😁
И аз искам Венци да изчезва малко да се разведри обстановката.Неговият избор ще е Краси или Митака и от двамата ще е чао и то позорно.

# 182
  • London
Това не го вярвам, защото то ще стане почти изцяло женски отбора. Краси нали се бори за голямата награда, ще е тъпо да не прати Маргарита с идеята да отстрани някоя жена.....

# 183
Много ми си иска Маргарита да отиде на дуел срещу Паулина и последната да си ходи.
Става ми все по неприятно да я гледам.

# 184
  • Буркина Фасо
Много ми си иска Маргарита да отиде на дуел срещу Паулина и последната да си ходи.
Става ми все по неприятно да я гледам.
да бе, да ... цяла България чака да види ще се случи ли нещо м/у тях двамата. не е за гонене на този етап.

# 185
Какво има да се случва между Красимир и Паулина - нали дават, че са влюбени. Показват ги прегърнати, целуващи се. Ако някой чака секс сцени, обявиха, че няма да показват. Ако се очаква да се разбере дали ще се разделят или ще останат заедно до края на предаването, не е коректно спрямо останалите. Значи да ги държат само защото са влюбени. Според мен не е коректно и едновременното участие на майката и дъщерята в предаването.

# 186
  • London
Е те са един човек...защо да не е коректно?

# 187
Един,ама в крякането и мрънкането са две!
    Аз подкрепям Митко ИТ за книгите.Обожавам да чета,нищо не може да замени хартията,допирът,миризмата.но понякога просто нямам време.Да слушаш е добър вариант,когато си зает , а развитието на сюжета не ти дава мира.
   Аз пак да се върна на водата,дето Станислав снощи изтъкна отново като причина за труден бит.Нощем тази вода просто изтича,също и през деня ,когато не се ползва.на никой не му дойде на ум да я събират по някакъв начин.
   Ивайло веднага се сети и направи курЕшкосъбирач-просто умеят да си улеснят битието.
   Сашо за мен е тотална мърда.Толкоз пък е трудно да окоси,и то с ел.косачка.Нашият двор е три пъти по-голям от тяхната морава.Това го прави синът ми,от втори клас.А по ръбовете коси с тример.Мързи го и това си е.не се вслушват във Фермера-тя им каза 15 мин.почивка,те са дадоха 1 час.И то при почти завършена стена.Ами свършете я и се къпете тогава.после ,като им вземат кошници,кой е виновен?!Станислав така ли спазва устав и заповеди,като е военен.Разочарова ме той,симпатизирах му до снощи.
     Любовната история на Краси  и Паолина  ми втръсва - лигавщина,поза,чекнене.

# 188
  • София
Много гадно се чува като се мляскат влюбените (заради микрофоните, които носят) (бляк!!!!)

# 189
Безценна беше Паулина, покачена върху стълбата, чудейки се как да застане, че било високо Grinning

# 190
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А за аудиокнигите, аз не чух Митко да казва, че са по-добри, а просто, че са добър вариант за хора, които нямат толкова време да отделят за четене.
И аз така го разбрах!  Peace Мразя аудиокниги, но това е въпрос на лично предпочитание. Наистина са добър вариант за тези, които искат да съвместят две дейности. Иначе и аз най-много обичам хартиените книги, нищо не може да замени усещането от разлистване на страниците и аромата на хартията, но съм страстен читател и вкъщи вече не остана място за книги, та свикнах и с Киндъла.

Много ми се иска Ивайло да е на дуел, обаче пък тогава ще си тръгне Венци, защото е по-слабият от двамата. Всъщност ме устройва и Венцислав да се махне, едва го понасям това мрънкало. Не виждам и някаква полза от него във фермата. Красимира хубаво го избра за ратай, но ще трябва тя да помага на Маргарита цяла седмица в доенето, че той нали не може и не възнамерява и да се учи да дои.  Confused

# 191
  • Разпиляна във въображението
Гледах промото, но без звук. Малкият Митко започва да обижда бедните, бобът им изкипява на чорбаджиите, Марияна нещо се разправя...

# 192
Вчера преди избора на ратаи Венци не доеше ли едната овца?И Красимира беше в обора на вратата,и Дана май беше вътре.Ще превъртя после да видя пак.Не съм гледала промото.Ако Ивайло загубят е сигурен дуелист и ще избере Сашо най вероятно,няма да рискува със Станислав.

# 193
  • Sunshine state
И аз мисля, че Ивайло като мишок ще избере Сашко нищо, че се ерчи как щял да дръпне силен и да му разкаже играта. Сръчен е, да, но не е във форма и го показва доста ясно ходейки гол до кръста постоянно.

# 194
Венци я държи, а Веселка дои ей ся върнах и видях. Пак помага де,въпреки че е мрънкало.

Общи условия

Активация на акаунт