Със сигурност има и по-мърляви, ама това с фаса, където Марияна се възмущаваше, не изключвам да е паднал случайно след цялото бързане по събирането на багажа, не вярвам някой да си изхвърли фаса на пода. Отделно, че казаха, че и това им е свободния ден, в който се предполага, че ще се изперат и ще поизчистят. В тяхната ферма те какво точно направиха, освен седмичните задачи, че не съм видяла? Изключвам Ивайло, който е изобретателен и инициативен. Дразни ме сега как ще се доказват, че те ще се справят по-добре от бедните и на базата на това ще започнат да се вадят едни заключения, че богаташите са богати, защото са еди си какви и т.н., и т.н. А точно пък тези "богаташи" във Фермата са... страшен пример как са постигнали всичко сами (повечето).
Един, който не е ясно откъде е богат и въобще с какво си вади хляба (Ивайло), една с професия "държанка" (Паулина), една силиконка (Марияна), една лигава бг мома англичанка, която по-всяка вероятност, за да учи, където е учила, трябва да благодари на родителите си (Елизабет), едно татково синче (Митко 2), на Самиту не му знам историята и дали заслугите за успеха и богатството му са негови. Единствено Митко ИТ приемам за успял човек от тях. Така че, айде, нема нужда точно от тази "представителна извадка" да си вадим генерални изводи някакви.